oglusumun dogar dogmaz elimden alinisi!

Çok geçmiş olsun canım.Derdi veren rabbim şükürki dermanını da verirmiş. Allah bütün hasta yavrulara şifalar versin...

rabbim sana bağışlasın bir daha yasatmasın böyle kötü seyler çok şükür iyi mevlam her daim yanınızda olsun kendine ve oğluna iyi bak

Çok geçmiş olsun canım.Derdi veren rabbim şükürki dermanını da verirmiş. Allah bütün hasta yavrulara şifalar versin...

rabbim sana bağışlasın bir daha yasatmasın böyle kötü seyler çok şükür iyi mevlam her daim yanınızda olsun kendine ve oğluna iyi bak

Allaha sukur mutlu son yasamissin))) cok zor bi imtihandan gectin, isyan etmedin, dua ettin. Allah mukafatini verdi. cok sevindim.Allah anali babali buyutsun. Bidaha boyle olaylarla karsilastirmasin insaallah

Bir anne için en zor sınavlardan biri ne mutlu sizek sonu güzel olmuş rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi ömür boyu sağlık versin yavrularımıza da bizede

canım benim çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamıssın ama şükür ki bebeğin şimdi iiRabbim yokluğunu acısını göstermesin

tüylerim üreperdi gözlerim doldu allahım ayırmasın uzun ömürler versn işallah

ay okurken nefes bıle almadım rabbım yaa o ne derse o olur .negusel mınıgın kucagında sukurler olsunki.Darısıda bızım gıbı anne adaylarının basına..

çokkk geçmiş olsunnnnn

canım çook geçmiş olsunn çook üzüldümm

teskkur edrim hepnize annler iyi niyet ve dualriniz icin bidaha ne benim basima nede hic kimsenn basina boyle bisey gelmez insallh.en cok merakk ettigim de su neden oldu.doktorlarda neden oldugunub bulamadi biliyomusunuz?

Okurken tüylerim diken diken oldu
Allah size bağışlamış bebeğinizi, inşallah sağlıklı uzun bir ömrü olur

Canım yazıyı okadar zor okudum ki hep içimde kötü bişi olsa yazmazdı diye diye bitirdim

Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın canım oğluşunla birlikte sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür dilerim.

Ağlarsa anam ağlar yabancı yalan ağlar derler dr ların ki o hesap seni anlama yolunu seçmiyorlar malesef bnm gözümdede hep öcü gibidirler bizimde yaşadığımız talihsizlikler var dr larla dedem dr olmasına rağmen

neyse rabbim bugünümüzü aratmasın oğlunu çok öpüyorum buarada adı ne şuanda boyu kilosu nasıl şimdiki dr u neler diyor bunlarıda paylaş mutlaka briazda güzel haberler alalım

benimde gozumde hep ocu gibidirler ama ogluma iyi baktilar ya o yeter.niye anlama yoluna gitsnlerki onlarn bebegi degilki neyse gecdi gitti artik allahd bidaha yasatmasn insallah.heer dktor kontrolunde tie tir titrerim korkudan ama cok sukur bebegim iyi 10 gun snra alti aylik olcak ins.

en son 4 bucuk ayligi birazdaha geciyodu gittk dktora kilo 6350 boy66cm dr ii masallh diyo.szn ne gibi sikintilariniz oldu bebisinz var?

ilk bebeğime hamileyim 8+6 haftalık

bizde üvey babammıı kanserden kaybettik dr dan yana yüzümüz güldü derken bir gün evde kötüleşti beni hastaneye götürün dedi götürdük dr lar yoğun bakıma lalım dedi 1 saat sonra babam yok dedi biz ikna ettik okdr iyiydi yani sonra yoğunbakımdan 2 saat ses çıkmadı pazar günüydü dr da yok fazla ben bri dr buldum aynen kadının tavrını yazıorum aaaaa coşkun beymiiiii onu heran kaybedebiliriz!!!!!!!!!!

o an ortamı görmeliydin hastane birbirine girdi ve hastane florance nightingale fulya yani devlette değil daha sonra ki günlerde sürekli uyuttular boğazını deldiler ve hiç bize sormadılar doğru düzgün açıklama yapmadılar ve bir dr un dediği bizi bitirdi eee zaten hastaneye felçliii gelmişşşş dedi halbuki kendi kullandı arabayı gelirken yürüyerek içeri girdi okdr kinliyimki hepsi gözümde katil o laftan sonra hastaneden kamera kaydı istedik kamerlar çalışmıor dediler bu bile yalan ve hemen hastaneyi değiştirdik toplamda 10 gün yaşadı takdiri ilahi ama yinede çok suçlular o kadar şüpheciyimki anlatamam buarada bende çok ünlü bir tıp merkezinde çalıştım çok iyi ve hergün tv de olan ünlü dr larla ve onlarında tavrını ve para için neler yaptıklarını patronun onlara koyduğu aylık kotayı yakalamak için nasıl testler istediklerini falan gördükçe paranoyak oldum neyse içim dolmuş öğlen öğlen baya bir yazmışım

rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ve onlarıda bizleride iyi insanlarla karşılaştırsın

Canım çok büyük geçmiş olsun rabbim yawrunu sana bağıslasın ve artık böyle kotu günler yaşamayın hiç ayrılmayın inşallah. Hastane ve doktor çok muhim elbette. Hangi hastanede yapmistin doğumunu bende hastane arayısı içindeyim oykuleriniz bizede birer tecrube oluyor

nasıl gözlerim dolduancak çok şükürki bebeğin şuanda yanında..Allah , Onu size bağışlamış..Bundan sonrası için Allah hayırlı uzun ömürler versin.Analı babalı büyütsün bebeğini canım

teskkur edrim hic kimse boyle kotu gunler yasamasin insallh.sanirim siz istanbulda oturuyosunuz.ben aslinda yur disinda yasiyodum ta dunyann obur ucunda ama tamamen nasip kismet olarak ankarya geldik dogum icin ki ankarayla hicbir alakamiz yok ama iyiki gelmisiz oglumun sansnia hacettepede dogum yaptim gercekden islerinde cok uzmanlar hatta hacettepe dunyada ilk uce girer bence.

