Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğluşumun odası

oğluşumun odasını nihayet tamamladık teyzoşları. resimleri ekleyeyim dedim. ee ne de olsa 14 nisanda oğlum geliyor. odaya her girişimde çok duygulanıyorum. allah hepimizin bebeğimize sağlık ve mutlulukla kavuşmamızı nasip etsin.

nihayet yakışıklı prensim artık aramıza katıldı. allah herkeze bu güzel duyguyu tattırsın.

Son düzenleme:
çok güzel olmus odanız bebeğinin içinde oldugu gunlerıde gormek nasıp olur inş güle güle kullansın oglusun

[/FONT]çok teşekkür ederim canım

oğluma ilk gelen hediyelerden biri ama bizim hastane çıkışımız ile aynı renk.

bu da kendi hastane çıkışımız.

lazım olur diye aldığımız birkaç parça eşya

eşimle evde hazırladığımız ve astarı yüzünden pahalıya gelen bebek şekerlerimiz

internetten sipariş ettiğimiz bebek şekerlerimiz

bebişimin banyo yapacağı minik küvetimiz

çok beğenerek aldığımız şeker sepetimiz

arkadaşımızın aldığı hediyeler

süt sağma makinamız

bakım çantamız

Son düzenleme:
harika olmuş odası oğluşunun.....oğluş da geldimi herşey tamam.allahım sağlıkla huzurla kullansın ....

Allahım, bayıldım yaa:asigim:

herşey çok güzel, mükemmel, heleki o duvarboshayallersmile

Sağlıkla gelsin inşallah minik tosun.

Perdeler, ip perdemi yoksa şu sakallı ipten yapılan perdelerdenmibilmiyorumkismile

Bayıldım..
hele ki o duvar resmen akvaryum gibi olmuş.

İyi günlerde kullansın bebişin.. maşallah.

cnm çok güzel olmuş odası,güle güle gelsin bebişin inşallah

Perdeler, ip perdemi yoksa şu sakallı ipten yapılan perdelerdenmibilmiyorumkismile

sakallı ipe çok benziyor ama hazır. ben öremedim aslında arkadasım kızına babaannesi ile ördü buna çok benziyordu. ben yaptırdım. belki sakkallı ipin hazırıdır. çok anlamıyorum bu işlerden. ir perde değil ama. onlarada baktım çünkü ama buna karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…