• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Oğlumun karnında sıvı birikiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
benim oğluma arkadaş gelmiş...ne yazıkki bizler göremiyoruz ne büyük bi acı tarifi imkansız ancak yaşayan bilir...başın sağolsun...

çok büyük sabırlar diliyorummm unutma yalnız değilsin...

benim oğluma arkadaş gelmiş...ne yazıkki bizler göremiyoruz ne büyük bi acı tarifi imkansız ancak yaşayan bilir...başın sağolsun...

çok büyük sabırlar diliyorummm unutma yalnız değilsin...

Şerife bilmez miyim yalnız olmadığımı. Seni tanımıyorum ama oğlum küvezdeyken bir gün bile aklımdan çıkmadın. Allah'ım ne olur sonumuzu benzetme dedim ama bak sonumuz da aynı oldu.İnşallah Rabbim cennetinde bizi oğullarımıza kavuşturur.

Başsağlığı ve sabır dileyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun

başın sağolsun arkadaşım.rabbim meleğini yanına almak istemiş o diledikten sonra önüne geçilmiyor.bende yaşadım aynı sıkıntıları ama senin sıkıntıların acıların daha uzun sürmüş rabbim dayanma gücü versin.benim kızıma 5 aylık hamileyken konuldu teşhis öldü ölecek bu bebek doğmaz derken kızım 9 ay dayandı.sağlıklı dünyaya geldi 3 gün yaşadı annesini emdi gayet sağlıklı eve götürün dediler.eve geldikten 5,6 saat sonra fenalaştı hemen yoğun bakıma aldılar.1 gün dayana bildi kalbi durdu.o şimdi cennette annesini ve babasını bekliyor.senağlama

başın sağolsun arkadaşım.rabbim meleğini yanına almak istemiş o diledikten sonra önüne geçilmiyor.bende yaşadım aynı sıkıntıları ama senin sıkıntıların acıların daha uzun sürmüş rabbim dayanma gücü versin.benim kızıma 5 aylık hamileyken konuldu teşhis öldü ölecek bu bebek doğmaz derken kızım 9 ay dayandı.sağlıklı dünyaya geldi 3 gün yaşadı annesini emdi gayet sağlıklı eve götürün dediler.eve geldikten 5,6 saat sonra fenalaştı hemen yoğun bakıma aldılar.1 gün dayana bildi kalbi durdu.o şimdi cennette annesini ve babasını bekliyor.senağlama

Sağol arkadaşım senin de başın sağ olsun. Etrafıma bakıyorum da ne kadar çok evlat acısı çekmiş insan var. Gençsin diyorlar bir daha çocuğun olur. Genç olunca insanın canı yanmıyor mu, ya da 10 tane daha çocuğum olsa Metemin yerini doldurur mu? Gülüyorum, konuşuyorum, yaşıyorum işte ama gel de içime bak içim bomboş. Allah bütün melek annelerine babalarına dayanma gücü versin.

premete başın sağolsun rabbim inşallah doğacak bebişlerine hayırlı ömürler nasip etsin.rabbim sabır versin canım

Şerife bilmez miyim yalnız olmadığımı. Seni tanımıyorum ama oğlum küvezdeyken bir gün bile aklımdan çıkmadın. Allah'ım ne olur sonumuzu benzetme dedim ama bak sonumuz da aynı oldu.İnşallah Rabbim cennetinde bizi oğullarımıza kavuşturur.

kavuşmak hayali bile değerli arkadaşım..keşke filminiz aynı sonla bitmeseydi keşkee...bi sihirli değneğim olsaydı da herşeyi değiştirebilseydim..kader be arkadaşım alın yazımız...BOLLL SABIRLARRRR:çok üzgünüm:

bende herkez gibi çok üzüldüm çokdandır ookuyorum fakat elim yazı yazmaya varmadı..çok üzüldüm..nediyeceğimi gerçekden bilemiyorum....başın sağolsun ve bir arkadaşın dediği gibi değer doğacak bebeklerine ömür versin ancak bunu diye biliyorum bende..çok zor...allah sabır versin....kendine dikkat et canım benım.....

Back