Doğuma Hazırlık Oglumun ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arelde cok kargo ismi gibi gelmedi kulağıma daha cok ariel deterjana benzettik biz :) sagolun yorum icin
Ariel tanrının aslanı demek İsrail dilinde. Yahudiler için önemli bir isim.
Aynı şekilde küçük deniz kızı masalindaki Deniz kızının da adi Ariel :)
Arel marka gibi gelebilir insanlara, doğrudur. Çünkü özel bir üniversite adı.
Ama neyin garantisi var ki bir süre sonra marka ismi olmama konusunda ?

Evet Ariel ismine benzedigi icin yapay geliyo bencede insanlara. Insallah oglumuz isminden memnun bi sekilde yasar

Hanimlar oğlumuz icin Arel ismini düşündük.. Anlami dürüst temiz insan demekmiş.. Sizce nasil?
Ilk söylendiğinde anlaşılmayacak bir isim. ınsanların çoğu birkez daha tekrarlattiracak. Bence kriterlerden biri de söylendiğinde anlaşılır olması. Tabi siz beğenilen sonra önemli değil. Sağlıkla doğsun...

Yani bize soran insanlarla yuzyuze konustugumuzda tekrarlatan hic olmadi. Ne diye soran olmadi bilmiyorum. Kv telefonda ablasina soylediginde ablasi tekrarlatti 2 kez onun disinda yasamadik oyle bisey bakalim yasarsak ve rahatsiz ederse tekrardan dusunuruz ama isme baya alismaya basladim. Amin sagolunn

Bana gore de Arel diyince cinsiyeti anlasilmiyor gibi geliyor, arelhan olsa daha erkeksi, gene arel dersiniz ama cocuk da sorun yasamaz Tabii ki herkesin zevki farkli. Nacizane fikrim.

Ben beğenmedim ama tabi ki çocuk sizin fikir sizin. Erkekte biraz ağır isimleri seviyorum. Eşinizin ismi han ekiyle bitiyormuş ben olsam han ile biten başka bir isim koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…