• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun düğünü var ben ne yapacağım şimdi :(

talım özel msj atayım dedim ama msj kutun doluymuş, markası organic's diye bir boya artık bir çok kuaför kullanıyor yalnız fiyatları biraz daha pahalı annem kuaför olduğu için biliyorum, yalnız piyasada bir çok üç kağıtçı var organic diye insanları kandırıyorlar, kuaföre gidince mutlaka ama mutlaka sor boya işleminden sonra ısıtıcı makineye girecekmiyim diye, eğer makineye sokuyorlarsa emin olabilirsin hatta sana bi link atayım boyanın şeklini görmen için, Organic Colour Systems | Emir Uçkun Kişisel Web Sitesi

organik boya kullanabilirsiniz, elbise konusunda helen dışında pek seçeneğiniz yok. düz ama şık pek çok ayakkabı var içinizi ferah tutun seneye kucakta bebekle daha zor. şimdi keyfini çıkarın.
ALLAH daha büyük mürüvetlerinide görmeyi nasip etsin. sağlıkla alın kızınızı kucağınıza...:nazar:
çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için:54: haklısınız bunlar güzel telaşaler tadını çıkarmak lazım ama hamileliktenmidir nedir inanılmaz stresli ve karamsarım kıyafet bulamıyorum ayakkabı bulamıyorum saç boyası konusunda tedirginim sanki ne yapacağımı bilmiyorum:26:
Sabah arar sorar ogrenirim bilgi veririmsize :-)
tamam çok teşekkür ederim yardım için:54:
talım özel msj atayım dedim ama msj kutun doluymuş, markası organic's diye bir boya artık bir çok kuaför kullanıyor yalnız fiyatları biraz daha pahalı annem kuaför olduğu için biliyorum, yalnız piyasada bir çok üç kağıtçı var organic diye insanları kandırıyorlar, kuaföre gidince mutlaka ama mutlaka sor boya işleminden sonra ısıtıcı makineye girecekmiyim diye, eğer makineye sokuyorlarsa emin olabilirsin hatta sana bi link atayım boyanın şeklini görmen için, Organic Colour Systems | Emir Uçkun Kişisel Web Sitesi

bu boyalardan bulamadığım gibi kuaförlerde de yok:50: ben daha önce iki kez boyatmıştım ama markası farklıydı kuaförün kendi boyasıydı ısıtıcıya girmiştim ama yinede riske girmemek lazım boyayı kendim almak istiyorum güvenilir olması açısından internette satış yeri varmı bir bakayım yardımın için çok teşekkür ederim mesaj atmak istersen atabilirsin mesaj kutumu boşaltıyorum:54:

ayyyy ne guzel ne mutlu sizeeeeeeee 2012 size cok guzel gelmiss masallahh allahh mutltulugunuzu dahadaha arttirsinnnnnnnnnn

bence beyaz yada kirik beyaz ama gelinlik tarzini yansitan saten uzeri uzun dantel olabilir gogus altindann direk hamilelik elbiselerine girerseniz alternatifiniz az olabilir buyuk beden giysilerden faydalaninnnn bu sizin 2. dugunuznuz gibi bisey :)))
sac konusunda toplanip kuaforde suslemeler yapilinca boyasi cok belli olmazzzz aralara citcitlarla kuvvetlendirin bence renk sorunu olmiyacaktir kuaforler hallederrrr o tarzda toplar yada masalarr siz merak etmeyin

mutlu bir dugun diliyorummmmmmmm

$gebe.jpg Bu tarz bir elbise alın. Size çok yakışır. Ben gebeliğimin son 2 ayına kadar saçımı boyadım. Size yapın diyemem ama ben sakıncasını görmedim.

ayyyy ne guzel ne mutlu sizeeeeeeee 2012 size cok guzel gelmiss masallahh allahh mutltulugunuzu dahadaha arttirsinnnnnnnnnn

bence beyaz yada kirik beyaz ama gelinlik tarzini yansitan saten uzeri uzun dantel olabilir gogus altindann direk hamilelik elbiselerine girerseniz alternatifiniz az olabilir buyuk beden giysilerden faydalaninnnn bu sizin 2. dugunuznuz gibi bisey :)))
sac konusunda toplanip kuaforde suslemeler yapilinca boyasi cok belli olmazzzz aralara citcitlarla kuvvetlendirin bence renk sorunu olmiyacaktir kuaforler hallederrrr o tarzda toplar yada masalarr siz merak etmeyin

mutlu bir dugun diliyorummmmmmmm
çok çok teşekkür ediyorum :16: 2012 gerçekten bize uğurlu geldi Allah nasip ederse hep güzel telaşlar yaşayacağız bu yıl:17: saçımı toplatmayı düşünüyorum uzun gür saçlarım var düz kabarık sıkı bir topuz yakışır diye düşünüyorum birde sıcakta rahat ederim dedim aslında uzun saçı açık kullanmak lazım ama biraz rahat olmayıda düşünmek durumundayım malum gebelikte ve sıcaklar çok zor geçiyor:31: renk olarakta sizinle aynı fikirdeyim kırık beyaz istiyorum:34:
Eki Görüntüle 466507 Bu tarz bir elbise alın. Size çok yakışır. Ben gebeliğimin son 2 ayına kadar saçımı boyadım. Size yapın diyemem ama ben sakıncasını görmedim.

uzun bir elbise düşünmüştüm aslında:44: bu arada saçınızı normal saç boyasıylamı yoksa organic boyaylamı boyamıştınız?

$prev_9 (1).jpg $FMG1001.jpg

bu elbiseler nasıl kızlar bunlardan birini seçsem nasıl olur? bulunduğum yerde aynısını yapabilecek gelinlik diken şık bir moda evi var gösterdim aynısını düğünden 10 gün önce diktirebiliriz dediler 600 tl'ye dikecekler ...Baktığım hazır abiyelerin hiç biri içime sinmedi rahat değiller yani göbeğimi sıkıyorlar:31:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 466713 Eki Görüntüle 466714

bu elbiseler nasıl kızlar bunlardan birini seçsem nasıl olur? bulunduğum yerde aynısını yapabilecek gelinlik diken şık bir moda evi var gösterdim aynısını düğünden 10 gün önce diktirebiliriz dediler 600 tl'ye dikecekler ...Baktığım hazır abiyelerin hiç biri içime sinmedi rahat değiller yani göbeğimi sıkıyorlar:31:

Bence de solda ki çok hoş. Diğeri biraz basit gibi duruyor belki beyaz olmasındandır. Ben saçımı koleston ile boyadım hep.

Soldaki elbise çok güzel . .
süünet zamanı 6.ayında olucaksın .Ozamana kadar karnın çok aşırı derecede büyümicek . . 6. aydan sonra hızla kilo alıcak bebeğin .onun için şimdide alsan çok farketmez gibi . Ama bak 10 gün içinde dikilirmiş dert etme . İstediğin elbiseyi giyersin inş.

Ben hamileliğimin son haftası saçımı boyattığım için zararını görmedim . . Herkes aynı olucak diye birşey yok .Hamileliğin zorlu geçiyorsa boya kokusu rahatsız edebilir.

soldaki daha güzel sanki çok yakışır sizede eminim :23::23:

Bence de solda ki çok hoş. Diğeri biraz basit gibi duruyor belki beyaz olmasındandır. Ben saçımı koleston ile boyadım hep.

Soldaki elbise çok güzel . .
süünet zamanı 6.ayında olucaksın .Ozamana kadar karnın çok aşırı derecede büyümicek . . 6. aydan sonra hızla kilo alıcak bebeğin .onun için şimdide alsan çok farketmez gibi . Ama bak 10 gün içinde dikilirmiş dert etme . İstediğin elbiseyi giyersin inş.

Ben hamileliğimin son haftası saçımı boyattığım için zararını görmedim . . Herkes aynı olucak diye birşey yok .Hamileliğin zorlu geçiyorsa boya kokusu rahatsız edebilir.

Kızlar teşekkürler:54: bende soldakini daha çok beğendim saç boyasını araştırıyorum güvenilir sağlık bakanlığından onaylı organic bi boya bulursam boyatıcam pahalıda olsa alıcam artık yapıcak bişi yok gibi görünüyor bu arada düğünde 27 haftalık olucam umarım çok şişko yuvarlak bişi olmam üçüncü gebeliğim bu biraz karnım büyük diğer gebeliklerime nazaran :17:

Back