- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür sizede geçmiş olsunO çocukların bir kısmının gözleri sonradan bozulacak da işte çocuklar cidden acımasız oluyor. Mesela benim gözüm 14 ümden sonra bozuldu, şu an 4.5 derece. Lens, gözlük kullanıyorum. Şükür ki görebiliyorum,ya kör olsaydım.
benim çocuğun erken teşhis hipermetropi şu an 27 aylık ama biz de gözlüğü taktıramıyoruz.umarım biz de taktırabiliriz çok uğraşıyoruz.Arkadaşlar benim oğlum gözlüksüz çok az görüyor bunu 3 yaşında öylesine götürdüğüm göz doktorunda öğrendik. Şok oldum çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı ama oğlum gözlüğüne hemen alıştı ve gözlükle görebiliyor ya bunada şükür ya hiç görmeseydi dedim şimdi büyüdükce durumun farkına varıyor bazen çok üzülüyor çocuklar acımasız oluyor dört göz diyorlar diyor herkes gözlüksüz görüyor ben göremiyorum diyor sınıf gruplar halinde ayarlamışlar masalarını ama oğlum uzaktan göremediği için o önde tek kalmış ben hepsine cevap veriyorum toparliyorum ama bende onun üzüntüsüne üzülüyorum
Eğer çocuğunuz yada çevrenizde 2 yaşında çocuk varsa mutlaka göz kontrolüne gitmesini söyleyin gözlerini kısarak bakan bir çocuk görürseniz onada söyleyin
Bu da güzelmiş öğreteyim oğluma birine evet benim 4 tane sende iki diye kıskandın mı demiş aslında böyle davranmasını da istemiyorum ama ezilmesin“Ben torpilliyim. 4 gözle daha çok şey görüyorum” desin oda. Bence etrafı kontrol edemiyorsak çocuklarımızı etmeliyiz. Kendiyle barışık, olayı her zaman lehine çevirebilecek, hayal gücü geniş çocuklar yetişirse yaş kaç olursa olsun lafın altında kalmaz.
8 yaş onlarda çok küçükBiraz ebeveynlerin edepsizliği gibi geldi bana .. vicdanlı çocuklar yetiştirmek gerek ..
Öğretmeniyle konuş , öğrencileri uyarsın mutlaka ..hatta bununla ilgili oyunlar oynanabilir, şarkılar soyletilebilir .. şarkılar ,oyunlar kavramada önemlidir .. subliminal gibi sokacaksın anlamayanın kafasına :) yaşları kaç bilmiyorum ama çok üzücü ..
Oğlum 36 aylikti kendisi beğendi gözlüğü ve çok ileri derece olduğu için gözlüğü taktığı anda net görüntü görünce hiç çıkarmadı inşaallah sizin çocuğunuz da alışırbenim çocuğun erken teşhis hipermetropi şu an 27 aylık ama biz de gözlüğü taktıramıyoruz.umarım biz de taktırabiliriz çok uğraşıyoruz.
Aile eğitimi önemli ama .. bunun için küçük değiller bence .. benim kızım anaokuluna gidiyor ,bir kez duymadım gözlüklü arkadaşlarıyla dalga geçildiğini , şikayet de gelmedi ..demek ki problem yok .hatta benimki seviyor ,çok yakışmamış mi anne ,diyor :)8 yaş onlarda çok küçük
Bunu söyledim öğretmene duzeltileceköğretmenle konuş. diğer çocukları uyarsın. ayrıca neden önce tek kalıyor ki? önce oturması gerekiyorsa ona da bi grup oluşturulabilir, herkes arkada mı oturmak zorunda?
biz kademeli başladık şu an 1,5 numara acaba diyorum daha net görmediği için mi benimseyemediOğlum 36 aylikti kendisi beğendi gözlüğü ve çok ileri derece olduğu için gözlüğü taktığı anda net görüntü görünce hiç çıkarmadı inşaallah sizin çocuğunuz da alışır