Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım.Derdi veren rabbim şükürki dermanını da verirmiş. Allah bütün hasta yavrulara şifalar versin...
rabbim sana bağışlasın bir daha yasatmasın böyle kötü seyler çok şükür iyi mevlam her daim yanınızda olsun kendine ve oğluna iyi bak
Allaha sukur mutlu son yasamissin))) cok zor bi imtihandan gectin, isyan etmedin, dua ettin. Allah mukafatini verdi. cok sevindim.Allah anali babali buyutsun. Bidaha boyle olaylarla karsilastirmasin insaallah
Bir anne için en zor sınavlardan biri ne mutlu sizek sonu güzel olmuş rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi ömür boyu sağlık versin yavrularımıza da bizede
canım benim çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamıssın ama şükür ki bebeğin şimdi iiRabbim yokluğunu acısını göstermesin
ay canım inan sonunu çok zor okudum..Ama Allah'a şükür mutlu sonla bitmş.Tüylerim diken diken oldu..Neler yaşadığını düşünemiorum bile.çok büyük geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlamışş..Allahım hepimizin bebeklerine uzun ömürler versinn..
anneler hepinize tesekkur ederim sizi aglatmak istemezdim kusura bakmayin.o anlari sadece yasayanlar bilir gercekden cok zor.Allah kimseye yasatmasin.oglumun cigerinde 3 tup vardi tupler hortumlar aracligyla oglumn cigerine bagliydi cigere dolan sular tuplere cikiyodu.doktora su hala geliyomu diye soruyodum bugun yok diyodu ertesi gun soruyodum bugun geliyo diyodu.doktora yalvariyodum yakariyodum bu hep boyle surcekmi bisey diyin die bu boyle gider diyodu.. cevaba bakarmisniz.
Allah kimseyi doktorlarin eline dusurmesin tam 18 gun oldum oldum dirildim hic iyi bisey demediler aalismislar belkide bilmiyorum.hatta en son bebegimin cikcagi gun kiyafetlerini giydirdim doktoru geldi bana diyoki oglunla birlikte burdan cikicagini dusunuyoydun bizhic ihtimal vermiyoduk bu bebek mucize demisdi.tabi yaslar yine bosaldi benden..
tabiki oglumkucagimda cikicam ben bu hastaneden diyodum insan evladindan umudunu nasil keserki?dogum hikayemi yazmamin en buyuk sebebi bebgi yogun bakimda yatan bir cok anne var onalra moral vermek icin gercekden Allaha guvenin dua edin herkezden dua isteyin cunku birinn duasi mutlaka kabul olur.ve hic bir sekilde umidiniz kesmeyin.siimdi benim oglum cok sukur iyi nazar degmesin melegime insallah.ben cok sukur oglumu zorda olsa kucagima aldim darisi tum bugunu beklyen annelerin basina.bebgi kuvezde olan annelr bebginizle konusun sacini oksayin ona melegim beni sakin birakma diyin ben hep oyle yaptim cunku:2::2::2:
Allh hepnize kolay dogum nasip etsin.melekleriniz saglikli olsun.iyi dilek ve dualarinz icin hepinize cok teskkur ederim anneler...
tüylerim üreperdi gözlerim doldu allahım ayırmasın uzun ömürler versn işallah
ayy valla sonunu bende zor getirdim canım yaa neyse ki mutlu sonmuş da çok sevindim..
Rabbim kuzuna sağlıklı uzun ömürler versin bi daha onun en ufak bir acısıyla sınamasın seni..
Bi imtihanmış çok sükür sabırın ve duanla selamete ermişsin
ay okurken nefes bıle almadım rabbım yaa o ne derse o olur .negusel mınıgın kucagında sukurler olsunki.Darısıda bızım gıbı anne adaylarının basına..
çokkk geçmiş olsunnnnn
canım çook geçmiş olsunn çook üzüldümm
Canım yazıyı okadar zor okudum ki hep içimde kötü bişi olsa yazmazdı diye diye bitirdim
Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın canım oğluşunla birlikte sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür dilerim.
Ağlarsa anam ağlar yabancı yalan ağlar derler dr ların ki o hesap seni anlama yolunu seçmiyorlar malesef bnm gözümdede hep öcü gibidirler bizimde yaşadığımız talihsizlikler var dr larla dedem dr olmasına rağmen
neyse rabbim bugünümüzü aratmasın oğlunu çok öpüyorum buarada adı ne şuanda boyu kilosu nasıl şimdiki dr u neler diyor bunlarıda paylaş mutlaka briazda güzel haberler alalım
benimde gozumde hep ocu gibidirler ama ogluma iyi baktilar ya o yeter.niye anlama yoluna gitsnlerki onlarn bebegi degilki neyse gecdi gitti artik allahd bidaha yasatmasn insallah.heer dktor kontrolunde tie tir titrerim korkudan ama cok sukur bebegim iyi 10 gun snra alti aylik olcak ins.
en son 4 bucuk ayligi birazdaha geciyodu gittk dktora kilo 6350 boy66cm dr ii masallh diyo.szn ne gibi sikintilariniz oldu bebisinz var?
benimde gozumde hep ocu gibidirler ama ogluma iyi baktilar ya o yeter.niye anlama yoluna gitsnlerki onlarn bebegi degilki neyse gecdi gitti artik allahd bidaha yasatmasn insallah.heer dktor kontrolunde tie tir titrerim korkudan ama cok sukur bebegim iyi 10 gun snra alti aylik olcak ins.
en son 4 bucuk ayligi birazdaha geciyodu gittk dktora kilo 6350 boy66cm dr ii masallh diyo.szn ne gibi sikintilariniz oldu bebisinz var?
Canım çok büyük geçmiş olsun rabbim yawrunu sana bağıslasın ve artık böyle kotu günler yaşamayın hiç ayrılmayın inşallah. Hastane ve doktor çok muhim elbette. Hangi hastanede yapmistin doğumunu bende hastane arayısı içindeyim oykuleriniz bizede birer tecrube oluyor
nasıl gözlerim dolduancak çok şükürki bebeğin şuanda yanında..Allah , Onu size bağışlamış..Bundan sonrası için Allah hayırlı uzun ömürler versin.Analı babalı büyütsün bebeğini canım
çok geçmiş olsun yazının sonunu ağlayarak okudum korka korka okudum ama çok şükür ki güzel Rabbim yavrunu sana bağışladı
Allahtan sağlıklı bir yaşam diliyorum hepiniz için tekrardan çok çok geçmiş olsun birdaha acılar yaşatmasın inşallah.
Nasip ederse bende çocuk sahibi olmak istiyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah.
çok geçmiş olsun sonunu korkarak okudum şükür iyimş kuzucuk allah güzel ömürler versin yavruya
bende hamıleyım nasipse oğlum olacak benımde,aklım çıkıyor ona bırsey olacak dıye,en ufak agrıda ödüm patlıyor,daha ögrendıgım dakıkadan beri dken üstündeyim,onu korumak için,
Rabbim oğlunu sana bağışlamış,bır daha hiç ayırmasın,çok güçlüymüş annesi,ve senın ona baglılıgını hissetmiş,sen, bırakmamıs
inşallah bızde saglıkla alırız kucağımıza,dediğin gibi Allahtan umut kesilmez,herşey dua ile ben bu hamılelıkte bunu öğrendim
Azusena çok geçmiş olsun bebeğine,hepimizin yavrularına rabbim uzuuuuuun ömür versin.