Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebrizm Halil Bey artık yenidoğana bakmıyor çocuk acilin başına geçmiş. Yenidoğanın şefi Esra Hanım oldu. Oğluşun durumunda değişiklik yok. Karaciğerden şüphelenmişlerdi ama doppler ultrason yapılmış bir sorun görülmemiş. Bazı tetkikler istediler. Hastanede yapılmıyor özelde yaptırıyoruz. Bazısı Türkiye'de bile yapılmıyormuş yurtdışına gönderecekler. Hayırlısıyla bir nedenini bulsalar ondan sonra çözümünü de bulurlar inşallah. Sabır ve duayla bekliyoruz.
Kızlar çok kötüyüm oğlum dünden beri kendini bilmez bir şekilde yatıyor. Hiç hareket yok. Cuma mübarek gün Allah'a yalvarıyorum oğlumu benden almasın diye. Delirmek üzereyim. Allah keşke benim canımı alsa.
23.06.2009 71 günlük mücadelemiz sona erdi. Annesinin boynunu bükük, babasının kalbini yaralı bırakarak cennete uçtu yavrum. Artık bu geceyi geçirmez dedikleri nice gecelerin sabahını gördü ama bir gece vakti duruverdi minik kalbi. Acı acı çaldı telefon o an anladık gittiğini. Yine de inanamadık inanmak istemedik. Oğlum göz göre göre geldi ölüm ama biz sana ölümü hiç yakıştıramadık ki. Gittik annemin yanına gömdük yavrumu. Anne dedim ben bakamadım sen bak oğluma. Çok çekti bu dünyada yavrum onu koru kolla. Meleklerinizin yanına bir melek daha uçtu. Kanat açtı göklere benim güzel oğlum annesini bu dünyada kolsuz kanatsız bırakarak...