3 yaş 5 aylık oğlum var kimi psikiyatrist uyaran eksikliği dedi kimi silik otizm dedi kimi emin olamaddım zamanla geçer dedi. Şimdi anaokuluna başladı 3.anaokulu bu. Öğretmeni diyor ki birebir ilgilendıgımde ne desem yapıyor komut alıyor gözüme bakıyoe ama sınıf kalabalıkken oğlunuz benı duymuyor ismine bakmıyor 10 defa seslensem 3 üne bakıyor. Etkinlik lere katılmıyor kendı halinde. ( oğlum konuşamıyor bezi 3 günde bıraktı çişi veya kakası gediğinde işaretle belirtiyor). Öğretmenın tahmini dikkat dagınıklıgı veya en yüksek ihtimalle uyaran eksikliği. Tekrarlayan hareketi yok. Temas çok sevmiyor. Çocuklarla oynamıyor ama kaçmıyor da kendı başına daha çok eğleniyor. Evet isme tepkisi az sosyallesmesi yok parka götürsem çok eğlenir çocukları izler ama gidip oyuna katılma isteği ve oyun kurmada yok bazen gelir bana sarılır öper çok nadir babasına sarılır falan. Bana da aşırı düşkün. Öğretmeni de zeka olarak veya gelişim olarak da bı sorun yok ama genel olarak kendı dünyasında mutlu diyor gerçekten de öyle. Bu ne demek tam olarak lütfen bilgisi olan yazsın (3 ay özel eğitim gördü 3 ay kadar da hareket eğitimine gitti özel eğitim den bi fayda görmedim hareket eğitiminde inanılmsz değişti sırf bu yüzden hemen alıp anaokuluna yazdırdım) ne yapmam gerekiyor. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen