• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun nesi var acil yardım edin .

kediannesiii22

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
4
2
1
25
Kızlar 6 aylık oğlum var. 2-3 haftadır her gece-gündüz ağlayarak uyanıyor hemde geğirmek için. Evet sadece geğirmek için. Geğirtiyorum geri yatırıyorum gene geliyor ağlayarak tekrar uyanıyor .. en uzun uyksuu 20 dakika yavrumun başına gelen var mı çok acı çekiyor böyle:(

Benimde 5 bucuk yaşındaki oğlum da çok gaz cikariyor, ağzından hatta uykusundan uyanıp gaz çıkarıp tekrar yatiyor, ama ağlaması ağrısı yok diye hiç dr danışmadim

Uyumadan 1,5 saat çnce beslenmeslni kesin. Reflü yatağı kullanabilirsiniz. Tam yatar pozisyonda değil açılı emzirin ya da besleyin. Beslenme bitiminde uyudu diye yatağa koymayın gazını çıkartıp myle koyun

Kızlar 6 aylık oğlum var. 2-3 haftadır her gece-gündüz ağlayarak uyanıyor hemde geğirmek için. Evet sadece geğirmek için. Geğirtiyorum geri yatırıyorum gene geliyor ağlayarak tekrar uyanıyor .. en uzun uyksuu 20 dakika yavrumun başına gelen var mı çok acı çekiyor böyle:KK43:
Gaz sorunu var hiçbirşey fayda etmiyor henüz tıbben bile dünyada bebeklerin bu sorununa çözüm bulunmuyor evet çok zor bir süreç ama err geç geçiyor ki siz yolun sonuna kadar gelmişsiniz bile 6 aydan sonra genelde azalarak geçer sindirim düzelir içinizi ferah moralinizi yüksek tutun bebişinizde allah şifa versin inşallah 😊

Gaz sorunu var hiçbirşey fayda etmiyor henüz tıbben bile dünyada bebeklerin bu sorununa çözüm bulunmuyor evet çok zor bir süreç ama err geç geçiyor ki siz yolun sonuna kadar gelmişsiniz bile 6 aydan sonra genelde azalarak geçer sindirim düzelir içinizi ferah moralinizi yüksek tutun bebişinizde allah şifa versin inşallah 😊
İçim rahatladı.. çok teşekkür ederim meleğim

Kızlar 6 aylık oğlum var. 2-3 haftadır her gece-gündüz ağlayarak uyanıyor hemde geğirmek için. Evet sadece geğirmek için. Geğirtiyorum geri yatırıyorum gene geliyor ağlayarak tekrar uyanıyor .. en uzun uyksuu 20 dakika yavrumun başına gelen var mı çok acı çekiyor böyle:KK43:
Gaz problemi var seni emiyorsa yediklerini ve giyimine dikkat et,soğuk alma. Emmiyorsa mama dan sonra yeteri kadar gaz çıkardığına emin ol. Ayrıca rezene öneririm.

Back