Evet o maddi boyutu. Ogluma hala o senin babandir diye olumlama yapiyorum. Hep boyle bir anne oldum. Ama artik gorusmese daha mi iyi acaba. cunku oglum yanina tatilde gitmese ne arar ne sorar. Oglum surduyor iliskiyi. En son oglum aradi. Onun hattinin borcu varmis arayamiyormus o yuzden. Babanin cocugunu aramama sebebi buOglunuz sınavdan sonra ipin bir ucundan tutucak artik.
Okurken okulunu aksatmadan calısicak.
Hayata erken başlayacak.
Her sey benim disimda oldu. Ben icradan ogrendigimde esimin ablasini aramistim haberiniz var mi tarlalar hacizli diye. Sonradan Halasinin kizi arayip konusmus. guya teselli edecek. ondan ogrendi.Üzücü bir durum ama oğlunuza bu konuyu üzüleceği şekilde yansıtmasaydınız keşke.Okusun , iş güç sahibi olsun babadan kalacak tarlalara güvenmesin hatta kafasına bile takmamasını sağlayın bence.
Hem ne gereksiz evlenip cocuk yapip onlara harcasaydi derdim en azindan kardesin oldu oglum. Simdi basit pavyon kadinlari yiyor oglumun hakkiniDava açsanız bile yine ödeyemezki eldeki avuctakini gereksiz seylere yedirmiş..
Haklisiniz. Ama babaannesini gormeye kendi gider zaten. Ben yollamasamda. O evde karsilasirlar onlar ölene kadar. Ama yapacak bi sey yok. Ben gorunce konusursun diyordum. Artik gerek yok zatenBaba görüşmek istemiyorsa, çocuğun her seferinde bu durumla yüzleşmesi can yakıcı olmaz mı? Siz oğlunuzu babasıyla görüşmek için teşvik etmeyin artık bence.
Onu alacagiz suan sureci baslattik. Ama cok cuzi bi miktar o zaman bu mal varligina sahip olmadigi icin cok kucuk bir miktar baglanmisti. Hacizdi satilmaydi derken yine epey zaman gecerboşanırken yasal olarak size verilmiş boşanma tazminatını almamışsınız bunun dışında boşanma sırasında nafaka anlaşması da yapıldı mı? yapıldıysa bunlar açıktan verilen şeyler olmadığından (bankaya yatar dekontu olur) geriye dönük dava açabilirsiniz.benim üniversite arkadaşım üniversite mezunuyken aldı bu şekilde parasını babadan.
Oglum baba parasina guvendiginden uzulmuyor ki. Zaten suan cok iyi bir bolume gidecek durumda bir aksilik olmazsa. ben yillardir onun iyi bir egitim almasi icin cabaladim. Yoksa birakirdim babasi verirse alir giydirir almazsa baban almiyor der sustururdum. Eskiden beri babadan cok bir beklentisi olmadi. Ama burda hem maddi hem manevi boyutu var olayin.Oğlunuza baba parasına güvenmemesi gerektiğini ve kendi ayakları üzerinde durmayı öğretmeniz lazım. Bir medetle hayatını sürmesine izin vermemeniz lazım
Teselli etmeseymis keske ama olan olmus artık.Bu saatten sonra en güzeli oğlunuzu bu insanlardan uzak tutmanız,tutamıyorsanız da oglunuzda tarlayi vs dert etmeyecegi sekilde bilinc olusturmaniz iyi olur diye düşünüyorum.Aklini ,emegini, beynini kendini gelistirmeye versin.Para konusu bir insanin beynine girince farkinda olmadan kisiyi geriye çekiyor.Uzak dursun bu tarz düşüncelerden kısacası.Her sey benim disimda oldu. Ben icradan ogrendigimde esimin ablasini aramistim haberiniz var mi tarlalar hacizli diye. Sonradan Halasinin kizi arayip konusmus. guya teselli edecek. ondan ogrendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?