• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğlumun ismini seçelim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi hangisi olsun?

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .

Offem88

1 kız 1 oğlan annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
341
153
103
Kızlar isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum.

seçenek yazmışsınız fakat ben eğmen yağız :eek:diyerek fikrimi söylemek istiyorum (yiğit ismini seçtim ) :KK16:
Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş ..

Ben de Arda'yı beğeniyorum, oğlum olursa koymayı düşündüğüm isimlerden biri :)

Arda ismi en begendigim erkek isimlerinden biri.Fakat anlami hosuma gitmiyor.
Emir ismi hem guzel hem anlam olarak guzel.
Yigit ismi en sevmedigim erkek isimlerinden. Isinamadigim bir isim..

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. En cok icinize sinen, anlami en guzel olani secin derim..

Emir den yana kullandım canım oyumu...
Hoş bir isim...
Arda ismini ben de oğlumun ikinci adı olarak koyacaktım ama diğer anlamı pek hoş değildi o yüzden vazgeçtim...
Hayırlı doğumlar..

Emir ..
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. .

BEN ERKEK ÇOCUKLARINA TOK VE DOLU İSİMLERİ YAKIŞTIRIYORUM.Mesela ARHAN veya METE veya BATU
arhan çok güzelmiş kulağa çok hoş geliyor
Offem88 Offem88 benim okuldaki gözlemime göre yiğit isimli çocukların okul başarısı yüksek. emir ve arda isimli çocuklarda fazla hareketlilik ve biraz da yaramazlık olabiliyor. bana böyle de denk gelmiş olabilir tabi. sağlıklı doğumlar dilerim.

Arda ismi hoş geliyor ama anlamını pek beğenmedim.;)

Emir çok güzel yalın soylemesi anlamı kulağa hoş geliyor gayet güzel ;)
Hayırlıca kucağınıza alın inşallah :)

Bu aralar Korcan ismini beğeniyorum

yaa bu isimler çok kilişe oldum kafamı çevirsem yiğit arda emir çok güzel isimler var bence araştır. DEMİR ,ATA ,ASİL, ARHAN ,ATAHAN,

Back