Oğluşumla evimizdeyiz

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
evet arkadaşlar 9 ayı geride bıraktık hep bu anı yazmayı hayal ettim yüce rabbim banada yazmayı nasip etti çok şükür okuyanlar bilirler doğumdan nasıl tırstığımı ama hiç korkulacak birşey yok annemler benden çok korkuyorlardı nazlı bu napıcaz vs diye ama beni öle görünce şaşırdılar neyse hikayeme geçelim 03.11.2008 saat 8 hastaneye giriş yaptık yatışım yapıldı allahım bana öle bir cesaret verdiki korku morku kalmadı saat 9:30 da doktorum geldi 09:45 te ameliyathaneye alındım annemler ağlarken ben güle oynaya girdim kendime ben bile şaştım neyse anestezi uzmanım geldi nasılsın vs doktorun şimdi gelicek dedi doktorum geldi sedacım seni şimdi uyutucaz dedi görüşürüz dedi bende görüşürüz dedim ve o anda midemden boğazıma kadar değişik birşey oldu ve gözümü bir açtım hemşireler yanımda seda hanım seda hanım diolar ben istifra ederek uyandım odama götürüldüm oğlum 09:55 te dünyaya gözlerini açtı sadece baş dönmem vardı onun dışında ne acı nede birşey hani diolardı ya sezeryandan sonra 4 saat acı hissediyorsun ve ağrı kesici bile fayda etmiyor yok acı falan yok valla hissetmedim bile ve annemlere pişkin bir şekilde tekrar doğurucam dedim odama geçtikten 5 dk sonra arda mı getirdiler yanıma allahım böyle bir duygu olamaz tarif edilemez bir duygu yüce rabbim herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah annemler koynuma verdiler yanağıma kondu sıcacık aman tanrım mükemmel bir duygu neyse sonda olayına gelince rica ettim ve baygınken takılsın baygınken takıldı çıkartırken biraz sızladı ama anlık ayağa kaldırıldığımda yani ilk yürüyüşümde diolardıki tansiyon düşücek vs vs ayyy anam hiçbirşey olmadı maşallah allahıma binlerce şükürler olsun veee arkadaşlar diorumki eğer ben bu tırsak halimle doğurduysam herkes doğurabilir hastaneden dün çıktım evimizdeyiz oğluşumla sadece yatağım biraz alçak olduğu için yatıp kalkarken zorlanıyorum hepsi bu buarada emzirmek çok güzel bir duygu ama sızlamalarım oluyor lansinoh aldım ama bakalım ne kadar faydası olucak buarada oğluşumun kalp atışlarında sesler geliomuş cumartesi eko çekilecek allahım inşallah bişeyi yoktur doktorlar ilk zamanlarda olurmuş iinşallah öledir ve ötesii yoktur uzun oldu ama kısa hikaye olunca tadı damağımda kalıodu herşeyi yazayım istedim hazır bebişim uyurken :teytey::dance:kaydirigubbakcemile3

canım gözün aydın , ne mutlu sana darısı başımıza artık :)))
sen hep iyi düşün annesi bişeyciği yoktur arda bebeğin , cumartesi sonuçları da paylaş bizimle mutlaka..
arda abisine batuhan kardeş öpücükler gönderiyo :)))

gözün aydın olsun..rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin senin gibi..
meleğinle beraber bir ömür mutluluklar diliyorum...

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün,
maşallah kasım anneleri pek bir rahat doğurdular darısı başımıza

sedacım
gerçekten ne güzel anlatmışsın. Allah olmayan herkese nasip etsin bir evladının olmasını. inşallah sağlıkla büyütürsün bebişini. Allah analı babalı büyütsün.
Darısı bizim başımıza...

Allah analı babalı büyütsün tebrikler...
bende ekim annesiyim sezeryan oldum kesinlikle korkulacak bişey yok, artık tıp çok ilerledi ben spinal anesteziyle oldum ne ağrı ne sızı ne kusma ne baş dönmesi hiçbirşey hissetmedim sadece 3-4 gün oturup kalkmak zor oluyo dikiş yerleri sızlıyo ama okadarda normal artık kesilip dikiliyoruz nihayetinde o yüzden sakın korkmayın kendinizi bebeğinize adapte edin zaten onun sesini duyduktan sonra geride kalan 9 ayı bile unutuyorsunuz, herkese sağlıklı doğumlar...

ayy canımm allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza ayrıca hikayeler
ne kadar uzun olursa okuması o kadar zevkli oluor

sedacım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.benimde emzirirken göğüslerim acıyo lansinoh kullanıyorm 5 gündür ama tam geçti diyemem napalım katlancaz artık kuzular emsinde...

allah analı babalı uzun güzel ömürler nasip etsin canım. darısı bizlerin başına.. ne kadar güzel anlatmışsın inşallah bizde böyle güzel doğumlar yaşarız..

allah analı babalı sağlık ve huzurla sana büyütmeyi nasip etsin canım.
ne güzel sen de tattın bu duyguyu darısı artık biz diğer kasım annelerinin başına inşallah.a.s.

ömürlü olsun analı babalı buyusun evladınız allah beim gibi korkaklarada nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…