Oğlumun plajda mayo giymemesi normal mi?

Evlatlarım öğrenir kendileri edebi ve adabı bu yaştan sonra öğrenicek değilim ben zaten

Kadın doğum doktoruyum evet evliyken tipi kazandim Allahima çok şükür
Bu yaştan sonra kimse bana edebi ve adabı öğretmesin ben anneyim ya size ne ne haddinize çocuklarımi istediğim gibi yetiştirir istediğim gibi yönetirim

Evlatlarım öğrenir kendileri edebi ve adabı bu yaştan sonra öğrenicek değilim ben zaten
Biz sizin harika bi anne olduğunuza ikna olduk topluca
En anne sizsiniz
Valla bak
Tüm iyi şeyler hep sizsiniz

Çocuklarla ilgili eski konuları bulup bulup eski konulara atar yapmanıza gerek yok boşuna

Bu yaştan sonra kimse bana edebi ve adabı öğretmesin ben anneyim ya size ne ne haddinize çocuklarımi istediğim gibi yetiştirir istediğim gibi yönetirim
yönetin, kullanıcı adınızı da administrator olarak değiştirin bence, bu çok vizyonsuz çünkü. doktor, modern, kullanıcı adı zehramm1903 hehe. doktor olunca havalı bir şey hayal ediyoruz

anneyim ne demek ayrıca, ben de iki çocuk annesiyim??????

Yeni üye olmuşsunuz, kaç yıllık konuyu nereden buldunuz da hortlattiniz? OP siz misiniz yoksa

Ne alakası var bu konuyu nerden buldunuz plaj konsunu araştırırken karşıma çıktı ve dikkati mi çekti siz kendinize bakın ne haddinize

Başka eski çocukla ilgili konu bulup oraya da atar yapmış daktır hanım

Başka eski çocukla ilgili konu bulup oraya da atar yapmış daktır hanım
ay hiç inanmadim nedense bu profile. meslek doktor diye eğitimi de doktora yapmış. ha olabilir, belki gerçekten de tıpta ihtisas yapıyordur. ama allaseniz öyle birisi böyle mi konuşur? hanım hanım bunlar benim çocuklarım ben yönetirim, edep adap biliyorum, bla bla. yoksa bana ne cocugunun mayosuz görmesinden, ahlakından

Sadece bu konu canımı sıktı evet öyle kimse kimseyi sorgulayamaz

Sadece bu konu canımı sıktı evet öyle kimse kimseyi sorgulayamaz
kimse kimseyi sorgulayamaz diye bir şey yok efendim, gerektiği yerde sorgular.

27 sene önce tıp kazanmak için belli bir kıstas yok muydu acaba? yani gerçekten kusura bakmayın ama bu meslek sizde çok eğreti durmuş. o kadar sığ cevaplar veriyorsunuz ki aşırı günlük bir üslupla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…