• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun plajda mayo giymemesi normal mi?

Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim
Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.

Kendi kendime yirtinmıyorum hanımefendinin az önceki verdiği cevaba nediceksiniz acaba kimse kimsenin hayatına müdahale edemez ve karışamaz lütfen
Kimse senin hayatına karışmadı, hesap sormadı. Kendi kendine tribe girip saydırmaya başladın burada. Yoksa biz nerden bilelim senin 14 yaşındaki kızın plajda çırılçıplak takılmasıyla ilgili bir fantezisi olan bir ruh hastası olduğunu? Tanımayız etmeyiz. Yeni üye olmuşsun zaten. :KK53:

Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim
Gerçekten kötü niyetli olmadığınızı hissettiğim için size bir şey söylemek istiyorum. 27 senelik evli olduğunuza göre yaşınız en azından benden hayli büyük. Artık insanlar daha bilinçli. 14 yaşında kız ve ya erkek mayosuz denize girmemeli.
Haberleri izliyormusunuz hiç? Mesela titokta deniz kenarında genç kızların ve kadınların fotoğraflarını çeken sapıklar varmış. Kızınızın fotoğraflarının sapıkların elinde olmasını istermisiniz? Üstelik altına binbir tane şey yazılarak paylaşılmasını? Mahremiyet eğitimi sadece muhafazakarlık değildir. Çocuk için son derece önemlidir. Güvenliği için önemlidir.

Ayrıca konu sahibi bir de çocuğun habersiz cinsel organının fotoğrafını çekiyor. Bir de gösteriyor gülüşüyorlar. Bunu nasıl normal kabul edebilirsiniz? Çok şaşkınım. Bir de kendisi utanmadan çekmiş ama çocuk utanmadı normal mi diye soruyor. HAYIR NORMAL DEĞİL.

Öğrenmenin yaşı yoktur. Rica ediyorum çocuk mahremiyeti nedir, neden önemlidir bunları bir araştırın.

Oğlum 6 yaşında. Ne 2 yaşındayken ne 5 ne 10. Asla denize mayosuz giremez. Ne münasebet? Girmez de zaten. Ben istesem o istemez. Çocuklarımın çıplak fotoğraflarını asla çekmedim. İzin de vereceklerini sanmıyorum. Hiç denemedim denemem de.

Lütfen biraz güncellenin, biraz araştırın.

Gerçekten kötü niyetli olmadığınızı hissettiğim için size bir şey söylemek istiyorum. 27 senelik evli olduğunuza göre yaşınız en azından benden hayli büyük. Artık insanlar daha bilinçli. 14 yaşında kız ve ya erkek mayosuz denize girmemeli.
Haberleri izliyormusunuz hiç? Mesela titokta deniz kenarında genç kızların ve kadınların fotoğraflarını çeken sapıklar varmış. Kızınızın fotoğraflarının sapıkların elinde olmasını istermisiniz? Üstelik altına binbir tane şey yazılarak paylaşılmasını? Mahremiyet eğitimi sadece muhafazakarlık değildir. Çocuk için son derece önemlidir. Güvenliği için önemlidir.

Ayrıca konu sahibi bir de çocuğun habersiz cinsel organının fotoğrafını çekiyor. Bir de gösteriyor gülüşüyorlar. Bunu nasıl normal kabul edebilirsiniz? Çok şaşkınım. Bir de kendisi utanmadan çekmiş ama çocuk utanmadı normal mi diye soruyor. HAYIR NORMAL DEĞİL.

Öğrenmenin yaşı yoktur. Rica ediyorum çocuk mahremiyeti nedir, neden önemlidir bunları bir araştırın.

Oğlum 6 yaşında. Ne 2 yaşındayken ne 5 ne 10. Asla denize mayosuz giremez. Ne münasebet? Girmez de zaten. Ben istesem o istemez. Çocuklarımın çıplak fotoğraflarını asla çekmedim. İzin de vereceklerini sanmıyorum. Hiç denemedim denemem de.

Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Bu kafayı aşamadınız hala. Sapla samanı karıştırmayın. Bakmak ayrı şey, tecavüz etmek ayrı şey. Size tecavüz edecek insan çarşafta giyseniz eder. Ediyorlar da zaten.
Çocuk mahremiyetiyle bu söyledikleriniz ne alaka?
Tecavüzü bu sözlerle meşrulaştıramazsınız.
Tecavüz eden pislikler sapık oğlu sapıktır. Köpeğe de tecavüz eden var o da mı açık giyiniyor?🤦🏻‍♀️

Kötü Bir Niyetim Yok Ve Ayrıca Mahremin Ne Olduğunu Bana Ogretminize Gerek Yok 47 yaşındayım benim çocuklarım girer asla karışmam onlara çünkü anlasinlar ne şartlar altında büyüdüklerini neler yapıp neler yapılacağını o yüzden ben izin veririm ben öyle yetiştim onlarda benim ki olsun istiyorum benik fikrim bu

Bu kafayı aşamadınız hala. Sapla samanı karıştırmayın. Bakmak ayrı şey, tecavüz etmek ayrı şey. Size tecavüz edecek insan çarşafta giyseniz eder. Ediyorlar da zaten.
Çocuk mahremiyeti ayrıdır, bu bahsettikleriniz ayrı.
Tecavüzü bu sözlerle meşrulaştıramazsınız.
Çok Yalnış konuşuyorsunuz tecavüzle ne alakası var bu işin acaba muhattap olmayın benle kimse kimseye karışamaz ve benim naptigima hesap Soramasiniz ben bir anneyim bu böyle ve böyle gidicek

Sizin bu laflarıniza çok yazık sizene sanane o bir anne istediği gibi oğlunu yönetir lafa bak istismara acıkmış Tabi tabi oldu çok haksızsınız

Evet Yapıyorum Kızım Var 14 Yaşında Bikinisiz Denize Giriyor Buna Kimse Hesap Soramaz

Kötü olan sizsiniz

aynen en modern sizsiniz, doktormussunuz bir de, o zaman modern kere modern. yalnız tüm bu modernlik arasında, 14 yaşındaki bir çocuğun bir birey olduğunu, onu yönetmek değil yalnızca yönlendirebileceginizi unutmussunuz

üvey babanın çocuğunu taciz etmesine izin veren anneler de var örneğin....
avrupa plajlarında üstsüz yüzen, güneşlenen kadınlar var (18+ yaş tabi, yaptıklarının bilincinde) siz de onlar kadar modernsiniz. modernitenin sonu yok, ağzınız açık kalır

aynen en modern sizsiniz, doktormussunuz bir de, o zaman modern kere modern. yalnız tüm bu modernlik arasında, 14 yaşındaki bir çocuğun bir birey olduğunu, onu yönetmek değil yalnızca yönlendirebileceginizi unutmussunuz

üvey babanın çocuğunu taciz etmesine izin veren anneler de var örneğin....
avrupa plajlarında üstsüz yüzen, güneşlenen kadınlar var (18+ yaş tabi, yaptıklarının bilincinde) siz de onlar kadar modernsiniz. modernitenin sonu yok, ağzınız açık kalır
Hiçte ağzım açık kalmaz k.bakmayin edebi ve adabı sizden öğrenicek değilim

18 yaşında evlendiniz demek, tıp fakültesini evliyken okudunuz anlaşılan. harika bir azim gerçekten, tebrik ederim. doktoranizi ne üzerine yapıyorsunuz, alaniniz ne?

Çok Yalnış konuşuyorsunuz tecavüzle ne alakası var bu işin acaba muhattap olmayın benle kimse kimseye karışamaz ve benim naptigima hesap Soramasiniz ben bir anneyim bu böyle ve böyle gidicek
Ve 🧠 koşarak uzaklaşır…

Hiçte ağzım açık kalmaz k.bakmayin edebi ve adabı sizden öğrenicek değilim
siz edebi adabi öğrenmeyi geçmişsiniz çoktan :)

açın quora'yi okuyun, kız erkek kardeşin cinsel ilişkiye girmesini normal bulan ebeveynler mi dersiniz, oğlu cinsel eğitimi ve tecrübeyi daha güvenli edinsin diye bunu kendisiyle yaptıran anneler mi dersiniz, babasının pipisi üzerinden penis öğretisi yapan mi...

Back