yok canım doğum sonrası ücretsiz izni kullandırmak inisiyatife bakmıyor diye biliyorum ben,oyle olsa izni ilk alırken vermezlerdi.Bozabilirsin de ya yeniden vermezlerse, sonucta ücretsiz izni kullandırma hakkı kurum inisiyatifinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım doğum sonrası ücretsiz izni kullandırmak inisiyatife bakmıyor diye biliyorum ben,oyle olsa izni ilk alırken vermezlerdi.Bozabilirsin de ya yeniden vermezlerse, sonucta ücretsiz izni kullandırma hakkı kurum inisiyatifinde
Amirlerinle bi konuş bakalım, eğer olasıysa bi denersin yapabiliyor musun görürsünyok canım doğum sonrası ücretsiz izni kullandırmak inisiyatife bakmıyor diye biliyorum ben,oyle olsa izni ilk alırken vermezlerdi.
Belki goze batar ama sonucta bu senin yasal hakkin ve hickimse bunu kullanmana engel olamaz.en azindan 1 yasina kadar calismazsin.sonra da sorumlu hocanla konusup yasal iznini kullanirsin. Benim calistigim yer univ ve asistan arkadaslar gayet guzel kullaniyor izinlerini.doktordun sanırım Oscar.. beni anlarsın o halde.. ben yoğun bir yerdeyim. o süt izinlerinin veya erken çıkmaların hayal olacağını düşünüyorum o yüzden. hatta nöbet tutmama hakkım varken bunun bile göze batacağını düşünüyorum..
Belki goze batar ama sonucta bu senin yasal hakkin ve hickimse bunu kullanmana engel olamaz.en azindan 1 yasina kadar calismazsin.sonra da sorumlu hocanla konusup yasal iznini kullanirsin. Benim calistigim yer univ ve asistan arkadaslar gayet guzel kullaniyor izinlerini.
o zamana kadar yeni tusla gelir belki biraz daha asistan.canini sikma simdiden.bizde cok ciddi adam sıkıntısı var oscar. Esimin calistigi yer oyle degil mesela. O universitede. Gayet rahat herkes. Sayi cok. Muamele iyi. Herkes memnun halinden.
ne iş yapıyorsun? biraz daha devam edersen sorun olmaz iş yerimde dersen biraz daha kalabilirsin ama beterin beteri var diye düşünmek de iyi olabilir. ben doğumdan tam tamına 15 gün sonra iş başı yaptım bir fil 8-18 olarak.Kizlar merhaba.. benzer konular cok biliyorum ama her konu kendi icinde istisnai ozellikler barindirabiliyor. Belki o yüzden farklı fikirler veren olur diye tereddutle aciyorum konuyu..
Klasik işe dönüş muhabbeti.. bebis 7 aylik oldu.. ön Bilgi vereyim.henuz duzenli bir sekilde ek gidaya gecisimiz olamadi. Reddediyor. Dogdugundan beri sadece anne sütü ve onu da memeden direkt aldigi icin biberon emmeyi bilmiyor. Bazen birkac saatligine anneme biraktigimda annem biraktigim sütü kaşıkla veriyor. Ondan da azicik iciyor ve ben geldigimde resmen bana saldiriyor. Emerken resmen nirvanaya eriyor sanirsiniz o kadar mutlu oluyor:) inanilmaz memeye duskunlesti son zamanlarda. Geliyor tisortumu cekistiriyor aç memeyi diye. Uykusu da gece nispeten duzenli gunduz ise hic belli olmayan cinstendi. Gece full uyur tamam ama aglarsa meme ister.. genellikle emmeden dalmaz. Ayakta sallanmak istemez. Bu siralar sanirim disler hazirlaniyor o yuzden gece uykusu da iyice sapitti. Onceleri 21-07 arasi uyuyup sadece 2-3 kez uyanan bebek gitti, yerine zirt pirt uyanan ve 12lere kadar bizimle oturan bebek geldi. Ah bu disler.. neyse.. simdi herkes bana ne zaman işe donuyorsun diye soruyor.. sizce böyle bir bebek bırakılır mi birakilirsa kime birakilir. Uc secenek var birincisi calistigim yerin kreşi ki pek sicak bakmiyorum bu fikre, ikincisi sehir disindan sirf bebek bakmak icin gelmeyi dusunen kv ki kendisi bebegi sadece dogdugunda gördü huyunu suyunu bilmiyor uyku duzenidir vs hicbir seye dair bilgisi yok ama buna ragmen 4 cocuk buyuttugu icin sorunsuz bakabilecegini soyluyor, ama yine de bunu da pek istemedigimi tahmin edersiniz, ucuncusu cok yakin oturdugum annem ki o da cocuk emdigi surece birakilmaz diyor ve sanirim bebegin bana bu kadar duskun olusundan ötürü bakamam diye korkuyor. O da 3 cocuk buyuttu ama yine de korkuyor iste cunku gercekten cok duskunuz memeye ve anneye..Bense artik calismali miyim bilmiyorum. Bir yanim bebegi buyutebildigin kadar buyut derken öbür yanim eninde sonunda ayrilacaksin bari bir an önce kariyerine dön diyor. Vakit gectikce ise donus de zorlasiyor.Evde oturmak da bunaltmiyor degil bazen. Oyle haril hurul ev isi de yaptigim yok hani, hatta cogu zaman ev aliyor basini gidiyor. Yine de felaket bunaliyorum. Inanilmaz kararsizim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu arada haftada iki yahut üç kez eve gelmeme durumum oldugunu da belirtmek isterim. Gelmedigim geceler bebege kim bakar, nerde kalir o da ayri bir muamma zaten ama, simdilik o kalsin:)
ne iş yapıyorsun? biraz daha devam edersen sorun olmaz iş yerimde dersen biraz daha kalabilirsin ama beterin beteri var diye düşünmek de iyi olabilir. ben doğumdan tam tamına 15 gün sonra iş başı yaptım bir fil 8-ak.
Çok küçük zaten ben de düşünmedim işe dönerken kreş/bakıcı alternatiflerini.Doktorum maalesef ipek.. gunduz mesaisi o kadar korkutmuyor bir sekilde gecer. Geceler ne olacak.. aksamdan kalma gibi sersem olmus vaziyette eve geldigimde cocuguma ne kadar faydali olabilecegim.. izni daha da uzatmak istersem ne kadar daha uzatmaliyim vs vs. Kafamda deli sorular.. bir yandan da eger annem ben bakamam derse kv nin gelip bize yerlesme durumundan ötürü duydugum korku.. krese şu yasinda henuz sicak bakmıyorum cunku.
Çok küçük zaten ben de düşünmedim işe dönerken kreş/bakıcı alternatiflerini.
Ama artık bir sürü kadın çalışıyor, sen içinde bulunduğum durum itibariyle çok zor görüyorsun halini ama dışarıdan çok da çıkılmaz gibi durmuyor. Ben de 15 gün sonra işe döndüğümde deli bir cesaretle yapmışım hem kendimden hem de çocuğumdan çalmışım, şimdiki aklım olsa yapmazdım diyorum ama bir hayır varmış; böyle olmuş diyorum.
Anneni ikna etmeye çalış bence.
Bu bağımlılık hep olacak bebeğine karşı . 7 ay iyi bir zaman dilimi yanında kalmış olarak.
Hastanelerin kreş alternatifi olduğunu bilmiyordum ayrıca. Hiç görmedim aslında. Özel hastane mi?