• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglusumun dogar dogmaz elimden alinisi!

çok şükür ki bebeğin kurtulmus.. aynı sorun benim eltimde de oldu, ama malesef bebeği kurtulamadı.. 2 gün yaşadı yavrucak.. onun da anne karnındayken su topluyodu ciğerleri..
sonra da acaba başka bi hastanede olsa böyle mi olurdu??? sorular, acabalar...
Sen şanslı bi annesin,Allahım evladını sana bağışlamış çok şükür, şimdi hiçten kıyamazsın sen ona, zaten içimiz eriyo bebeklerimizin yüzüne bakınca...

ah canim nasil uzuldum anlatamam.eltindende duymussundu ama bu cok nadir gorulen birseymmis dr oyle dedi.peki eltin nerde dogum yapti kac haftalik hamileyken toplanmisdi su okadar cok arastirdikki bu durumda olan varmi diye kimsseye rastlamadik eger cevap yazarsan cok sevinirimm.basiniz sagolsun ins bitanedaha saglikli bi bebegi olur?eltiniz daha snra tekrar hamile kalldimi yine bu sorun u yasadimi bn tekrar hamile kalirsam telkraa boyle olur die cok korkuyorum.

bide tam biz hastaneden cikicaz oglmu giydiriyom yeni dogmus bir bebek geldi dedilerki bunun 2 kardeslernde de ayni sorun olmus ama onlar kurtulamamis.tabi onu duyunca yine cook kotu olmustum.

okurken tüylerim diken diken oldu arkadasım :( cok gecmıs olsun, allah bır daha sıze boyle korkular yasatmasın.. oglumun gece uyanmaları ve yeme problemı ıle ilgili konulara bakerken yazınızı gordum.. artık hıc bır seyı takmıycam, varsın gecede 20 kere uyansın varsın zayıf bır bebek olsun.. cok sukur hayattalar ya onun dısında hersey bos..

amin arkadasim saol insallah kimseye yasatmasin rabbim takma cnm gercekden saglklkli olsunlarda geri bos oglum eve gelince akliimm cikiyodu ya tekrar su dolrsa die neyseki nolmadi oyle bisey ciok sukur Rabbime.

çok büyk geçmiş olsun,allah tekrar yaşatmasın bu sorunları.şimdi iyi olmasına çok sevindim.benim kızım da 27 günlük.doğumdan 1 hafta sonra 2 gün yoğun bakımda kaldı.o zaman yaşadığım duyguları anlatamam,yanına her gidişimde ağlamaktan deliye dönüyordum.orda öyle çıplak,serumlara bağlı yatışı,altını piletmiş temizlememişler,kakası bacağına bulaşmış.hala gözlerim doluyor hatırlayınca.hele yanına gittiğimde gzölerini koca koca açıp bakışı yok mu:43:
çok şükür biz de atlattık o günleri,şimdi ağlayacak olsa yanına koşuyorum hemen,bırak biraz ağlasın diyorlar.nasıl kıyıp da ağlatayım,daha o günün şoku üzerimde.
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

oyyy kızz ağlattın benii..işyerindeyimmm..
çook ama çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına..ohhh bayaaa da büyümüş atlatmışsınız o günleri maaşallah...Bence artık düşünme o günleri..al bebişini kucağına doya doya öpppppp..
hiç bırakmam seni dee..bu günlerinizin kıymetini bilin...geçmişi düşünerek bu güzel günleri heba etme..demek babasına benziyo hee...ama umarım oda ilerde annesi gibi güçlü ve inançlı bir insan olur..çok öpüyorum seni..ailenle sağlıklı ve mutlu nice uzun ömürler dilerim..

