Oğlumun koltuk altında lenf nodu

Nedennedenneden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
30
24
44
Oğlumun koltuk altında 11 *5,5mmboyutunda kalsifiye lenf nodu çıktı. Komşuluğunda 11,5 *5mm kalsifikasyonlar içeren lenf nodu görüldü. Dün yaptırdığını ultrason sonucu. Doktorlar defalarca sormama rağmen bişey demedi. Sonucun kötü olduğunu hissettirdiler. Şuan yıkılmış durumdayım. Hemotoloğa randevu aldım çok korkuyorum ölecek gibiyim. Ultrason sonucu böyle olupta sonucunda temiz çıkan varmı. Bu ultrason sonucunu yorumlayabilecek biri varmı? İnternetten arattım çok da sağlıklı bişey bulamadım. Şuan ölüyorum. Dua edin lütfen.

İnşallah oğlunuzun sonucu tertemiz çıkar. Allah yardımcın olsun demek istedim. İçini ferah tut.
İnşallah dua edermisiniz. Elimden bişey gelmiyor. Hayalleri var evladımın.bu ultrason sonucu çok mu kötü söyleyebilen varsa sevinirim. Nasıl doktorlar endişelenme endişe verici ama bişey çıkmayabilir diyemedi. Okadar mı kötü. Yarın doktora gidecek cesaretim yok. Ağlayamamaktan patladım oğlumun yanında bağırarak ağlamak istiyorum. Ne olur dua edin

Arkadaşımın eşine tansiyonunun ani yükselmeleri için çeşitli tahlil ve tetkikler verdiler (emar ultrason vs) sonra böbrek ultrasonu sırasında uzman doktor karaciğerde kitle gördü..bununla ilgili değerlendirme için nereye gidilse diye sorduğumuz bir sağlık çalışanı onkoloji profesörüne gösterdi sonuçları ..adam doğrudan işi benimle bu vaka kanser dedi..3 hafta boyunca tamam kanser ama kaçıncı evre diye bakıldı ..öldü öldü dirildiler ve uzmanlar aslında kanser olmadığına doğumda gelişmiş zararsız bir kitle olduğuna karar
verdiler.Sizin de sonuçlarınızda dilerim normal zararsız yağ bezi tarzında birşey çıkar 🤲

Oğlumun koltuk altında 11 *5,5mmboyutunda kalsifiye lenf nodu çıktı. Komşuluğunda 11,5 *5mm kalsifikasyonlar içeren lenf nodu görüldü. Dün yaptırdığını ultrason sonucu. Doktorlar defalarca sormama rağmen bişey demedi. Sonucun kötü olduğunu hissettirdiler. Şuan yıkılmış durumdayım. Hemotoloğa randevu aldım çok korkuyorum ölecek gibiyim. Ultrason sonucu böyle olupta sonucunda temiz çıkan varmı. Bu ultrason sonucunu yorumlayabilecek biri varmı? İnternetten arattım çok da sağlıklı bişey bulamadım. Şuan ölüyorum. Dua edin lütfen.
Aman Google den uzak durun iyice yıpranırsınız baş agrısı yaz abartılı şeyler yazıyor

Allah yardımcınız olsun inşallah temiz çıkar

Benim kızımında koltuk altında lenf şişmesi görmüştük acıyordu doktora götürdüğümüzde kan tahlilinde kanda enfeksiyon çıkmıştı doktor sordu''kedilerle mi oynadın sen diye'' kızımda evet demişti hatta elini çizdirmişti hiç korkmayın her lenf şişmesi kötü yorumlanacak diye bişey yok rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin inşaallah🙏

Google a bakmayın lütfen. Susadım yazsam böbrek kanseri diyor google. Bir iş arkadaşımda yaşadık bu durumu yakın zamanda, bir şey çıkmadı doktor aldı ufak bir operasyonla geçti bile.
Çok geçmiş olsun

Allah korktugunuza ugratmasin amin amin amin yüreğiniz ferahlasin inşallah kaç yaşında oglunuz

benim de oğlumun boynunda vardı. ultrason sonucunu hatırlamıyorum ama sonucu tekrardan kan testi yaparak değerlendirdiler. 1 cm in altında olanlar sanırım biraz daha iyi sonuclar çıkıyor. benim akciğerimde iki nodul çıkmıştı. doktorun biri sanki kansermişim gibi davranmıştı. anksiyetem olduğunu belirtmeme rağmen. tekrarında büyümediği için bir şey çıkmadı. başka şikayeti var mıydı oğlunuzun. ağrısı falan var mı.

benim de oğlumun boynunda vardı. ultrason sonucunu hatırlamıyorum ama sonucu tekrardan kan testi yaparak değerlendirdiler. 1 cm in altında olanlar sanırım biraz daha iyi sonuclar çıkıyor. benim akciğerimde iki nodul çıkmıştı. doktorun biri sanki kansermişim gibi davranmıştı. anksiyetem olduğunu belirtmeme rağmen. tekrarında büyümediği için bir şey çıkmadı. başka şikayeti var mıydı oğlunuzun. ağrısı falan var mı.
Oğlumun bebeklikten beri vardı bcg aşısıyla çıkmıştı. Büyüktü zamanla küçüldü ağrısızdı. Ama hiç kaybolmadı. Geçen hafta hem büyüdü hem ağrı yaptı

Benim kızımında koltuk altında lenf şişmesi görmüştük acıyordu doktora götürdüğümüzde kan tahlilinde kanda enfeksiyon çıkmıştı doktor sordu''kedilerle mi oynadın sen diye'' kızımda evet demişti hatta elini çizdirmişti hiç korkmayın her lenf şişmesi kötü yorumlanacak diye bişey yok rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin inşaallah🙏
🙏😭

Kanser suphesiyle test verdim internetten baktigima gore kanser olmaliydim cunku uyuyordu belirtiler ama degilmisim,korkmayin henuz kesin bir sey yok dualarim sizinle

X