eger dogum icin diyosaniz ve bebek riskliyse Allah korusun hacettepe derim ama yok hersey iyise ben hacettepeden once ankarada ozel 29 mayis hastanesine gidiyodum doktorumun adi yesim gurel cok ilgiliydi onda dogum yapmadim ama dogumdan sonra oglumla ilgili bi sorunum bile olsa hep yesim hanimi aradim hep yardimci oldu bana cok seker ve cana yakindir kendisi.

ama istanbuldan bi kadin dogumcu ariyosaniz aylin seyrekbasani tavsiye ederim kendisi harika bi doktor oda cok cana yakin hatta intenetten adini yazip ararsaniz hemen cikar.

ama bbebek doktoru ariyosaniz isatnbullda size dr.suheyla gory tavsiye ederim isinde bir numara gercekden hatta soyle anlatiyim ben 23 yasindayim 2 kucuk kardesim var annem hepimizi ona goturdu.en kucuk kardesimi ozel cok luks bi hastanede dogurdu orda kardesime kalca cikikligi var dediler hemde ultrasonla bakip anemde suheyla hhanima goturdu sadece eliyle muayne etti ve hic biseyi yok d edi gercektende Allaha sukur hic biseysi yok.

suheyla gorude netten arastirabilrsiniz oda hemn cikiyo biz cok memnunuz ben istanbulda yasaydim hic doktor arastirmasi yapmadan suheyla hanima giderdim ama yurtdisinda yasiyorum

biz memnunuz ins sizde memnun kalirsiniz tabi bi arstirin yinede.sevgiler

çok geçmiş olsun yazının sonunu ağlayarak okudum korka korka okudum ama çok şükür ki güzel Rabbim yavrunu sana bağışladı
Allahtan sağlıklı bir yaşam diliyorum hepiniz için tekrardan çok çok geçmiş olsun birdaha acılar yaşatmasın inşallah.
Nasip ederse bende çocuk sahibi olmak istiyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah.

tesekkur ederim canim.evet cok sukur Allah yavrumu bize bagisladi .Allah hepmizin bebesine saglikli uzun omur verisn

insallh sizde hayirlisiyla saglikli sihhatli bir bebek sahibi olursunuz

O kadar çok duygulandım ki gözyaşlarımı tutamıyorum.İşte annelik böyle birşey ...Tarifi imkansız.Sizin sevginiz hayata bağlamış meleğinizi..Sımsıkı sarılın kuzunuza,kokusu çekin içinize taaaa ciğerlerinize işlesin..Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah...

çok geçmiş olsun sonunu korkarak okudum şükür iyimş kuzucuk allah güzel ömürler versin yavruya

bende hamıleyım nasipse oğlum olacak benımde,aklım çıkıyor ona bırsey olacak dıye,en ufak agrıda ödüm patlıyor,daha ögrendıgım dakıkadan beri dken üstündeyim,onu korumak için,
Rabbim oğlunu sana bağışlamış,bır daha hiç ayırmasın,çok güçlüymüş annesi,ve senın ona baglılıgını hissetmiş,sen, bırakmamış

inşallah bızde saglıkla alırız kucağımıza,dediğin gibi Allahtan umut kesilmez,herşey dua ile ben bu hamılelıkte bunu öğrendim

Azusena çok geçmiş olsun bebeğine,hepimizin yavrularına rabbim uzuuuuuun ömür versin.

çok geçmiş olsun sonunu korkarak okudum şükür iyimş kuzucuk allah güzel ömürler versin yavruya

amin canim saol hepimizin bebislerine guzel hayirli uzun omur versin insallah Rabbim.

Allah bagislasin insalah saglikla dogar oglunuz.Allah kimseyi evladindan ayirmasin.gercekden zor gunlerdi ama gecdi sukurler olsun Rabbime ki dualarimiz bos cevirmedi.gercekden hersey dua ile oluyo.

Azusena çok geçmiş olsun bebeğine,hepimizin yavrularına rabbim uzuuuuuun ömür versin.

saol canim Allah evlat acisini kimseye vermesin.doktorlarin agzina bakmak cok kotu cok zor onu oyle kuvezde caresiz,kipirdaman yatarkne gorup birsey yapamamamk cok zor cok

çok şükür ki bebeğin kurtulmus.. aynı sorun benim eltimde de oldu, ama malesef bebeği kurtulamadı.. 2 gün yaşadı yavrucak.. onun da anne karnındayken su topluyodu ciğerleri..
sonra da acaba başka bi hastanede olsa böyle mi olurdu??? sorular, acabalar...
Sen şanslı bi annesin,Allahım evladını sana bağışlamış çok şükür, şimdi hiçten kıyamazsın sen ona, zaten içimiz eriyo bebeklerimizin yüzüne bakınca...

okurken tüylerim diken diken oldu arkadasım cok gecmıs olsun, allah bır daha sıze boyle korkular yasatmasın.. oglumun gece uyanmaları ve yeme problemı ıle ilgili konulara bakerken yazınızı gordum.. artık hıc bır seyı takmıycam, varsın gecede 20 kere uyansın varsın zayıf bır bebek olsun.. cok sukur hayattalar ya onun dısında hersey bos..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…