- 27 Şubat 2022
- 32
- 4
- 3
Tıp doktoruyum git başkasıyla uğraş senNe dokrorusunuz sayın anne?Tıp değil o kesin de...
Evlatlarım öğrenir kendileri edebi ve adabı bu yaştan sonra öğrenicek değilim ben zatensiz edebi adabi öğrenmeyi geçmişsiniz çoktan :)
açın quora'yi okuyun, kız erkek kardeşin cinsel ilişkiye girmesini normal bulan ebeveynler mi dersiniz, oğlu cinsel eğitimi ve tecrübeyi daha güvenli edinsin diye bunu kendisiyle yaptıran anneler mi dersiniz, babasının pipisi üzerinden penis öğretisi yapan mi...
Yok ya benim size hesap sorasım var biri bunu yapmalı ki savunmanıza değsin.Tıp doktoruyum git başkasıyla uğraş sen
Bu yaştan sonra kimse bana edebi ve adabı öğretmesin ben anneyim ya size ne ne haddinize çocuklarımi istediğim gibi yetiştirir istediğim gibi yönetirimKadın doğum doktoruyum evet evliyken tipi kazandim Allahima çok şükür
Kim Ne Yapicak Acaba ?Yok ya benim size hesap sorasım var biri bunu yapmalı ki savunmanıza değsin.
Biz sizin harika bi anne olduğunuza ikna olduk toplucaEvlatlarım öğrenir kendileri edebi ve adabı bu yaştan sonra öğrenicek değilim ben zaten
Bence isteseniz edebi filan öğrenebilirsiniz bu yaştan sonra da niye öğrenemeyesiniz?Kim Ne Yapicak Acaba ?
Edebi öğrenmeye gerek yok son sözüm benim çocuklarımı nasıl yetiştiricegim kimsenin haddine değilBence isteseniz edebi filan öğrenebilirsiniz bu yaştan sonra da niye öğrenemeyesiniz?
yönetin, kullanıcı adınızı da administrator olarak değiştirin bence, bu çok vizyonsuz çünkü. doktor, modern, kullanıcı adı zehramm1903 hehe. doktor olunca havalı bir şey hayal ediyoruzBu yaştan sonra kimse bana edebi ve adabı öğretmesin ben anneyim ya size ne ne haddinize çocuklarımi istediğim gibi yetiştirir istediğim gibi yönetirim
Ne alakası var bu konuyu nerden buldunuz plaj konsunu araştırırken karşıma çıktı ve dikkati mi çekti siz kendinize bakın ne haddinizeyönetin, kullanıcı adınızı da administrator olarak değiştirin bence, bu çok vizyonsuz çünkü. doktor, modern, kullanıcı adı zehramm1903 hehe. doktor olunca havalı bir şey hayal ediyoruz
anneyim ne demek ayrıca, ben de iki çocuk annesiyim??????
Yeni üye olmuşsunuz, kaç yıllık konuyu nereden buldunuz da hortlattiniz? OP siz misiniz yoksa
E yanlış yapıyon. Mesela noluyo çocuklar donsu, gezince? Meziyet mi bu? Hangi şartları anlayacaklarmış ben onu anlamadım?Edebi öğrenmeye gerek yok son sözüm benim çocuklarımı nasıl yetiştiricegim kimsenin haddine değil
Başka eski çocukla ilgili konu bulup oraya da atar yapmış daktır hanımyönetin, kullanıcı adınızı da administrator olarak değiştirin bence, bu çok vizyonsuz çünkü. doktor, modern, kullanıcı adı zehramm1903 hehe. doktor olunca havalı bir şey hayal ediyoruz
anneyim ne demek ayrıca, ben de iki çocuk annesiyim??????
Yeni üye olmuşsunuz, kaç yıllık konuyu nereden buldunuz da hortlattiniz? OP siz misiniz yoksa
Sadece on kelimeden oluşan kelime haznenizden bile anlaşılıyor doktor olmadığınız. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz papağan gibi.Edebi öğrenmeye gerek yok son sözüm benim çocuklarımı nasıl yetiştiricegim kimsenin haddine değil
ay hiç inanmadim nedense bu profile. meslek doktor diye eğitimi de doktora yapmış. ha olabilir, belki gerçekten de tıpta ihtisas yapıyordur. ama allaseniz öyle birisi böyle mi konuşur? hanım hanım bunlar benim çocuklarım ben yönetirim, edep adap biliyorum, bla bla. yoksa bana ne cocugunun mayosuz görmesinden, ahlakındanBaşka eski çocukla ilgili konu bulup oraya da atar yapmış daktır hanım
Sadece bu konu canımı sıktı evet öyle kimse kimseyi sorgulayamazay hiç inanmadim nedense bu profile. meslek doktor diye eğitimi de doktora yapmış. ha olabilir, belki gerçekten de tıpta ihtisas yapıyordur. ama allaseniz öyle birisi böyle mi konuşur? hanım hanım bunlar benim çocuklarım ben yönetirim, edep adap biliyorum, bla bla. yoksa bana ne cocugunun mayosuz görmesinden, ahlakından
kimse kimseyi sorgulayamaz diye bir şey yok efendim, gerektiği yerde sorgular.Sadece bu konu canımı sıktı evet öyle kimse kimseyi sorgulayamaz
Pedofili bir pisliğin konusu niye hortluyor? Bayılıyorsunuz milletin sinirlerini zıplatmaya.
Selam trolSizin bu laflarıniza çok yazık sizene sanane o bir anne istediği gibi oğlunu yönetir lafa bak istismara acıkmış Tabi tabi oldu çok haksızsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?