oglusumun dogar dogmaz elimden alinisi!

ah canim nasil uzuldum anlatamam.eltindende duymussundu ama bu cok nadir gorulen birseymmis dr oyle dedi.peki eltin nerde dogum yapti kac haftalik hamileyken toplanmisdi su okadar cok arastirdikki bu durumda olan varmi diye kimsseye rastlamadik eger cevap yazarsan cok sevinirimm.basiniz sagolsun ins bitanedaha saglikli bi bebegi olur?eltiniz daha snra tekrar hamile kalldimi yine bu sorun u yasadimi bn tekrar hamile kalirsam telkraa boyle olur die cok korkuyorum.

bide tam biz hastaneden cikicaz oglmu giydiriyom yeni dogmus bir bebek geldi dedilerki bunun 2 kardeslernde de ayni sorun olmus ama onlar kurtulamamis.tabi onu duyunca yine cook kotu olmustum.

amin arkadasim saol insallah kimseye yasatmasin rabbim takma cnm gercekden saglklkli olsunlarda geri bos oglum eve gelince akliimm cikiyodu ya tekrar su dolrsa die neyseki nolmadi oyle bisey ciok sukur Rabbime.

çok büyk geçmiş olsun,allah tekrar yaşatmasın bu sorunları.şimdi iyi olmasına çok sevindim.benim kızım da 27 günlük.doğumdan 1 hafta sonra 2 gün yoğun bakımda kaldı.o zaman yaşadığım duyguları anlatamam,yanına her gidişimde ağlamaktan deliye dönüyordum.orda öyle çıplak,serumlara bağlı yatışı,altını piletmiş temizlememişler,kakası bacağına bulaşmış.hala gözlerim doluyor hatırlayınca.hele yanına gittiğimde gzölerini koca koca açıp bakışı yok mu
çok şükür biz de atlattık o günleri,şimdi ağlayacak olsa yanına koşuyorum hemen,bırak biraz ağlasın diyorlar.nasıl kıyıp da ağlatayım,daha o günün şoku üzerimde.
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

oyyy kızz ağlattın benii..işyerindeyimmm..
çook ama çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına..ohhh bayaaa da büyümüş atlatmışsınız o günleri maaşallah...Bence artık düşünme o günleri..al bebişini kucağına doya doya öpppppp..
hiç bırakmam seni dee..bu günlerinizin kıymetini bilin...geçmişi düşünerek bu güzel günleri heba etme..demek babasına benziyo hee...ama umarım oda ilerde annesi gibi güçlü ve inançlı bir insan olur..çok öpüyorum seni..ailenle sağlıklı ve mutlu nice uzun ömürler dilerim..

sizede cok gecmis olsun ama allaha sukur bnm ogluma yogun bakimdayken cok ii baktilar bu yogun bakim okadar kotu ki 2 gunu 20 gunu yok gercekden cok uzuluyo insan yine sukurler olsunki az kaldilar gerci bnm oglumun durumu cok riskliyidi ama bittti.evt insan kkiyamiyo biz 6 bucuk aylik olduk hala aglmasdn isityoruz hemn yandayiz ne kadar iyi yapiyouz blmiyorum cunku cok simardi bizmki parmagnda oynaiyo bizi .sagligi yernde olsunda uslanir insallh.

saol canm inan arada daha neler neler yasandida yazmam hepsini.haklisn cnm ogunleri unutmak en iyiside biraz zor unutuluyo.evet canm ayni babasii bukadar benze yanni.bende cok opuyorum seni .

Okurken ağladım yemin ediyorum ki Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Ohh çok şükür atlatmışsınız o zorluğu Rabbim daha kötüsünden sakınsın sizi bebeğinizi ve eşinizi. Hep mutlu olun inş

Canım çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama geçmiş işte çok şükür. Kuzun kollarında şimdi Rabbim ayırmasın, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin, beterinden korusun tüm kuzularımızı.

allahım bebeğine ve sana uzun ömürler versin. güçlü bir bebekmiş aferin ona.

amin canim.saol canim guzel dileklerin icin.

Canım çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama geçmiş işte çok şükür. Kuzun kollarında şimdi Rabbim ayırmasın, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin, beterinden korusun tüm kuzularımızı.

ewet canm cok zordu ama bitti cok sukur amin canm Rabbim korusun hepimizi.

allahım bebeğine ve sana uzun ömürler versin. güçlü bir bebekmiş aferin ona.

amin canim saol Rabbim hepimixe saglikli uzun omurler versin .saol teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…