bitanecik ogluma hamileyken hersey yolundaydi tabi 35.haftaya kadar.35.haftada oglumun cigernde su toplanmasi olmusdu dogrusu ilk defa boyle bisey duymustuk.doktorumuza dogunca nolcak sorularimiz cevapsizdi ve ustu kapali.oglum dogucakdi ama nasil dogunca nolcakdi bizi zor gunler bekliyordu o kesindi ama nolcagini kestiremiyorduk tabi.doktorum boyle birseyi daha once hic gormedigini soyleyince bizde yeni bi doktor aramaya basladik isinde cok iyi bi prof. bulduk.oglum karnimdayken cigerindeki suyu aldi fakat 2 gun sonra kontrole giitiigmizde su cok daha fazla olarak tekrar dolmusdu.
ve ogune gelicek olursak oglen bi sancim tuttu 30 sn filan surdu ama ilk defa bu kadar siddetli bi sancim olmusudu.birdaha boyle bi sancim olsaydi hemen esimi aricaktim ama olmadi.aksam saat on bir civariydi yine esimle hangi hastanede dogum yapsak die konusuyoduk dogum her hastanede oyle yada boyle oluyordy burda onemli olann oglumdu onun icin yeni doagn yogun bakimi cok iyi olan bi hastane gerekliydi bizim icin.o saatlerde gunduz ki sancinn iki kati kadar bi sanci geldi ayaga kalktim bir anda suyum geldi
simdi nolcakdi inanirmisiniz dogumda deli gibi korkan ben o an sadece oglum dogunca nolcak die dusunuyodum cunku cigerinde su hala vardi ve dogunca nefes alamama olasigli cok yuksekdi.karnmdayken suyunu alan profu aradik oda taildeydi ama acdi telefonunu Allah razi olsun ondan bizi bi universite hastanesine yonlendirdi 2 de doktor ayarladi bize hersey Allahin nasip etmesiyle oldu tab ama o profunda hakki cok buyuk hep dua ederim ona ya o olmasaydi......
apar topar hastaneye gitiik normal dogum yapamicaktim sezeryan oglum icin daha iyi demisdi prof ama aciklik biraz fazlaolunca doktor normal dogum dedi.bi odaya aldilar beni hafif hafif ikindirdilar oglum asagi inincde hemen dogumhaneye aldilar dogumhanein obur ucunda oglumu bekleyen bir suru doktor vardi.benm doktorumda bana senn bebeginin orda uzun kalmasi tehlikeli ben ne dersem onu yap dedi zaten kendimi dusunmuyodum tek dsuncem oglum....
cogu insan dogum esnasinda bebginin yuznu dusnuyo bense o an sadece nefesini dusunuyodum nefes aalabilicekmiydi nolucakdi...
ve nihyet bebegimi gordum aglamadi bebegim tabi bnm aklim giitii.hemen neden aglamiyo yasiyomu die sordum.cevap yokdu...
doktorum oglumu bebegimi bekleyen doktoalra verdi hemen cigerindeki suyu siringayla aldilar agzina hava veridiler bi ara nabiz yyok diyip kalp masaji yaptilar donmusdum sadece izliyodum..
bebegim canim nasilda babasina benziyoduuu ayni oyduu.hemen apar topar yogun bakima goturduler kucagima alamadan.benide odama goturduler sabaha kadar uyumadim tabi yanima esimide almadilar anemlerde basla sehirde oturuyodu gece hemen cikitlar anca sabaha karsi aynimdaydlar.ertesi gun zor bela ayakalndim ve hemen ogluma kostum ve gorduklerim karsisinda sok oldum minick oglum solunuma bagliydi vucudundaki aletlerden derisi gozukmuyodu..
oglumun yanina geliyodum oglum kipir kipir oluyodu yanndan biraz uazklasinca hemen kipirdanmayi birakiyodun.doktora durumunu sordum hic iyi olmadigini soledi umut yok onu soyleyelim dedi...
nasil der boyle bisey hic cekinmeden daha dogum yapali 5-6 saaat olmus bir anneye bunu hala anlamis degilim.
tabki ben asla umudumu kaybetmedim asla.doktoarrl ne derse desim Allahn dedigi olur.
ertesi gun hastaneden ben ciktim hergun gormeye geldim oglumu hep ayniydi tam 2 hafta hic beslenemdi.ama umudum hala hep vardi hemde bir damla bile eksilmesdenn.tam 18.gun hic beklemdigim bir anda aldm bebegimi kucagima ilk defa emzirdim 20.gun ciktik cok sukur ALlahima. bebgiin su an 5 bucuk aylik saglikli bibebek sonsuz sukur;er olsun Rabbime bebgemizi bize bagisladi. ama hala bu pskoljiden kurtulamadim hala kuvez lafi duysam bile aglarim Allahim herkezn bebegine sag salim kavusmasini nasip eder ins.bebegi yogun bakimda olan annler asla umidinzi kaybetmeyin hep dua edin.saglikla kalin..