Doğuma Hazırlık oğluşuma 2. isim arıyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevcan_can

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
8
0
kızlar oğlum olcak Allah nasip ederse ve biz isim arayışlarına girdik yavaş yavaş..erkek ismi bulmak gerçekten zormuş.arayışlarımız sonunda ÇAĞAN ismine karar kıldık ama yanında da ikinci bir ismi olsun istiyoruz..rica etsem fikirlerinizi alabilirmiyim...

Şimdi eşimle onun kavgasını ediyorduk, ben iki isim istiyorum o tek istiyor.Tek isim olunca birimizin dediği olacak kafam çok karıştı.

Şimdi eşimle onun kavgasını ediyorduk, ben iki isim istiyorum o tek istiyor.Tek isim olunca birimizin dediği olacak kafam çok karıştı.

Tek isim her zaman daha iyi bence.
Bir arkadaşım vardı, ailesi birinci ismini, okulda biz ve öğretmenimiz ikinci ismini kullanıyorduk.
İkisini birden kullansan uzun oluyor.
Karışık bir durum. :/

İki isim her zaman avantajlıdır karışıklıkmış vs. onlar ufak tefek şeyler büyüyünce istediği ismini seçme sanşı var duruma göre istediği ismini kullanma avantajı var ben Aras veya Tuğrul ismini tavsiye ederim.Ben oğluma Aras Tuğrul ismini vereceğim soyismimizde A ile başlıyor ve kısa baş harflerden bile ATA ismi çıkıyor :)

çağan deha,çağan batu,çağan doruk,çağan ege,çağan deniz,çağan arda,çağan berke,çağan efe..

bizde öyle bi durum yok neyseki..tek yada iki isim kavgası..belkide tek çağan koyarız..ama biri daha klasik diğeri daha modern isim olsun istiyoruz ondan birazda ...

Çağan Ömür
Çağan Tuna
Çağan Emir
Çağan Uras
Çağan Berat
Çağan Akay
Çağan Berk
Çağan Koray
Çağan Tan
BUNLARDA BENDEN OLSUN :KK3:

Çağan ismini ben de seviyordum yalnız söylerken Can diye anlaşılma olasılığı yüksek gibi geldi sanki=)
Çağan Yağız
Çağan Tuna
Çağan Berk...pek de uymuyor gibi ama umarım bulursunuz istediğiniz gibi bir kombinasyon:KK61:

kısmet olurda benim de bebeğim olursa bende 2 isin katmayı istiyorum... :)

bence çağandan sonra katacağın isim sesli harfle başlasın yani arasında ulama olsun... o zaman daha çok yakışıyo... yani benm fikrim bu :KK61:

örneğin : çağan efe
çağan arda
çağan onur
çağan özen
çağan utku
çağan ülkü..... vs

:KK3: :KK3:

kısmet olurda benim de bebeğim olursa bende 2 isin katmayı istiyorum... :)

bence çağandan sonra katacağın isim sesli harfle başlasın yani arasında ulama olsun... o zaman daha çok yakışıyo... yani benm fikrim bu :KK61:

örneğin : çağan efe
çağan arda
çağan onur
çağan özen
çağan utku
çağan ülkü..... vs

:KK3: :KK3:

güzel bir tespit yapmışsın arkadaşım teşekkür ederim..dediğin gibi söylenmesi daha kolay oluyor..teşekkürler isim önerileri için ayrıca

çağan alp

çağan efe

çağan ata

sağlıkla gelsin ve büyüsün inşallah...:nazar:

teşekkür ederiz arkadaşım...güzel isimler ikinci isimlerin kısa olması da ayrıca güzl bir fikir sanırım..sizinde erkek sanırım siz ne düşünüyorsunuz acaba...

hayırlısıyla doğsun inşallah bebişlerimiz...

teşekkür ederiz arkadaşım...güzel isimler ikinci isimlerin kısa olması da ayrıca güzl bir fikir sanırım..sizinde erkek sanırım siz ne düşünüyorsunuz acaba...

hayırlısıyla doğsun inşallah bebişlerimiz...

amin canım.

ben BARLAS yada ATABEY düşünüyorum kararsızım henüz.

Onur çağan, yaman çağan, eray çağan, giray çağan (giray:Güçlü, Kuvvetli, Kudretli; Kırım Hanlarının veya Prenslerinin Kullandığı San)

Son düzenleme:
X