• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Oğlunuz bekaretimi bozdu şimdi evlenmiyor!’ diyerek intihar etmişti

siyanürlü su içmişti sanırım .yazık kıza. cocuğun umrunda bile değildir olan kıza oldu

değmezdi yazık etmiş kendine

bu devirde evlenme vaadiyle kandırılma olayına pek inanmıyorum, bekaretin hayati önem taşıyorsa neden böyle bişey yapıyorsun ki, hadi yaptın hayatına değer miydi kızlık zarı
adam gerçekten hatalı olabilir ama 7 ay hapsi hak eder mi bilemedim, sonuçta cinsellik ikisininde rızasıyla gerçekleşmiş
cinsel saldırı suçundan beraat etmiş zaten. tehdit ve hakaret suçlarından ceza almış ama suça konu tehdit ve hakaret içeren ifadeleri haberde yazmadıklarını düşünüyorum.

Valla bence de saçma bir karar. Çocuğun onla evlenme zorunluluğu yok. Bizim kadınlarda bir evlilik deliliği var ki, bu uğurda kendi değerlerini, prensiplerini dahi çiğnerken bir dakika düşünmüyorlar. Kız çocuklarını idealist yetiştirin,yoksa böyle sonuçlar çıkıyor ortaya.

Neyse kıza çok üzüldüm, keşke düzgün bir ailede iyi bir eğitim alarak, prensip ve ideal sahibi olarak yetiştirilseymiş. Bu genceceik yaşında o nikah masasına oturmak için böyle yollara başvurmasına gerek kalmazmış.

Son düzenleme:
Bu kız için demiyorum genel olarak söylüyorum..... Ben bir de şunu anlamıyorum, hani diyorlar ya ilişki sonrasında erkekler için, beni kullandı.. ee kadında adamı kullanmış olmuyor mu kullanma diye bir tabir kullanılacaksa, cinsel haz sadece erkeklerin aldığı bir şey mi?
Bizim ülkede kadınların büyük kısmı bekarken erkek kafeslemek için seksi kullanıyor. Erkek nikah masasına oturmayınca da seks boşa gitmiş oluyor onlar için. Kız çocuklarına ilkokul çağında kitap değil de çeyizleri için tığ ile iplik veren bir milletiz. Küçüklükten tek evliliğe odaklı yetişiyorlar. 19 yaşında üniversite öğrencisi kız evlilik teklifine karşılık olarak seks yapıyor. Genel kadın profilimiz bu maalesef. Bu sitede de var bu kız gibi binlercesi.

Belki de evlenme vaadiyle kandırmıştır kızı. Karşı koyduysa bu yolu denemiş olabilir, kız safsa inanır bence. Ben çok üzüldüm ya nasıl da güzelmiş, yazık etmiş kendine.

ailesi doktora götürseymiş keşke, bu olayı bilmiyor olsalar bile, depresyonda olduğunu illaki fark etmişlerdir

yazık ya gençliğine güzelliğine kaldıramayacağı bir şeyin altına neden girmiş çok üzücü.:KK43:

Valla bence de saçma bir karar. Çocuğun onla evlenme zorunluluğu yok. Bizim kadınlarda bir evlilik deliliği var ki, bu uğurda kendi değerlerini, prensiplerini dahi çiğnerken bir dakika düşünmüyorlar. Kız çocuklarını idealist yetiştirin,yoksa böyle sonuçlar çıkıyor ortaya.

Neyse kıza çok üzüldüm, keşke düzgün bir ailede iyi bir eğitim alarak, prensip ve ideal sahibi olarak yetiştirilseymiş. Bu genceceik yaşında o nikah masasına oturmak için böyle yollara başvurmasına gerek kalmazmış.

Sanık cinsel saldırı suçundan beraat etmiş zaten, tehdit ve hakaret suçlarından ceza almış ama suça konu tehdit ve hakaret içeren ifadeleri haberde yazmadıklarını düşünüyorum, haberde başka detaylara girip davanın asıl içeriğini yazmamışlar...

Son düzenleme:
Yazık ya değer mi?..
Yani kızda madem bu kadar canına kıyacak kadar bekarete önem veriyordu neden birlikte oldu ki?
Yani adam isterse seninle evleneceğim desin bu kadar önemseyen biri madem evleneceksin, evlendikten
sonra yaşayalım o zaman der.
Neyse bize bu saatten sonra Allah Rahmet Eylesin demek düşer.

Ya bdv de boyle bir konu vardi
Evleneceğiz diyerek birlikte olmaya zorlayan sonra evlenmeyen ve 16 yaşında mağdur bir kiz
O konu ne oldu acaba

Bu topiği beni seviyor aşık bana deyip flörtüyle mutlak evlilik olacağını düşünen kızlarımızın okumasını isterdim.

Evlilik öncesi ilişkiye asla karşı olmadım fakat yaşayacakları göğüsleyip sonrasında pişmanlık yaşamayacaklarsa ilişki yaşamalılar, evlenecektik, bana söz vermişti, ben şimdi ne yaparım, doğru kişi değilmiş, keşke birlikte olmasaydık diye sonradan dövünmek yerine, herşeyi göze alarak, ne istediğini bilerek ve tek başına göğüsleyerek adım atmak gerek.
Bravo

Back