K Kahvekokusu34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2016 1.684 1.052 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #21 Bihterin Masali Saci .!.: Ben niye bişey göremedim:s Genişletmek için tıkla... Üst kirpiklerin orda canim dikkatli bakarsan görürsün:) ama msjlar rahatlattı beni , konu açınca rahatlıyorum böyle yaşayan insanlar yazınca:) ama çok evhamli oldum için de lincleniyorum :)
Bihterin Masali Saci .!.: Ben niye bişey göremedim:s Genişletmek için tıkla... Üst kirpiklerin orda canim dikkatli bakarsan görürsün:) ama msjlar rahatlattı beni , konu açınca rahatlıyorum böyle yaşayan insanlar yazınca:) ama çok evhamli oldum için de lincleniyorum :)
ellerimlekazidim Kuş konduğu dala değil kanatlarına güvenir 🕊️ Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 9.356 19.823 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #22 Kahvekokusu34 .!.: Yok mikrop olmadı hiç ama bu tatilde hep geç uyuyoruz :) Genişletmek için tıkla... Uyku düzeni bozulunca halk dilindeki it dirseği olur. Saglikocagindan bir damla yazdırın hemen geçer çok geçmiş olsun.
Kahvekokusu34 .!.: Yok mikrop olmadı hiç ama bu tatilde hep geç uyuyoruz :) Genişletmek için tıkla... Uyku düzeni bozulunca halk dilindeki it dirseği olur. Saglikocagindan bir damla yazdırın hemen geçer çok geçmiş olsun.
CeReNnnKeskn Annesinin bebeği💗💗 Kayıtlı Üye 20 Ekim 2018 2.310 3.668 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #23 İlk resme baktığımda bir adam oturuyor olarak gördüm birde telefon sonra yorumunuzu okuyunca anladım
K Kahvekokusu34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2016 1.684 1.052 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #24 ellerimlekazidim .!.: Uyku düzeni bozulunca halk dilindeki it dirseği olur. Saglikocagindan bir damla yazdırın hemen geçer çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çok tesekurler pazartesi götüreceğim:)
ellerimlekazidim .!.: Uyku düzeni bozulunca halk dilindeki it dirseği olur. Saglikocagindan bir damla yazdırın hemen geçer çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çok tesekurler pazartesi götüreceğim:)
K Kahvekokusu34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2016 1.684 1.052 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #25 CeReNnnKeskn .!.: İlk resme baktığımda bir adam oturuyor olarak gördüm birde telefon sonra yorumunuzu okuyunca anladım Genişletmek için tıkla... :) yakın da kendimi ifşa edicem burda :) :) eşim de çıkmış kk ye :):)
CeReNnnKeskn .!.: İlk resme baktığımda bir adam oturuyor olarak gördüm birde telefon sonra yorumunuzu okuyunca anladım Genişletmek için tıkla... :) yakın da kendimi ifşa edicem burda :) :) eşim de çıkmış kk ye :):)
accessdenied Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye 15 Şubat 2013 24.953 94.641 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #26 Ummandabirkatre .!.: Arpacik neyse de kirpikler çok karışık degil mi neden öyle çözümlerinki ipek gibi kıvrık olur vitamin eksikliği mi var acaba baktırın Genişletmek için tıkla... Kivircik kirpik sendromu bu
Ummandabirkatre .!.: Arpacik neyse de kirpikler çok karışık degil mi neden öyle çözümlerinki ipek gibi kıvrık olur vitamin eksikliği mi var acaba baktırın Genişletmek için tıkla... Kivircik kirpik sendromu bu
M melzeyy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 1 0 29 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Kahvekokusu34 #27 Ya benimde kızımda var bir aydirli geçmedi damla felanda kullandık sıcak uygulamada yaptım. Sizinki geçti mi geçtiyse nasıl geçti
Ya benimde kızımda var bir aydirli geçmedi damla felanda kullandık sıcak uygulamada yaptım. Sizinki geçti mi geçtiyse nasıl geçti