• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlumun kilosu...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hilalarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
146
0
96
Kayseri
arkadaşlar oğlum 1 yaşında 2 430 doğdu şu an 7 700 doktorumuz kilosu 10 kilo olmalı dedi boyuda 75 cm 77 olmalıymış kan tahlili yaptı kanı çok az düşük kan şurubuna başladık oğlumun iştah problemi yok şu ara diş çıkarıyo huzursuz onun için yemiyo ama çok üzülüyorum büyük oğlumda öyleydi çok şükür ikiside sağlıklı ama kendimi yetersiz hissetmeme neden oluyo kilo problemi büyük baskı hissediyorum neler yedrisemde kilo aldırsam...

Düşük kilolu doğmuş zaten. Benim kızım 2.400 doğdu şu anda 1.5 yaşında 8.5 kilo. Doktorumuz bu onun yapısı dedi. Ama ne yediyorsan un kavur onu da ekle dedi, ne yiyorsa dolu dolu olsun dedi.
Ben pekmez, pirinç unu, ekmek içi, un kullanmaya çalışıyorum. Ama yine de kilo alamıyoruz o ayrı konu:)

Back