Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oğlumun mevlüdünü yaptık teyzelerii teyzemler gitmeden yapmak istedim onunda görmesini çok istiyordum bu yüzden 40 nın çıkmasını beklemeden yaptık çok güzel olduu oğluşumm:lepi: küçük damat olduu coksekeriremsuaşkım benimm işte size fotosu
allahimmm yarabbimmmmmmmm masallahhhhhh nazar degmesin cok seker masallah ya ben taktim kafaya saclara suna bak yaaaaa yeyim senin oglusunu masallahhhhhh allahim damatligini da gormeyi nasip etsin insallah guzelim allah kabul etsin a.s.:teytey:
canım ikinize birden maşallah ...saçlara bak yarabbim .. kız olsa toka tak dicem annnesi ..Allah kabul etsin dualarınızı..ayy böle haberleri okudukça daha da sabırsızlanıyorum
benımde cok heveslendıgım hayallerımden bırı :1rolleyes: ınsa allah bende bebısımı damatlar gıbı susleyıp kalabalık bır kırk mevlutu yapmak ıstıyorum :1rolleyes: hayırlı olsun allah damatlıgını da gostersın ınsa allah a.s.