Bebek İkinci El Oglumun ve kizimin kuculenleri.. Bedavadan biraz pahali./satış durduruldu

2 de 5 de duruyor. Kraft kanguruyu oğlum için almıştım. 1 belki 2 kez dışarı çıkarken kısa süreli ve evde kullandık. Oğlum çok durmak istemedi içinde bende zorlamadım. Ama kızım için aldığım boba wrap sling i tek geçerim, evde iş yaparken yolda yürürken, çarşıda pazarda ,alışverişte, dışarıda her yerde kullandım. Bende görüp alan çok kişi oldu. 5m ye 55 cm gibi özel yapısı olan bir kumaş. bağlaması ilk etapta zor gelsede, sonra sonra anında bağlar oldum. Kızım 20 günlükten itibaren hep içindeydi. Abisi kreşe gittiği için hafta içi her gün kreşe almaya yaz kış onunla gittim. Hemen hemen 1 yaşına gelinceye kadar kullandık. Tutmanıza kesinlikle gerek yok. Benimki satıldıktan sonra da bu yazıyı okuyan olursa diye açıklamalı yazıyorum. 149 liraya korka korka almıştım. 249 lira olsa alın.

Benden bukadar:) bir sure ekleme yapamayacagım, bunlar ortadan bir kalksın belki bukadar olmasa da biraz daha ekleyebilirim ilerleyen zamanlarda. Hesabı kapatmak için bekleyen arkadaşlara duyurulur:)

Ben 156 yı da aliyim tamm hatta hediye bile edebilirsin bugün geleceğiz inşaallah

Babba isimli uyemiz talip oldugu urunleri 5 parca icin kargo odemek istememesi nedeniyle almaktan vazgecti. Tekrar satisa sunulan urunleri ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…