Guzel anneler..
Onumuzdeki 3 gun yatili misafirim var cok fazla giremeyecegim satis hala devam edecek ama ilgilenemeyebilirim anlayisiniza siginiyorum, kalanlardan istediginiz olursa lutfen bu post altindan belirtin ,ozele yazmis olduklarinizi anlik takip edemeyecegim icin 1 den fazla kiside beklenti yaratmamak adina ilk talip olana ayirilmis varsayarak talip olursaniz sevinirim, simdiden ozur diliyorum
Tesekkur ederim, güzel günlerde kullanın:)güvenilir ve ilgili bir satışı. tavsiye ederim
Ahh o oğlanlarrr:) çok iyi anlıyorum :) 24,30,33,35,72 ve 77 duruyor18-19-24-26-27-28-29-30-33-35-42-43-44-45-52-53-61-69-72-77-87 hangileri satıldı bilemedim tek tek bakacak zamanım da olmadı. Oğlum hiç durmuyorteşekkür ederim iyi satislar
Sorun olmaz tabiki ne zaman uygunsaniz ben bunlari aliyorum. Nereden kargoya vereceksiniz?Merhaba
İstediklerinizden 17 numara satıldı yalnız, diğerlerini gönderebilirim. Pazartesiye kadar kargoya cıkamayabilirim sizin için sorun olurmu?
Merhaba sadece 24 duruyormerhaba
18-19-24-26-28-38-39 duruyor mu? almak istiyorum
İstanbul ,maltepeden kargolayacagım. Bir aksilik olmazsa pazartesi gunu gonderebilirim, sizin için uygunmudur?Sorun olmaz tabiki ne zaman uygunsaniz ben bunlari aliyorum. Nereden kargoya vereceksiniz?
Kalanlaın hepsini bir önceki mesajda bulabilirsiniz, 2 yas sonrası cok kalmadıMerhaba elinizde erkek icin 2 yas ve sonrasi neler kaldi
İstediklerinizden sadece 30 duruyor30,52,71,87,93 bunlar duruyorsa hemen görüşelim numaramı yolluyorum özelden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?