Oğlumun kilosu

benim doktorum haftada artık 180 gr alsa iyi olur dedi. almasa idarina bakicam dedi. o temiz cikarsa problem yok. yapısı ögle o zaman dedi.benim kızımda 5.500 gr.

aslinda benimde doktorum olsaydi simdiye kadar bu kadar takmazdim canim bir yandanda yapi meselesine inaniyorum biz esimle minyon tipliyiz kiloluda degiliz normalde hamis olmadan onceki halimi dusunursek yani kaydirigubbakcemile3 belkide ondan bebegimizde boledirbilmiyorumkismile

papatyalim benim kızda iyi görünüyor ama tartınca kilosu geçen ayla aynı gibi çıktı iyi göründüğü için ben şimdilik takmıyorum. ne zaman versem meme alıyor hiç doymuyor mu diye ben de düşünüyorum ama aç olsa avaz avaz bağırır diye düşünüyorum. sıkma canını canım benim..

canım dert ettiğn seye bak :)))cok sükür bebeğimi hiç doktora götürmedim dedem,işsin demekki ccok sükür bi rahatsızlığı da yok..kilosuna takılma ki maasallah almıs da kilo ben ce hemşireler abartmıs..önemli olan saglıklı olması..benimki de tam 3 ayını doldurdu maasallah 7750 ama tartamıyorum valla şimdiden kolum mkopuyor aman saglıkları yerinde olsun da gerisi bos kilolu olması saglıklı olması ya da zayıf olması saglıksız olması anlamına gelmez..en basıtinden ben evlenmeden önce o kadar zayıftım ki herkes hastamısın diye sorardı cok kızardıım annem nilesen nasıl doguracan derdi valla coook şükür de catır catırnormal dogurdum :)))) canını sıkma canım arkadasım..bence bebeğinin kilosu iyi..

papatyalım bizde de aynı durum var. dr. bu ay az almış ama genele bakınca iyi kültür testi yaptıralım onda da bişey çıkmazsa çok üstüne düşmeyecem dedi...şimdilik mamayı önermiyorum süt eksikliğinden olsa huysuzluk yapar dedi. ama kadın bunları söylerken bi yandan da göğüslerime bakıp duruyodu eşşimin bile dikkatini çekmiş. oysaki benim bildiği büyüklüğünün sütün miktarı ve kalitesiyle bağlantılı olmadığıydı...kültürler normal çıkmış ama bi maddeden azda olsa varmış... iyice sabunlu suyla silip temizleyip tekrar idrarını alın dedi bende bugün banyo yaptırdım ve idrarını aldım gönderdim hastaneye bakalım inşallah temiz çıkar

ay kıslar ne güsel işte ya kiloyu napcaksnzz benm oğlum en son 7800dü bi hafta sonra kontrolü var kensn 9 olmştur(ta_şı_ya_mı_yo_rumgücüm kalmadı valla artık...

canim, benim kizim 17 ekimde 3400 gram dogdu ve bugun tartildi 5440 gram cikti... gorevli beni tebrik etti kilosu tam olmasi gerektigi gibiymis ne eksik ne fazla,.bir grafik var ordan isaretleyerek kontrol ediyor biz hep normal cizginin ustunde oluyoruz..gorevli her seferinde cok iyi gidiyor diyorkaydirigubbakcemile5

Evet canım gelişme eğrisi var onda paralel yada üstünde gidiyosa iyimiş. Ben de sütüm yetmiyo gibi geliyo ama dr. kesinlikle yetiyo çok iyi kilosu diyor gelişme eğrisine göre. Yani her ay 1 kilo bekleme diyo. Artık kilo alımları azalacakmış...

