- 24 Nisan 2014
- 145
- 61
- 298
- Konu Sahibi mahsupella
-
inşallah ama çalışmaya başlamamdan 5 ay sonra böyle bir sey ortaya çıkması canını sıkıyor korktu mu bir şeylerden diyorum aklımda bir sürü şey cok canım sıkılıyor inşallah geçer hemen aklım hep ondaSize tepki gosteriyor olabilir,iyi bakilsa da bakıcısıni sevmemiş olabilir alışamamis olabilir sizin yokluğunuza. Her nekadar iyi de bakılsa tanıdık da olsa eve kamera koymanız hem bakıcı tarafından hemde sizin tarafinizdan rahatlik olucaktır.
3 yaşında ve annesi ise gidiyo ona ağır gelmis olabilir ,zamanla alışır insallah.
Haklısınız bırakabilecek durumda olsam ama maalesef değilim şu an bir çözüm arıyorum fellik felliklsun bakici anneden iyi kimse bakamaz seni ozluyodur benimde kizima annem bakiyodu calisiyodum vucudunda sihil cikmis ciktim mecbur isten cocuktan onemli deil is
Allah yardimcin olsun eve kamera yerlestir izle ama bakiciya ucret oduyosan eger keske kreve versen en azindan ordada eglenir ogrenirHaklısınız bırakabilecek durumda olsam ama maalesef değilim şu an bir çözüm arıyorum fellik fellik
3.5 yaşında olmuş çocuğunuz kreşe verseniz hem daha güvende hem daha sosyal olur. Kesinlikle bir sıkıntı vardır.Haklısınız bırakabilecek durumda olsam ama maalesef değilim şu an bir çözüm arıyorum fellik fellik
onu düşünüyorum ama çiş kaçırıyor diye almazlarsa şimdi diye korkuyorum3.5 yaşında olmuş çocuğunuz kreşe verseniz hem daha güvende hem daha sosyal olur. Kesinlikle bir sıkıntı vardır.
bende kadına yada çalışmama değil birşeyden korkma yada çekinmeye bağlıyorum arada soruyorum hiç konuşmak istemiyor bu konuyu sadece bir kere konuşabildik tut diyorum tut diyorum tutamıyorum anne kaçıyor dedi doktor enfeksiyona falan baktı fizyolojik olarak birşey yok dedi o kadarHerkes bakicidan dolayi diyor fakat pek sanmam. Öyle olsa ilk aylarda olurdu. 7 ay olmus bile. Ille bakici olmasindan dolayi degil ki. Kim bilir çoçuk anlik birsey görmüstür, televizyonda yada disarda. Hani 10 yasindaki bir çoçuk olsa evet panik olunmasi lazim fakat daha çok küçük. Benim bildigim bazen tekrar "geri adim" atilabilir. Yani çoçuk hatta tekrar beze ihtiyaç duyabilir.
Doktor tam ne diyor? Bu bir süreçmi? Ne yapilmasi lazim?
Bence tekrar tuvalet egitimini deniyebilirsiniz. Stickerlar ile ödüllendirme, iste 5 tane stickerdan sonra minik bir hediye felan. Ve arada çaktirmadan bu konuyu konusabilirsiniz. Arada kaçirmasi sorun olmadigini fakat eger bir nedeni varsa senin ile her zaman konusabildigini felan söyleyebilirsin.
hayır yok kameraevde kamera var mı?ne kadar iyi bakıyormuş görünse de Allah korusun farklı bir durum olmuş olabilir.çocuğu sözle de korkutmuş olabilir.aynı evde frekansları tutmamış olabilir.psikolojik bir şey olabilir doktora götürseniz belki anlaşılır sorunu sonrada bence kreşe verin.
bende kadına yada çalışmama değil birşeyden korkma yada çekinmeye bağlıyorum arada soruyorum hiç konuşmak istemiyor bu konuyu sadece bir kere konuşabildik tut diyorum tut diyorum tutamıyorum anne kaçıyor dedi doktor enfeksiyona falan baktı fizyolojik olarak birşey yok dedi o kadar
bende kadına yada çalışmama değil birşeyden korkma yada çekinmeye bağlıyorum arada soruyorum hiç konuşmak istemiyor bu konuyu sadece bir kere konuşabildik tut diyorum tut diyorum tutamıyorum anne kaçıyor dedi doktor enfeksiyona falan baktı fizyolojik olarak birşey yok dedi o kadar
ilgisiz bence de ama nasıl çözüm bulacağım şaşırmış durumdayım çoçuk akşama kadar çiş yok dese sormaz bunu fark ettim ve sordum anlattım ama su an iş işten geçti galibaBakıcınız ilgisiz olabilir mi? Çocuğun çişi geldiğini anlamıyor, zamanında tuvalete götürmüyordur belki. Sizin yanınızda da altına yaptığı oldu mu çişini? Çocuklar oyuna ya da o an ilgilendikleri her neyse o şeye odaklandıklarında çiş konusunu unutabiliyorlar, ya da tutabileceklerini düşünerek ilgilendikleri şeyden uzaklaşmamak için söylemiyorlar. Bakım verenin çocuğun hareketlerinden çişinin geldiğini anlayıp müdahale etmesi gerekiyor böyle bir durumda. Bakıcı boşluyor olabilir çocuğu.
başka doktora gideceğim inşallah 2 ay falan oldu bi ara gitti gibi oldu bu hafta tekrar aynı hasta biraz gripBaska bir doktorami gitsen? Ne kadar süredir böyle? Sanki biraz zaman versen? Üstüne fazla durmasan? Kim bilir kendiliginden unutur geçer.
Sonuçta daha önce böyle bir sorununuz yoktu.onu düşünüyorum ama çiş kaçırıyor diye almazlarsa şimdi diye korkuyorum
İzin alma şansınız varsa bir hafta on gün izin alın siz ilgilenin bu durumla, muhtemelen toparlar. Sonra da kreşe verin, zaten yaşı gelmiş bakıcıyla kalması gereksiz şu saatten sonra.ilgisiz bence de ama nasıl çözüm bulacağım şaşırmış durumdayım çoçuk akşama kadar çiş yok dese sormaz bunu fark ettim ve sordum anlattım ama su an iş işten geçti galiba
başka doktora gideceğim inşallah 2 ay falan oldu bi ara gitti gibi oldu bu hafta tekrar aynı hasta biraz grip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?