- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
- #41
Aslinda poyraz kaan dusunmustuk.. Hem han ile biten isimlerede uygun kaan ismi. Cokta benimsemistik. Ama malesef bazi sebeplerden dolayi iki isimdende sogudum. Çocuğuma istemedigim benimsemedigim bi isimle seslenmekte istemedim acikcasi..Ben beğenmedim ama tabi ki çocuk sizin fikir sizin. Erkekte biraz ağır isimleri seviyorum. Eşinizin ismi han ekiyle bitiyormuş ben olsam han ile biten başka bir isim koyardım.
En bastan rastirma yapmaya başladık.. Hic bi ismi begenemedik benim begendiklerimi esim esimin begendiklerini ben benimseyemedim.. Isim arastirmiyoken bi magazin haberinde karsima cikti Arel ismi begendim. Esimde sevince Areli dusunduk..
Agir isimleri bende seviyorum ama 2. Bi isimle yumusatilmasi taraftariyim. Isimlerin karakter uzerinde tkili olduguna inaniyorum. Umarim cocugumuz ismini sever buyudukce