- 7 Ağustos 2016
- 1.684
- 1.052
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Çok haklısınız ben neden böyleyimNe kadar evhamlisiniz. Butun konulariniz oglunuzla ilgili. Biraz rahat olun bence.
Oyle mi korktum ya kötü bir şey dir diyeİt dirseğine benziyor. Bende de ara ara çıkar, kendiliğinden kaybolur. Geçmiş olsun.
Kirpikler böyle olmaz mı zatenArpacik neyse de kirpikler çok karışık degil mi neden öyle çözümlerinki ipek gibi kıvrık olur vitamin eksikliği mi var acaba baktırın
Uykusuz kaldı mı bu aralar ya da gözüne mikrop bulaştı mi ?Kizlar merhaba bu nedir ya oglumun gözün de bu gün fark ettim varmi başına gelen ağrısı yok
Ne alaka ya kirpikten analizi de ilk defa duydum. Kirpikleri uzun olduğu için karışık durmuş, belki de yukarı baktirdigi için öyle olmuş, gözünü ovusturmus direk nasıl geldi vitaminsizlik ve kirpik bağlantısı ?Arpacik neyse de kirpikler çok karışık degil mi neden öyle çözümlerinki ipek gibi kıvrık olur vitamin eksikliği mi var acaba baktırın
Yok mikrop olmadı hiç ama bu tatilde hep geç uyuyoruz :)Uykusuz kaldı mı bu aralar ya da gözüne mikrop bulaştı mi ?
Kirpikler den vitamin eksikliğini nasıl analiz ettiniz:) cocugum saçlı kirpikli bir çocuk o an ben bakarken çok ovdu bakma bakma diye ondan karışmış:)Arpacik neyse de kirpikler çok karışık degil mi neden öyle çözümlerinki ipek gibi kıvrık olur vitamin eksikliği mi var acaba baktırın