• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun plajda mayo giymemesi normal mi?

Mahremiyetin öğretilmediği çocuk, istismara en açık çocuktur.

Geçen yaz plajlarda, kıyı köşe saklanıp gizlice çocukların videolarını çeken onlarca insan yakalandı.

Bu konuda malum üyeyle ayni fikirde olup susanlar varsa lütfen biraz mantikli düşünsün.

Çok Yalnış konuşuyorsunuz tecavüzle ne alakası var bu işin acaba muhattap olmayın benle kimse kimseye karışamaz ve benim naptigima hesap Soramasiniz ben bir anneyim bu böyle ve böyle gidicek
C13379E5-7ACF-4551-948D-0CDA1123E866.jpeg

Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim
Aynen abla bende profum, biliyormusun burdaki herkes boyle iste illa giyinip denize girecekler. Bi bilseler cıbıldak denize girmenin faydalarını kimse giyinmez

Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Ne kadar talihsiz bir yorum .
Bunu diyen insan da 'vay efendim tecavüz edildik' lafını kullanan Nihat Doğan'a ortalıkta salliyordur,eminim 🤬
Senin taciz/tecavüz edilebilecek çıplaklık anlayışın tüm bedeni açık bile isteye gezmektir, sakali şeyine gelmiş, kendi kızının bile saçını gormemis adam için kısa kol giyinmektir, beriki için alkol alıp dansetmesidir.
Bunu kelimeye dökmek bile aslında içinde bir yerlerde 'o kadın da hak etmis' dediğinin göstergesi bence.
Kimse tacizi tecavuzu hak edemez. Çıplak gezse bile.
Bizim kültürümüze yabancı ama pek çok ülkede geleneksel saunalarda aile üyeleri daldas.k beraber oturuyor. İnsanlara bu normal geliyor. Benim eski sevgilime göre bundan daha doğal bir şey yok mesela. Çünkü dedesinin kadayıf olmuş kıllarını göre göre büyümüş. Gittigim bir egitimde (soğuğu ve geleneksel saunalari kültürün parçası olan bir yerde) "herkes mayo getirsin,bazı arkadaşların kulturune yabancı,kimse rahatsız olmasın" diye insanlardan rica etmişler mayo getirmesini. Yoksa eğitime gelirken ciscıbil saunaya inecekti herkes.
Yani bize anormal olan başka toplumlarda normal olabilir.
Kadin Da zaten belirtmiş yurtdışındayiz diye.
Ha, bana göre normal mi??
Tabii ki değil, ne görmek isterim ne de kendi çocuğumu çırılçıplak insan içine salarim. Teşhircilik gibi geliyor. Savundugum yok.
Ama tutup da kimse herhangi bir durum için tacizi tecavüzü hak etmiş diyemez.
Nikahlı kocanla bile yatakta başladığın işi bitirmek istemezsen ve adam seni zorlayıp sen istemediğin halde ilişkiye girerse bunun adı tecavüzdür ve şikayet etsen adam yargılanır. Dünyadaki hiçbir durum, kadının yapacağı hiç bir hareket taciz ya da tecavüzün sebebi olamaz. Çıplak gezmek bile

Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim

Kadın doğum doktoruyum evet evliyken tipi kazandim Allahima çok şükür

Bu yaştan sonra kimse bana edebi ve adabı öğretmesin ben anneyim ya size ne ne haddinize çocuklarımi istediğim gibi yetiştirir istediğim gibi yönetirim

Abla kimsenin haddina degilse kimse sana sormadan ne demeye gelip anlattin da eleştiriye açtın? Boyle yaptığın zaman basbayağı haddimize oluyor. Ayrica nokta bile kullanamayan doktor mu olur?:KK70:

Mahremiyetin öğretilmediği çocuk, istismara en açık çocuktur.

Geçen yaz plajlarda, kıyı köşe saklanıp gizlice çocukların videolarını çeken onlarca insan yakalandı.

Bu konuda malum üyeyle ayni fikirde olup susanlar varsa lütfen biraz mantikli düşünsün.
Herkes farketmiş zaten, bu kadın doktor falan değil. Avamdır ve komplekslidir. Çocuk ve gençlerin mahremiyeti önemlidir. Ha! 20 yaşını geçmişsindir, sen git ne kadar soyunursan soyun kimseyi ilgilendirmez. Sanki çocukların mutlak sahibi olarak konuşmuş, istediği gibi yetiştirimiş... Ayyyyy!!! EDEPSİZ, TERBİYESİZ.

Herkes farketmiş zaten, bu kadın doktor falan değil. Avamdır ve komplekslidir. Çocuk ve gençlerin mahremiyeti önemlidir. Ha! 20 yaşını geçmişsindir, sen git ne kadar soyunursan soyun kimseyi ilgilendirmez. Sanki çocukların mutlak sahibi olarak konuşmuş, istediği gibi yetiştirimiş... Ayyyyy!!! EDEPSİZ, TERBİYESİZ.
Edebi ve adabı senden öğrenicek değilim kadın başıma

Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Zina ilk önce göz ile başlar. Kimse giyindiği ya da giyinmediği şey için tacize uğrar mantığı yanlış.

Back