• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğluşuma 2. isim arıyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çağan emri ismi kulağa güzel geliyor. çağan biraz dikkat çekmeyen bir isim farklı ama söylerken zayıf kalıyor. emir ismide çok keskin ve güçlü geliyor kulağa. belki bu sayede ismi dengelersiniz. Allah damatlığınıda göstersin inşallah. sağsağlim büyütürsün umarım oğluşunu.

çağan emri ismi kulağa güzel geliyor. çağan biraz dikkat çekmeyen bir isim farklı ama söylerken zayıf kalıyor. emir ismide çok keskin ve güçlü geliyor kulağa. belki bu sayede ismi dengelersiniz. Allah damatlığınıda göstersin inşallah. sağsağlim büyütürsün umarım oğluşunu.

teşekkür ederim canım önerin için..

emir çağan ve ömer çağan arasında kaldık bakalım..babası emir istemiyor pek ama ikna edebilcem mi bakalım

cagan kilic :) bir arkadasimin tontik oglunun ismi bu arada cok neseli adi gibi :)
Allah saglikli uzun omur versin bebisine:)

kızlar oğlum olcak Allah nasip ederse ve biz isim arayışlarına girdik yavaş yavaş..erkek ismi bulmak gerçekten zormuş.arayışlarımız sonunda ÇAĞAN ismine karar kıldık ama yanında da ikinci bir ismi olsun istiyoruz..rica etsem fikirlerinizi alabilirmiyim...

bizde öyle bi durum yok neyseki..tek yada iki isim kavgası..belkide tek çağan koyarız..ama biri daha klasik diğeri daha modern isim olsun istiyoruz ondan birazda ...

Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin...

Ahmet Çağan olabilir...

Benim oğlum var adı Cihan Buğra, erken doğan kaybettiğim oğlumun Berat Tunca idi. Allah kısmet eder de doğarsa bu oğlum da Ahmet Arda olacak dr mizin ismi:::)) Belki fikir olur...

Ben de Ediz, Tuğrul isimlerini severim...

amin canım.

ben BARLAS yada ATABEY düşünüyorum kararsızım henüz.

canım sonu beyle biten isimler biraz sıkıntılı ileride sorun olabilir işyerinde vs, mesela hitap ederken atabey bey , demek gerekecek buda pek hoş olmuyor bence

kızlar oğlum olcak Allah nasip ederse ve biz isim arayışlarına girdik yavaş yavaş..erkek ismi bulmak gerçekten zormuş.arayışlarımız sonunda ÇAĞAN ismine karar kıldık ama yanında da ikinci bir ismi olsun istiyoruz..rica etsem fikirlerinizi alabilirmiyim...

yeğenimin adı çağın alp, bence çağan yerinde çağın daha hoş ve kibar yanınada alp gibi kısa isimler güzel duruyor

Back