• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ogluşumun burnu çok tıkanıkk:((

gamren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
122
6
116
Denizli
3 4 gündür fena halde burnu tıkanmış kuzumun.rahat nefes alamıyo.burun damlasını veriyorum ama pek fayda etmıyo.nefes alamadıgından da cok fazla uyanıyo.ne yapmalıyım ki ?yardım ederseniz sevinirimsenağlama

canım ben burun pompası kullanıyorum hemen alıyo burnundakini minik bişi plastik,altı balon gibi ucu burna girecek kadar minik bi plastik sıkıyosun parmaklarınla,ucunu burnuna sokuyosun sonra birden bırakıyosun hüpp diye çekiyo içine bana annem sevi bebeden almış ama bi çok markanın var denemeni tavsiye ederim

Okyanus suyu ile temizleyip burun aspiratörü ile çekin.
Birde eviniz kaloriferli ise buhar makinesi kullanın.
Çok işe yarıyor.

canım eğer senin sütün varsa bebeğinin burnuna kendi sütünden sık biraz çok faydasını görüceksin ben kızımın tıkandığından emzirirken sıkıyorum bikaç dakika sonra hemen açılıyo tekrarlıya bilirsin hiçbi zararı yok annemde bana aynısını yaparmış çok geçmiş olsun

Bebeğin burnuna anne sütü sıkmak çok zararlıymış arkadaşlar, internetten araştırdım, allah korusun akciğerlerine kaçarmış,

Bebeğin burnuna anne sütü sıkmak çok zararlıymış arkadaşlar, internetten araştırdım, allah korusun akciğerlerine kaçarmış,

canım bunuda anneme doktor önermişti oyle dolu dolu süt sıkılmıycak tabi sadece bikaç damla tabi siz bilirsiniz yinede

kızlar serum fizyolojık yanı iyonize tuzlu su kullanın..benım kızımında tıkanıktı gunde 3 ekz bırer damla damlattım sımdı ıyı cok şühkür..buruna spıratörü cok ıyı cekmıyor brıde korkuyorum ben ondan zaten mınancık bı delık:)

serum fızyolıjıgı hastaneden isteyebılrıısnız..acıle gıdın rica edın bır enjektöre cekıp verırler..eczanelerde varmı bılmıyorum..

ben de bir care bulamaistim kizim nefes alamiyordu bugun dr enjektorle bir ilac verdi burnuna sonra kizim iki kere hapsurdu burnu temizlendi..bence bir dr a gotur..

bebek burun damlalarında zaten serum fizyolojik var. tek kullanımlık olanlar pahalı.(gifrer) Normal izotonik nacl olan serum şişesinden aldık.(bildiğiniz tuzlu serum)bir sürüde 2lik enjektör. çekip çekip veriyorum.kıvamı yapışkan olduğunda ve açılmadığında da zorlamadan aspiratörle çekiyorum.(bebekler çok küçükse burnu daha da tahriş edebileceğinden önerilmiyor)
bizim doğduktan sonra anne sütünü burnuna kaçırdığından dolayı oluştuğu için tıkanıklık anne sütünü önermedi dr.Ama annemde bize hep damlatırmış, açılırmış.

Tıkanıklık anneden geçen hormonlarla alakalıymış. ben de burnuna sütümü damlatınca çok iyi geldi.
tabiki karşıyımama eltim tereyağ koymuştu burnuna bebeğinin...

Tıkanıklık anneden geçen hormonlarla alakalıymış. ben de burnuna sütümü damlatınca çok iyi geldi.
tabiki karşıyımama eltim tereyağ koymuştu burnuna bebeğinin...

ne tereyagımı koymuss..bari ki de yumurta kırsaymıs ..yuh yanii..pessssssssss delikafadulden:tomato:

arkadaşlar yan etkisi varmı bilmiyorum ama kızım tıkanıklktan uyuyamıyordu geceleri yatağının yanına 1 kasenin içine sıcak su ve bildiğimiz viks koyuyorum onun kokusu ve buharı rahatlattı kızımı o erken yatıyor biz yatana kadar 2.3 kez suyu değiştirdim gece 1 kere uyandı sabah daha rahat nefes alıyordu gerçi oda çok kötü kokuyor tavsiye ederim

bende sterimar diye bir burun spreyi kullanıyorum hemen açıyor bir de burun aspiratörü ile çekersem iyice temizleniyor.gece buhar makinesini açmadığım zaman sabah çok tıkanık oluyor.

arkadaşm tonimer burun spreyi tekli halde içinde 10 tane var açtığın tek tüpü 24 saat içinde kullanmalısın çok faydalı ben kullanıyorum

3 4 gündür fena halde burnu tıkanmış kuzumun.rahat nefes alamıyo.burun damlasını veriyorum ama pek fayda etmıyo.nefes alamadıgından da cok fazla uyanıyo.ne yapmalıyım ki ?yardım ederseniz sevinirimsenağlama

canm eczanede deniz suyu satılıyoo burnuna damlatıyosn bebek hapşuruyo içinde ne var ne yok çıkartıyoo güsel bişey yani ben kullanıyorum yerimseniben

Back