- 17 Ağustos 2011
- 24.389
- 153.493
- 798
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Ariel tanrının aslanı demek İsrail dilinde. Yahudiler için önemli bir isim.Arelde cok kargo ismi gibi gelmedi kulağıma daha cok ariel deterjana benzettik biz :) sagolun yorum icin
Evet Ariel ismine benzedigi icin yapay geliyo bencede insanlara. Insallah oglumuz isminden memnun bi sekilde yasarAriel tanrının aslanı demek İsrail dilinde. Yahudiler için önemli bir isim.
Aynı şekilde küçük deniz kızı masalindaki Deniz kızının da adi Ariel :)
Arel marka gibi gelebilir insanlara, doğrudur. Çünkü özel bir üniversite adı.
Ama neyin garantisi var ki bir süre sonra marka ismi olmama konusunda ?
Ilk söylendiğinde anlaşılmayacak bir isim. ınsanların çoğu birkez daha tekrarlattiracak. Bence kriterlerden biri de söylendiğinde anlaşılır olması. Tabi siz beğenilen sonra önemli değil. Sağlıkla doğsun...Hanimlar oğlumuz icin Arel ismini düşündük.. Anlami dürüst temiz insan demekmiş.. Sizce nasil?
Yani bize soran insanlarla yuzyuze konustugumuzda tekrarlatan hic olmadi. Ne diye soran olmadi bilmiyorum. Kv telefonda ablasina soylediginde ablasi tekrarlatti 2 kez onun disinda yasamadik oyle bisey bakalim yasarsak ve rahatsiz ederse tekrardan dusunuruz ama isme baya alismaya basladim. Amin sagolunnIlk söylendiğinde anlaşılmayacak bir isim. ınsanların çoğu birkez daha tekrarlattiracak. Bence kriterlerden biri de söylendiğinde anlaşılır olması. Tabi siz beğenilen sonra önemli değil. Sağlıkla doğsun...
Rica ederim :)Tesekkur ederim yorum icin:)
Evet Arel koyuyoruz :)Arel olarak mi devam ettiniz, merak ettim? Bizde isim ariyoruz, doguma 5 hafta var
Tesekkur ederimmSağlıkla kucaklayın inşallah. Güzel isim bence.
Yorum icin tesekkurler. Ve evet benziyo :)Bana deterjanı anımsattı. Çok sevmedim ben
İçinize sinmiyorsa koymayın. O hatayı yaptım inanın aylarca alışamadım kızımın ismine. Halada tam benimsemiş değilim.Yorum icin tesekkurler. Ve evet benziyo :)
Kızınızın ismi ne?İçinize sinmiyorsa koymayın. O hatayı yaptım inanın aylarca alışamadım kızımın ismine. Halada tam benimsemiş değilim.
hayirli olsun, darisi basimiza insallah:) biz de aras, oguz ege, ediz ve kerem ege arasinda kaldik.. daha dogrusu mutabik kalamadik esimle..Evet Arel koyuyoruz :)
Evet konunuzu gordumm. Yorumda yaptimm :)hayirli olsun, darisi basimiza insallah:) biz de aras, oguz ege, ediz ve kerem ege arasinda kaldik.. daha dogrusu mutabik kalamadik esimle..
hayirli olsun, darisi basimiza insallah:) biz de aras, oguz ege, ediz ve kerem ege arasinda kaldik.. daha dogrusu mutabik kalamadik esimle..
Evet esimin ismide han ile bitiyo hatta ama arel ismine han ekini yakistiramadim. Evet biraz unisex isim gibi duruyoBana gore de Arel diyince cinsiyeti anlasilmiyor gibi geliyor, arelhan olsa daha erkeksi, gene arel dersiniz ama cocuk da sorun yasamazTabii ki herkesin zevki farkli. Nacizane fikrim.
Mesaj tekrariiiBana gore de Arel diyince cinsiyeti anlasilmiyor gibi geliyor, arelhan olsa daha erkeksi, gene arel dersiniz ama cocuk da sorun yasamazTabii ki herkesin zevki farkli. Nacizane fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?