çok ilginç...kız anlatıma gòre saplantılı hissi verdi. kızın oglanın evinde ilaçla intihar etmesi baya bir şaibeli...chess temsili resim mi ? eger degilse çok güzel bir kızmış. yazık
Mune erek ailesinede evlat yetiştirirken çok işle düşüyor,sadec gönül eğlendirmek için yalan söylememeleri,vebal almamaları anlatılmalı..Bu topiği beni seviyor aşık bana deyip flörtüyle mutlak evlilik olacağını düşünen kızlarımızın okumasını isterdim.
Evlilik öncesi ilişkiye asla karşı olmadım fakat yaşayacakları göğüsleyip sonrasında pişmanlık yaşamayacaklarsa ilişki yaşamalılar, evlenecektik, bana söz vermişti, ben şimdi ne yaparım, doğru kişi değilmiş, keşke birlikte olmasaydık diye sonradan dövünmek yerine, herşeyi göze alarak, ne istediğini bilerek ve tek başına göğüsleyerek adım atmak gerek.
chees oğlan birlikte olmak için kandımış olabilir,tmam kızda çocuk değil ama,erkekler ben evlenmek için söz veremem demel nasıl olsa evlenicez.ilk senimnle olsn istiyoru ,buna ihtiyacım var vs..dert opiğinde kızların yazdıkları..canım gazete temsili diye belirtmemiş, sanırım bu kız
chees oğlan birlikte olmak için kandımış olabilir,tmam kızda çocuk değil ama,erkekler ben evlenmek için söz veremem demel nasıl olsa evlenicez.ilk senimnle olsn istiyoru ,buna ihtiyacım var vs..dert opiğinde kızların yazdıkları..
o konuda haklısın chess,kandırma olayı ancak kendini kandırmak olur,hayatta hiç birşeyin garantisi yok,bu gibi üzücü drumlarla karşılaşmamak adına erkekler vaadde bulunmamalı..pisikopata bağlayan kızlarda çıkar daha kötüsüde allah tüm gençleri korusun..canım uyanık olsunlar o zaman, böyle saçma bişey var mı, hani kız bekaret olayını önemsemiyordur beraber olur, ama hem bekaretimi hayati derecede önemsiyorum diyeceksin hem ilişkiye gireceksin
valla bizde bi hediye algısı var, bekaretini hediye gibi görme, kendini feda etme, nereden geldi bunlar bilmiyorum, dediğin gibi zevk karşılıklıBen bir de şunu anlamıyorum, hani diyorlar ya ilişki sonrasında erkekler için, beni kullandı.. ee kadında adamı kullanmış olmuyor mu kullanma diye bir tabir kullanılacaksa, cinsel haz sadece erkeklerin aldığı bir şey mi?
babaannem olaydı şimdi, gelin ata binmiş ya nasip demiş derdi, rahmetlineyın ne olacagı bellı olmuyor bu hayatta
o yuzden bu kadar önemlıyse asla bekaretını teslım edıp '' bu iş kesin, mecbur evlenecek'' gözüyle bakmayın kızlar!!
şu hayatta hiçbir şey kesin degıl...
topragı bol olsun. allah rahmet eylesın ..babaannem olaydı şimdi, gelin ata binmiş ya nasip demiş derdi, rahmetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?