bitanecik ogluma hamileyken hersey yolundaydi tabi 35.haftaya kadar.35.haftada oglumun cigernde su toplanmasi olmusdu dogrusu ilk defa boyle bisey duymustuk.doktorumuza dogunca nolcak sorularimiz cevapsizdi ve ustu kapali.oglum dogucakdi ama nasil dogunca nolcakdi bizi zor gunler bekliyordu o kesindi ama nolcagini kestiremiyorduk tabi.doktorum boyle birseyi daha once hic gormedigini soyleyince bizde yeni bi doktor aramaya basladik isinde cok iyi bi prof. bulduk.oglum karnimdayken cigerindeki suyu aldi fakat 2 gun sonra kontrole giitiigmizde su cok daha fazla olarak tekrar dolmusdu.
ve ogune gelicek olursak oglen bi sancim tuttu 30 sn filan surdu ama ilk defa bu kadar siddetli bi sancim olmusudu.birdaha boyle bi sancim olsaydi hemen esimi aricaktim ama olmadi.aksam saat on bir civariydi yine esimle hangi hastanede dogum yapsak die konusuyoduk dogum her hastanede oyle yada boyle oluyordy burda onemli olann oglumdu onun icin yeni doagn yogun bakimi cok iyi olan bi hastane gerekliydi bizim icin.o saatlerde gunduz ki sancinn iki kati kadar bi sanci geldi ayaga kalktim bir anda suyum geldi
simdi nolcakdi inanirmisiniz dogumda deli gibi korkan ben o an sadece oglum dogunca nolcak die dusunuyodum cunku cigerinde su hala vardi ve dogunca nefes alamama olasigli cok yuksekdi.karnmdayken suyunu alan profu aradik oda taildeydi ama acdi telefonunu Allah razi olsun ondan bizi bi universite hastanesine yonlendirdi 2 de doktor ayarladi bize hersey Allahin nasip etmesiyle oldu tab ama o profunda hakki cok buyuk hep dua ederim ona ya o olmasaydi......
apar topar hastaneye gitiik normal dogum yapamicaktim sezeryan oglum icin daha iyi demisdi prof ama aciklik biraz fazlaolunca doktor normal dogum dedi.bi odaya aldilar beni hafif hafif ikindirdilar oglum asagi inincde hemen dogumhaneye aldilar dogumhanein obur ucunda oglumu bekleyen bir suru doktor vardi.benm doktorumda bana senn bebeginin orda uzun kalmasi tehlikeli ben ne dersem onu yap dedi zaten kendimi dusunmuyodum tek dsuncem oglum....
cogu insan dogum esnasinda bebginin yuznu dusnuyo bense o an sadece nefesini dusunuyodum nefes aalabilicekmiydi nolucakdi...
ve nihyet bebegimi gordum aglamadi bebegim tabi bnm aklim giitii.hemen neden aglamiyo yasiyomu die sordum.cevap yokdu...
doktorum oglumu bebegimi bekleyen doktoalra verdi hemen cigerindeki suyu siringayla aldilar agzina hava veridiler bi ara nabiz yyok diyip kalp masaji yaptilar donmusdum sadece izliyodum..
bebegim canim nasilda babasina benziyoduuu ayni oyduu.hemen apar topar yogun bakima goturduler kucagima alamadan.benide odama goturduler sabaha kadar uyumadim tabi yanima esimide almadilar anemlerde basla sehirde oturuyodu gece hemen cikitlar anca sabaha karsi aynimdaydlar.ertesi gun zor bela ayakalndim ve hemen ogluma kostum ve gorduklerim karsisinda sok oldum minick oglum solunuma bagliydi vucudundaki aletlerden derisi gozukmuyodu..
oglumun yanina geliyodum oglum kipir kipir oluyodu yanndan biraz uazklasinca hemen kipirdanmayi birakiyodun.doktora durumunu sordum hic iyi olmadigini soledi umut yok onu soyleyelim dedi...
nasil der boyle bisey hic cekinmeden daha dogum yapali 5-6 saaat olmus bir anneye bunu hala anlamis degilim.:43::43::43: tabki ben asla umudumu kaybetmedim asla.doktoarrl ne derse desim Allahn dedigi olur.
ertesi gun hastaneden ben ciktim hergun gormeye geldim oglumu hep ayniydi tam 2 hafta hic beslenemdi.ama umudum hala hep vardi hemde bir damla bile eksilmesdenn.tam 18.gun hic beklemdigim bir anda aldm bebegimi kucagima ilk defa emzirdim 20.gun ciktik cok sukur ALlahima. bebgiin su an 5 bucuk aylik saglikli bibebek sonsuz sukur;er olsun Rabbime bebgemizi bize bagisladi. ama hala bu pskoljiden kurtulamadim hala kuvez lafi duysam bile aglarim Allahim herkezn bebegine sag salim kavusmasini nasip eder ins.bebegi yogun bakimda olan annler asla umidinzi kaybetmeyin hep dua edin.saglikla kalin..

