Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 82 pembe satıldı,74,106,111 ve 101 duruyorMerhaba 82 pembe 74 106 111 beyaz 101deki yeşil duruyor mu
Çok çok özür diliyorum özel mesajdanda aktardığım gibi ozsekizmayıs adlı kullanıcımız sizden daha önce talip olduğu için ürün kendisine ayrıldıTamam ben 30u alıyorum o zaman başka neler olabilirse
Anlıyorum kısmet..Çok çok özür diliyorum özel mesajdanda aktardığım gibi ozsekizmayıs adlı kullanıcımız sizden daha önce talip olduğu için ürün kendisine ayrıldı
başka 3-6 ay yüklicek misinizMerhaba 82 pembe satıldı,74,106,111 ve 101 duruyor
Nezaketiniz ve inceliğiniz için teşekkürler:) sizinle alışveriş yapmak büyük keyifti. Tekrar görüşmek üzere..Kargomuz bugün geldi. Gerçekten temiz ürünleri ve kendisi de çok ince ve güvenilir. Hediyeniz için de teşekkür ederim :) Yeni konu açarsanız umarım kaçırmam. Tekrar görüşmek üzere :)
Güzel günlerde kullanın, küçük gelenler için üzüldümKargomuzu aldik misafirim geldigi icin simdi yazabildim hepsi cok guzeller maalesef kucuk gelenler de oldu ama hic onemli degil ayrica hediyenize cok sevindim her sey icin cok tesekkur ederim
Kargo elime geçti, hepsi tertemiz ve eksiksiz geldi. Sizinle alışveriş yapmak çok keyşfliydi.üstelik extra şeyler de göndermişsiniz Çok teşekkürler, görüşmek üzere:)
Tesekkur ederim, güzel günlerde sağlıkla gülücüklerle giysin ufaklık:)Kargo elime geçti, hepsi tertemiz ve eksiksiz geldi. Sizinle alışveriş yapmak çok keyşfliydi.üstelik extra şeyler de göndermişsiniz Çok teşekkürler, görüşmek üzere:)
12-18 ay uyumlu çok birşey kalmadı diyebilirimelinizde 12-18 ay neler kaldı acaba?
Vardı ama kalmadı sanırım, en son kalanlar mesajım günceldir3 yaşa uygun erkek çocuk için uygun kıyafetler varmıdır