• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun plajda mayo giymemesi normal mi?

Edebi öğrenmeye gerek yok son sözüm benim çocuklarımı nasıl yetiştiricegim kimsenin haddine değil
Abla kimsenin haddina degilse kimse sana sormadan ne demeye gelip anlattin da eleştiriye açtın? Boyle yaptığın zaman basbayağı haddimize oluyor. Ayrica nokta bile kullanamayan doktor mu olur?:KK70:

Abla kimsenin haddina degilse kimse sana sormadan ne demeye gelip anlattin da eleştiriye açtın? Boyle yaptığın zaman basbayağı haddimize oluyor. Ayrica nokta bile kullanamayan doktor mu olur?:KK70:
İlla noktami koymak gerekiyor ne alaka ya bu benim firkim diyorum neden kimse anlamamakta ısrarcı acaba hayatıma kimse müdahale edemez

Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Konu sahibinden ve diğer kişiden daha tehlikeli bu düşünce. Üryan da gezse, hayat kadını da olsa kimse kimseye taciz ya da tecavüz edemez.

İlla noktami koymak gerekiyor ne alaka ya bu benim firkim diyorum neden kimse anlamamakta ısrarcı acaba hayatıma kimse müdahale edemez

Siz bu konuda pasif olan konu sahibinin ta kendisisiniz.

Mahremiyet ogretmeyen doktor mu olur?

Nasil da zeki saniyorsunuz kendinizi.

Kullanici adi da zehram1903 :KK70::KK70:

2004te alınmış @ hotmail.com diye devam eden msn bagimlisi maili gibi:KK70::KK70:

Siz bu konuda pasif olan konu sahibinin ta kendisisiniz.

Mahremiyet ogretmeyen doktor mu olur?

Nasil da zeki saniyorsunuz kendinizi.

Kullanici adi da zehram1903 :KK70::KK70:

2004te alınmış @ hotmail.com diye devam eden msn bagimlisi maili gibi:KK70::KK70:
Orası kabak gibi ortada canım, biz salagiz kendisi akıllı 😂

Back