bende oyle dusunuyorum ac olsa durmazdi diye ama anne yuregi iste hep acabalarla bogusuyorum CADIARZU

evet haklisin canim saglikli olsunlar yeterki opuyorumnanaktan

canim bize hastaneden idrar kültürü yapmamiz icin bir zarf verdiler bunu tam 20ci gun yapacaksiniz ve yolucaksiniz dediler ve yaptik eger bisey cikarsa sizi ararlar dediler ogun bugundur cok sukur ne arayan var ne soran insallah sorun yokturda ondan aramamislardir...senin kizininda kulturleri temiz cikar insallah

ay kıslar ne güsel işte ya kiloyu napcaksnzz benm oğlum en son 7800dü bi hafta sonra kontrolü var kensn 9 olmştur(ta_şı_ya_mı_yo_rumgücüm kalmadı valla artık...

masallah kuzuya opuyorumnanaktan sen mama veriyormusun canim belkide sütün cok yaglidir senin CADIARZU

ozaman bizim bebekler kilo bakimindan ayni gidiyorlar¸bizim hemsirede grafige bakti ona gore yuzde 75lerde gozukuyor yani iyi ama az aliyor deyince sonradan kafam karisti yani cunki ilk ay cok fazla almis sonra azalmis :hulya:

ayda 600 g alıyorsa gerisini dert etme sen.
napıcaksın kilolu bebeği.
benim oğlum da 10 ekim dogumlu ve dün tartıldı 7200 çıktı :S
bende acaba çok mu diye endişe ediyorum.
sadece anne sütü veriyorum ve böyle.
sınırların altına düşmedikçe zayıf çocuk bence çok daha iyi sıkma sen canını
taşıyamıyorum ben mesela 5 dk dan sonra. bildiğin tosun ehueh

Canım kilosu için hiç üzme kendini benim oğlumda obez sınıfındaydı anne sütüyle ama şimdi 15 aylık ve gayet normal gidiyor ve ben şükrediyorum..Kilo sağlık demek değilki..Tabiki normal olması iyi ama fazlasıda zarar...Kiloluykende doktora gittiğimizde doktor bu çocuk nasıl yürücek nasıl emeklicek diyordu:)Hepsinin derdi ayrı sağlıklı olsunlar önemli olan bu..Hımm unutmadan benim oğlum 3 aylık 8400 gramdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gecen gun elimle kizimin basini oksuyodum yavas yavas.elimin altina bir cokuntu geldi.bariz bir cokuntu.daha once hissetmemistim.ertesi gunde huzursuz olunca gece acile goturduk( bingildaktan korktum) dr ye soyledim o susuzluktan coker dedi.kilosuna bakti ve cok az almis mamaya basla dedi.kizim memeyi bile bitirmiyoki.bebelac, conformil, aptamil, sma gold aldik ve hicbirini icmedi.isin kotu tarafi artik ister istemez hafifce kafasina bakiorum ve cogu zaman cokuk mafoldumben yani ac. ama ne memeyi ne mamayi istiyo.biberon tutmuyo.zorla kasikla icirmeye calisiyorum feryat figan agliyo :gitme: dr deviti kesti polivit verdi istah acar diye ama fayda etmedi oda.kizim 3710 dogmustu simdi 5590.2 kg bile alamamis 3 aydir :sinifsinif: bu gidisle daha da az alacak gibi.cunku hic istah yok.ev biberon ve mama doldu ama almio maalesef.biri bana akil versin.iyice strese girdim.olan sutumde kacacak mafoldumben

bizde de kilo alamama sorunu var.kızım 3890 doğdu.2.ayında hala 4800 dü.2.ayını bitireli 10 gün oldu.mama veriyorum maşallah biraz toparlandı.hiç mama tarafarı değilim ama süt olmayınca yapacak bişey de yok....

Baharcım benimkide kilo alamayanlardan.Buralarda 7-8 kilo olan bebişleri duydukça kahroluyodum bende ama bazı bebişler böyle olabiliyolarmış geçen hafta tarttırdığımda 5.400 dü benimkide
Mama konusuna gelince benimkide başlarda almıyodu biberonun emziğini tamamen sokmaya çalış ağzına bi kaç kere öğürürse ara verip tekrar dene bence benimki öyle alıştı
Bi de bu sitede bi arkadaş tatsız diye biraz şeker katıyorum mamaya demişti ben denemedim ama çok zorda kalırsan belki akannehir

İsmini yanlış yazmışım kusura bakma kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…