- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim oğlum gözlüksüz çok az görüyor bunu 3 yaşında öylesine götürdüğüm göz doktorunda öğrendik. Şok oldum çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı ama oğlum gözlüğüne hemen alıştı ve gözlükle görebiliyor ya bunada şükür ya hiç görmeseydi dedim şimdi büyüdükce durumun farkına varıyor bazen çok üzülüyor çocuklar acımasız oluyor dört göz diyorlar diyor herkes gözlüksüz görüyor ben göremiyorum diyor sınıf gruplar halinde ayarlamışlar masalarını ama oğlum uzaktan göremediği için o önde tek kalmış ben hepsine cevap veriyorum toparliyorum ama bende onun üzüntüsüne üzülüyorum
Eğer çocuğunuz yada çevrenizde 2 yaşında çocuk varsa mutlaka göz kontrolüne gitmesini söyleyin gözlerini kısarak bakan bir çocuk görürseniz onada söyleyin
Arkadaşlar benim oğlum gözlüksüz çok az görüyor bunu 3 yaşında öylesine götürdüğüm göz doktorunda öğrendik. Şok oldum çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı ama oğlum gözlüğüne hemen alıştı ve gözlükle görebiliyor ya bunada şükür ya hiç görmeseydi dedim şimdi büyüdükce durumun farkına varıyor bazen çok üzülüyor çocuklar acımasız oluyor dört göz diyorlar diyor herkes gözlüksüz görüyor ben göremiyorum diyor sınıf gruplar halinde ayarlamışlar masalarını ama oğlum uzaktan göremediği için o önde tek kalmış ben hepsine cevap veriyorum toparliyorum ama bende onun üzüntüsüne üzülüyorum
Eğer çocuğunuz yada çevrenizde 2 yaşında çocuk varsa mutlaka göz kontrolüne gitmesini söyleyin gözlerini kısarak bakan bir çocuk görürseniz onada söyleyin
Hiçte amansız bir hastalık gibi yazdığımı düşünmüyorum sadece bilmeyen varsa ki ben bilmiyordum 2 yaşında kontrol olması gerektiğini öğrensin diye yazdım hemde aynı durumu yaşayanlardan çocuğuma nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrenmek istedim ve çok teşekkür ediyorum çok güzel cevaplar aldımGözlükle görebiliyormuş ne kadar güzel. Kuzenimde çok küçükken çok ileri derecede bozuktu gözleri. Hatta o zaman ince camlar yoktu yurtdışından geliyordu çok pahalıydı. Şuan düzeldi çok düşük derecesi var. Takmasa bile olur. Şimdi ince camlarda var. Öyle bir yazmışsınız ki Allah korusun amansız hastalık gibi.
İlk başladığımızda 8 yada 9 du tam hatırlamıyorum çok değiştiği için alıştırma amaçlı 4 numarayla başlandı öyleyken bile daha iyi gördüğü için hemen alıştıbiz kademeli başladık şu an 1,5 numara acaba diyorum daha net görmediği için mi benimseyemedi
Bozukluk çok yüksekse oğlumda ki gibi 1,5 pek birşey değiştirmez sankibiz kademeli başladık şu an 1,5 numara acaba diyorum daha net görmediği için mi benimseyemedi
Size kesinlikle yanlış bilgi vermek istemem, umutlandırmak da. Tamamen iyi niyetimden yazıyorum.Hipermetrop ve astigmat var bunlar için bildiğiniz birşeyler varmı iyi gelen bunuda sorayım
İlahi! Gözlük takmak bir felaketmiş gibi yorum yapmışsınız.Çok üzüldüm ya allah kimsenin başına vermesin. Canım benim dışlanmış hissediyordur kendini. İnşallah iyileşir bi an önce![]()
Şok oldum çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı
Hiçte amansız bir hastalık gibi yazdığımı düşünmüyorum sadece bilmeyen varsa ki ben bilmiyordum 2 yaşında kontrol olması gerektiğini öğrensin diye yazdım hemde aynı durumu yaşayanlardan çocuğuma nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrenmek istedim ve çok teşekkür ediyorum çok güzel cevaplar aldım
Goz numaraniz yuksek oldugu icin lazerle sifirlanmamis. Simdi bunada bir care buldular ve goz ici mercek takiliyor belki size de takilabilir. Cok basit bir islem. Eger gozluk kullanmaktan rahatsizsaniz bir arastirin derim.Yıllar sonra gülerek anı olarak anlatır insallahbenim gb:)) birbirleriyle acımasızca alay eden öğrencilerime kendimi örnek veriyorum, o zamanlar ne kadar üzüldüğümü anlatıyorum gulerek:)) bende erken yaşta gözlük kullanıp dört göz denilenlerdenim. Hatta dokuzbucuk numaraya kadar çıktı. Beyazın psikopat tiplemwsindeki gözlük gbydi. 20lli yaşlarda lazer oldum. 30da üçbuçuk numara gözlük kullanmaya başladım. Erkenden lazer operasyon yaptırmayın. Göz en geç gelişen organmış. Göz mercegim ince olduğu için ikinci ameliyatı olamıyorum. Gözüm hassas lens kullanamıyorum. Gözlüğe devam. Gözü için tedavi gözlük kullanın ama ameliyat için acele etmeyin. 18 oldu hadi demeyin. Ben pişmanım. Keşke biraz daha bekleyip tümden kurtulabilseydim. Buna da şükür 9dan 3e indi artık ilerlemiyor çok şükür. Paylaşmak istedim.