• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun meme sevdasi:)

sedayhan83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
57
1
86
İstanbul
Arkadaslar merhaba oglum 16aylik yaklasik bir haftadir aklina geldikce gogsumu aciyor anne meme diyor suratini burusturup onumde diz cokup meme emiyor..hala emziriyorum gunduz emmek istemezdi uyurken ve geceleri emerdi simdi bu huyu cikardi. normalmi acaba bir bilgisi olan var mi?

iyi gunler...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim oğlum da 11 aylık şu aralar sürekli meme istiyor biz köpek dişlerimizi çıkarıyoruz. bence iştahıda kesikse azı dişi çıkıyor olabilir.

Arkadaslar merhaba oglum 16aylik yaklasik bir haftadir aklina geldikce gogsumu aciyor anne meme diyor suratini burusturup onumde diz cokup meme emiyor..hala emziriyorum gunduz emmek istemezdi uyurken ve geceleri emerdi simdi bu huyu cikardi nirmalmi acaba bir bilgisi olan varmi?iyi gunler...

18 aylıgız memeeeee dıye ınletıyor heryerı...ısırıyor emıyor yalıyor...artık iğrençleşmeye başladı emzırmek olayı benım ıcın ben de cok sıkıldım ama babamız 24 ay dıyor da dıyor...ama akılları erdıkce daha da baglanıyorlarr

ay şekerim babanız nerden bilcek önemli olan senin ne hissettiğin bende kızımı 18 ay emzirdim.sonra vermedim zaten artık faydası kalmıyor koca çocuk ayakda emiyordu benim ki zevkine meme emdiğinden yemek yemiyordu iştahı tıkanıyordu 1 hafta zor oluyor sonra alışıyor insan bence artık kesme zamanıdır meme istediğinde ilgisini başka bir şeye yönlendir ama kendinden uzaklaştırma kimi böcek var bilmem ne diyor ben çok karşıyım buna sonuçta çocuk için memeden kesme biraz travmöatik bir durum o ağladıkça bende ağladım ama sonuçta başardık kolay gelsin

Back