- 10 Kasım 2020
- 8.001
- 66.849
- 498
Benim bedenim, benim kararım ahagshjjfGeçen yaz oğlum ilk defa iki yaşında gitti denize. Şort alıp giydirdik, elinize yapışmıyor korkmayın. Kaç para ulan bir don?
Ben Troll değilim sen bak kendine trolla ne alakası varSelam trol
Vay analar neler doğuruyor diye böbürlenmek için öyle gezdiriyormuşÇocuk yarın askere gidecek, koskoca delikanlı olmuş, daltşşk mı geziyor plajda?
Kandil kandil iyi dalga geçtin haNe alaka acaba size ne benim fikrim bu hayret bişi ya
Ben Troll değilim sen bak kendine trolla ne alakası var
Evet Sakin Yerlerde EvetÇocuk yarın askere gidecek, koskoca delikanlı olmuş, daltşşk mı geziyor plajda?
Abla kimsenin haddina degilse kimse sana sormadan ne demeye gelip anlattin da eleştiriye açtın? Boyle yaptığın zaman basbayağı haddimize oluyor. Ayrica nokta bile kullanamayan doktor mu olur?Edebi öğrenmeye gerek yok son sözüm benim çocuklarımı nasıl yetiştiricegim kimsenin haddine değil
Kandille ne alakası var bunun bu benim fikrim kimse bana karışamazKandil kandil iyi dalga geçtin ha
Raporladım siziEvet Yapıyorum Kızım Var 14 Yaşında Bikinisiz Denize Giriyor Buna Kimse Hesap Soramaz
Plaj konusunu niye arastiriyorsunuz? Hangi fantezinizi süsleyecek anlatılanlar?Ne alakası var bu konuyu nerden buldunuz plaj konsunu araştırırken karşıma çıktı ve dikkati mi çekti siz kendinize bakın ne haddinize
Edebi de ögretemez bi de onu demedinizKandille ne alakası var bunun bu benim fikrim kimse bana karışamaz
İlla noktami koymak gerekiyor ne alaka ya bu benim firkim diyorum neden kimse anlamamakta ısrarcı acaba hayatıma kimse müdahale edemezAbla kimsenin haddina degilse kimse sana sormadan ne demeye gelip anlattin da eleştiriye açtın? Boyle yaptığın zaman basbayağı haddimize oluyor. Ayrica nokta bile kullanamayan doktor mu olur?
Konu sahibinden ve diğer kişiden daha tehlikeli bu düşünce. Üryan da gezse, hayat kadını da olsa kimse kimseye taciz ya da tecavüz edemez.Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Edemez zaten etmemeli ama bu sapiklqra karsi herkes kendini korumali. En olasi yontemleri ortadan kaldirmali.Konu sahibinden ve diğer kişiden daha tehlikeli bu düşünce. Üryan da gezse, hayat kadını da olsa kimse kimseye taciz ya da tecavüz edemez.
Eşeğin de var sallanıyor haşmetli haşmetli, bununla mı böbürleniyorlarVay analar neler doğuruyor diye böbürlenmek için öyle gezdiriyormuş
İlla noktami koymak gerekiyor ne alaka ya bu benim firkim diyorum neden kimse anlamamakta ısrarcı acaba hayatıma kimse müdahale edemez
Umarım 4 demek istediniz, bikinisiz derken de üstsüz olmasını kastetmişsinizdir. Halis mi bu konu?Evet Yapıyorum Kızım Var 14 Yaşında Bikinisiz Denize Giriyor Buna Kimse Hesap Soramaz
Sizin karantina uzun sürdü anlaşılan, 2 sene önceki konuya pat diye dalıp hortlattığınıza göreHiç alakası bile yok bende oğluma asla mayo giydirmem nekadar saçma konuşmuşsunuz
Orası kabak gibi ortada canım, biz salagiz kendisi akıllıSiz bu konuda pasif olan konu sahibinin ta kendisisiniz.
Mahremiyet ogretmeyen doktor mu olur?
Nasil da zeki saniyorsunuz kendinizi.
Kullanici adi da zehram1903
2004te alınmış @ hotmail.com diye devam eden msn bagimlisi maili gibi
4 yaş bile gezdirilmez ki öyle. 4 aylık bile olsa deniz bezleri var onlar kullanılmalıUmarım 4 demek istediniz, bikinisiz derken de üstsüz olmasını kastetmişsinizdir. Halis mi bu konu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?