• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OĞLUMUN SIKINTISI NEDİR

Benim oğlum da, ben kardesine hamileyken az az kaçırmaya başlamıştı çişini . 3 yaşındaydı o zaman. Muhtemelen kardeşini kabullenmekle ilgili kendince strese girdi . Uzun uzun çişini tutuyor, biraz kaçırınca tuvalete koşuyordu. Kardeşi doğduktan bir kaç ay sonra tamamen geçti o durum. Bir daha kaçırmadı. İnşallah sizinki de geçici bir durumdur. Belki işe gitmeniz, bakıcı vs. strese sokmuştur onu da. Konuşmaya derdini anlamaya çalışın. Olmadı bir uzmandan yardım alırsınız. Allah kolaylık versin.

Merhabalar oğlum 3 yaşını geçti 7 aydır çalışıyorum bakıcısını seviyor tanıyoruz da ailecek fakat 2 aydır bir şey oldu sürekli üstüne kaçırıyor söylemiyor ben onu bırakırken tuvaletini gayet güzel söyleyen her şeyi net ifade eden bir çocuktu bir günde 3 kere falan kaçırdığı olmuş bir ara bıraktı şu an grip yine yapıyor doktorada götürdüm bir sıkıntı yok bu yaşlarda kaçırma demiyoruz zaten dedi ama bakıcı kadında bende yorulduk bu durumdan bir fikri olan var mı yardım edin lütfen ne yapmam lazım
Teyzemin çocuğu da bian da altına yapmaya başladı sonradan öğrendik ki kardeşleri çocuğu korkutmuş . Biseyden korkunca da oluyor .

Merhabalar oğlum 3 yaşını geçti 7 aydır çalışıyorum bakıcısını seviyor tanıyoruz da ailecek fakat 2 aydır bir şey oldu sürekli üstüne kaçırıyor söylemiyor ben onu bırakırken tuvaletini gayet güzel söyleyen her şeyi net ifade eden bir çocuktu bir günde 3 kere falan kaçırdığı olmuş bir ara bıraktı şu an grip yine yapıyor doktorada götürdüm bir sıkıntı yok bu yaşlarda kaçırma demiyoruz zaten dedi ama bakıcı kadında bende yorulduk bu durumdan bir fikri olan var mı yardım edin lütfen ne yapmam lazım
Bir şeyden korkmuş ve strese girmiş olabilir

Benim asagi komsumun ogluyla benim oglum cisini sıkmaya basladi oyun oynamak istiyorlar tuvalete gitmek istemiyorlar ve oyun arasinda kaciriyorlar zor goturuyoruz kendini cok sıkıyorlar 😂 bende bu yaslarda normal mi acaba diye dusunmustum oglunuzunkide boyle bise olabilirmi acaba

Acaba bakıcısı sandığınız kadar iyi birisimi şu devirde insanın aklına herşey geliyor. Çocuklar altına psikolojik olarak rahatsız olduğunda yapar. Belki çocuğu siz yokken korkutuyor sonra siz varken iyi davranıyor kamera varmı evde.

Illa bi sıkıntısı olcak diye bisey yok bence. Daha çok küçük. 24 saat annesiyle olan çocuklar bile kaçırabiliyor cok normal bence. Takmayın

ilgisiz bence de ama nasıl çözüm bulacağım şaşırmış durumdayım çoçuk akşama kadar çiş yok dese sormaz bunu fark ettim ve sordum anlattım ama su an iş işten geçti galiba
Kesinlikle sorulması lazım sıkı sıkı tembihleyin useniyolar wc gitmeye sormayinca da tutuyolar benim kızım da aynı yaş bazen bı hafta kadar hiç söylemez koyvermezde ama ben götürmesem eminim kizm da alışır altına yapivermeye.. haddim değil ama kreş için yasida uygun iyi bı kreş bulsanız hem sosyallesor hem eğitim almış olur çocuklar başka çocuklardan herşeyi çok daha kolay ogreniyolar hem maddi olarakta daha az tutar.

Back