Çocuk Hastalıkları Oğlumun pipisi eğiri resimli

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
oğlum hipospadias ve kasık fıtığindan ameliyati oldu olduktan sonra pipisi eğiri duruyor Çarşamba günü oldu bu normal mi iyilesirmi lütfen bsy yazib

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunın için doktorla görüşün isterseniz, hatta 2 3 4 farlı doktora gidin. Bende oğluma 2 3 aylık civarı erken sünnet istemiş doktor "Herhangi bi sağlık sorunu yoksa yaptırılmama taraftarıyım çünkü pipi küçük olduğu için yamuk dikiş az kesilme vs gibi sorunlar olabiliyor." yani iyice kaynaşıp kalıcı olmadan, inşallah bi sıkıntı yoktur tabi bu dediğim tedbir için korkmayın ama kontrol ettirin. Burada yaşayan olduysa bile belki sizinki farklı bir durumdur bence yarın hemen bi doktora gösterin.

Hipospadias deliğin altta olma sorunuydu sanırım eğer oysa, bazen ilk seferde ortaya taşınamayabiliyo, onun için onuda ihmal etmeyin sakın çocuk yaşlarda düzelmesi daha yüksek ihtimal

Hipospadias deliğin altta olma sorunuydu sanırım eğer oysa, bazen ilk seferde ortaya taşınamayabiliyo, onun için onuda ihmal etmeyin sakın çocuk yaşlarda düzelmesi daha yüksek ihtimal
Doktor 15 gün içerisinde düzelmezse ikinci bir ameliyat olması gerektiğini söyledi ve gerçekten korkuyorum inşallah olmaz

Doktor 15 gün içerisinde düzelmezse ikinci bir ameliyat olması gerektiğini söyledi ve gerçekten korkuyorum inşallah olmaz
Kalbinizi ferah tutun onlar sandığımızdan daha güçlü, etleri çok çabuk kaynıyo siz sadece doğru takip edin ve hijyene çok dikkat edin Allahın izniyle iyileşir

oğlum hipospadias ve kasık fıtığindan ameliyati oldu olduktan sonra pipisi eğiri duruyor Çarşamba günü oldu bu normal mi iyilesirmi lütfen bsy yazib
Cok gecmis olsun benim oğlumda sünnet oldu 2 hafta oldu suan da takip ediyorum oyle bi durum yok ama dikişleri hala varsa dikkat et ben sürekli pansuman krem sürdüm sonta da takılıydı bizim için zor oldu ama atlatırız dilerim allahım izniyle sana da allah yardım etsin kötü düşünme allah evlatlarımızı korusun

Valla pek bilmiyorum bu konuyu ama nette çocuk yaşta düzelebileceği yazıyor. İlk ameliyatın önemli olduğu ama bazende 2.3. ameliyatların gerektiği gibi açıklamalar var. Araştırıp iyi bir doktor seçtiğinizi tahmin ediyorum. Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah. Rabbim selamete çıkarsın, acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…