çok büyk geçmiş olsun,allah tekrar yaşatmasın bu sorunları.şimdi iyi olmasına çok sevindim.benim kızım da 27 günlük.doğumdan 1 hafta sonra 2 gün yoğun bakımda kaldı.o zaman yaşadığım duyguları anlatamam,yanına her gidişimde ağlamaktan deliye dönüyordum.orda öyle çıplak,serumlara bağlı yatışı,altını piletmiş temizlememişler,kakası bacağına bulaşmış.hala gözlerim doluyor hatırlayınca.hele yanına gittiğimde gzölerini koca koca açıp bakışı yok mu:43:
çok şükür biz de atlattık o günleri,şimdi ağlayacak olsa yanına koşuyorum hemen,bırak biraz ağlasın diyorlar.nasıl kıyıp da ağlatayım,daha o günün şoku üzerimde.
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

sizede cok gecmis olsun ama allaha sukur bnm ogluma yogun bakimdayken cok ii baktilar bu yogun bakim okadar kotu ki 2 gunu 20 gunu yok gercekden cok uzuluyo insan yine sukurler olsunki az kaldilar gerci bnm oglumun durumu cok riskliyidi ama bittti.evt insan kkiyamiyo biz 6 bucuk aylik olduk hala aglmasdn isityoruz hemn yandayiz ne kadar iyi yapiyouz blmiyorum cunku cok simardi bizmki parmagnda oynaiyo bizi .sagligi yernde olsunda uslanir insallh.

oyyy kızz ağlattın benii..işyerindeyimmm..
çook ama çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına..ohhh bayaaa da büyümüş atlatmışsınız o günleri maaşallah...Bence artık düşünme o günleri..al bebişini kucağına doya doya öpppppp..
hiç bırakmam seni dee..bu günlerinizin kıymetini bilin...geçmişi düşünerek bu güzel günleri heba etme..demek babasına benziyo hee...ama umarım oda ilerde annesi gibi güçlü ve inançlı bir insan olur..çok öpüyorum seni..ailenle sağlıklı ve mutlu nice uzun ömürler dilerim..

saol canm inan arada daha neler neler yasandida yazmam hepsini.haklisn cnm ogunleri unutmak en iyiside biraz zor unutuluyo.evet canm ayni babasii bukadar benze yanni.bende cok opuyorum seni .

Okurken ağladım yemin ediyorum ki :( Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın :( Ohh çok şükür atlatmışsınız o zorluğu Rabbim daha kötüsünden sakınsın sizi bebeğinizi ve eşinizi. Hep mutlu olun inş

Canım çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama geçmiş işte çok şükür. Kuzun kollarında şimdi Rabbim ayırmasın, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin, beterinden korusun tüm kuzularımızı.

allahım bebeğine ve sana uzun ömürler versin. güçlü bir bebekmiş aferin ona.

Okurken ağladım yemin ediyorum ki :( Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın :( Ohh çok şükür atlatmışsınız o zorluğu Rabbim daha kötüsünden sakınsın sizi bebeğinizi ve eşinizi. Hep mutlu olun inş

amin canim.saol canim guzel dileklerin icin.

Canım çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama geçmiş işte çok şükür. Kuzun kollarında şimdi Rabbim ayırmasın, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin, beterinden korusun tüm kuzularımızı.

ewet canm cok zordu ama bitti cok sukur amin canm Rabbim korusun hepimizi.

allahım bebeğine ve sana uzun ömürler versin. güçlü bir bebekmiş aferin ona.

amin canim saol Rabbim hepimixe saglikli uzun omurler versin .saol teyzesi:1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back