Oğlumun düğünü var ben ne yapacağım şimdi :(

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Merhaba arkadaşlar benim ki büyük bir dert değil ama yardımınıza ihtiyacım var...
Allah nasip ederse 26 ağustos'da oğlumun sünnet düğünü var...15 tatilde şubat ayında sünnet yaptırdık ama düğünümüzü yaz tatilinde yapalım diye mart ayında bir yer kiraladık yemekli müzikli keyifli bir düğün olsun istedik bütün detayları konuşup anlaştığımız yere paramızı ödedik... biz düğün yerini tuttuktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim tabi kara kara düşünmeye başladım acaba ertelesekmi düğünü diye çünkü düğünde 27 haftalık hamile olacağım ve gebeliklerim hep sıkıntılı zorlu geçiyor, eşim oğlumuz 9 yaşına giriyor daha fazla beklemeyelim seneye kucağında bebekle daha zor olur üstelik paramızıda ödedik vazgeçmeyelim dedi ve vazgeçtiğimiz takdirde paramızın yarısı iade edilmeyecek 8000 TL küsür para ödedik neyse tamam nasip böyleymiş vardır bunda da bir hayır diyerek tamam dedim hazırlıklara başladım...alışverişin çoğunu bir kaç ay önce başka bir şehirde yaptık sadece eşimle benim kıyafetlerini ayakkabılarını almadık... eşim Ramazan ayında zor olur bu hafta alışveriş işini tamamlayalım kafamız rahat olsun diyor ama ben hamile olduğum için kendime göre şık abiye hamile kıyafeti bulamadım ve düğüne 42gün var ben bu hafta kıyafet alsam bile sizce 42 gün içinde aldığım kıyafet üstüme olurmu? karnım daha da büyüyecek, bir beden büyük alsam acaba düşündüğüm kadar bir ay içinde kilo almazsam kıyafet üstümde başkasından emanet almışım gibi büyük durursa? ne yapıcam ben hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin ... birde hamile abiye kıyafetlerini nerden bulabilirim ve nasıl bir ayakkabı almalıyım malum hamileyim ve sıcakta topuklu ayakkabılarla rahat edemem ama düz bişi giymekte istemiyorum Ayrıca saçımı boyatmalımıyım doktoruma sordum bu konuda kararsız mecbur değilsen boyatma dedi durumu anlattım o zaman sana bırakıyorum tıbben kanıtlanmış bir bilgi yok ama ben gebelikte saç boyasına çok sıcak bakmıyorum diyor ama saçlarımda çok kötü durumda dip boyaları o kadar açıldı ki kafamda yama var gibi duruyor:26:

Son düzenleme:
Düğüne 42 gün varmış, kiyagetinizi 2 hafta kala alsaniz
daha iyi olmazmi.
Hem cok güzel düz ayakkabilarda var, topuklularla rahat edemezdiniz gercekten.
Saclarinizi kinayla boyamayi düsünürmüsünüz, normal boyatmayin bence.

Allah bebeginizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.

Evet bende düğüne iki hafta kala alayım diye düşündüm ama alışveriş için başka bir şehire gidicez bu yüzden eşim eğer kıyafet işini son haftalara bırakırsan bulunduğumuz şehirden bişiler almak zorunda kalırsın diyor ramazan ayında şehir dışına çıkmak istemiyor oruç tutacak ve sıcakta oruçlu haliyle dolaşmak istemiyor haklı olarak
saç konusuna gelince saçlarım koyu kahve kınayla nasıl olur ki belli olmaz mı:26: profilde fotom var ordan saç rengime bakabilirsiniz böylece daha kolay fikir veririsiniz boya hakkında:26: ayrıca güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Bence de seneye bebekle daha zor olur.

Kıyafet konusunu son 10 güne bırakın bence.

Saç boyatma konusunda da ben iki hamileliğimde de boyatmadım,
ama ablam iki hamileliğinde de 3. aydan sonra boyattı...

Bence de seneye bebekle daha zor olur.

Kıyafet konusunu son 10 güne bırakın bence.

Saç boyatma konusunda da ben iki hamileliğimde de boyatmadım,
ama ablam iki hamileliğinde de 3. aydan sonra boyattı...

sanırım diplerini bende boyatmak zorunda kalıcam:26:

Sacin uzunmu bilemiyorum.

Eger olabilirse topuz yaptirip saclarinin diplerini uygun renkte sac rimeliyle boyayabilirsin.

Yikayana kadar akmaz.

Göğüs altından bollaşan bir elbise alırsan karnın büyüse bile hiç bir sorun olmayacaktır bence

Sacin uzunmu bilemiyorum.

Eger olabilirse topuz yaptirip saclarinin diplerini uygun renkte sac rimeliyle boyayabilirsin.

Yikayana kadar akmaz.
evet saçlarım uzun ama saç rimeliyle kapatılacak kadar az bir fark yok ama yinede alıp evde denemeyi düşünüyorum denemekten bişi kaybetmem teşekkürler önerin için
Göğüs altından bollaşan bir elbise alırsan karnın büyüse bile hiç bir sorun olmayacaktır bence

bende o tarz bir elbise düşünüyorum internetten baktıklarımda bir çoğu öyle fazlada bi seçeneğim yok zaten teşekürler yorum için

Bence saçlarını boyatma. ben hamileyken doktorum kesinlikle boyatma dedi. Ona olmaz buna olmaz sana olur. Başkasına birşey olmadı diye sana da olmayacak birşey yok dedi.

Kıyafete gelincede hamile kıyafetlerinin çoğu zaten göğüs altından bollaşan olduğundan şimdide alsan birşey fark etmeyeceğine göre.

Hamileyken direk sac boyatmaya kuaföre gittiğimde kuaför kendisi dedi bana zararlı cocuğa diye ve ben boyataamamistim... Bnce boyatmayin...

Elbise konusuna geline sözde 10 gun kala alın elbiseyi,dertmi yani o zamana kiloda almassiniz

Oğlunuzun damatlığınıda görün ve doğacak bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun İnşaAllah

Saçlarınızı boyatma konusunda birşey söyleyip sizi yanlış yönlendirmek istemem, ben size helen modeli bir abiyenin çok yakışacağını düşünüyorum, bu model abiyelerin robadan sonrası kloş olduğundan karnınız büyüsede sıkıntı yaşamazsınız, uzun saçlarınızıda tepeden bir at kuyruğu veya tepeden yapılmış örgülerle süslenmiş bir topuz yaptırırsınız, kolun üst kısmına takılan kalın bileklikler ve hafif topuklu rahat bir ayakkabıyla eminim çok şık olursunuz.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için helen modeli elbiselere bakıyorum şimdi internetten önerilerinizi değerlendiricem teşekkürler

haklısınız ama gerçekten saçlarım kötü durumda 8 aydır boyatmadım ilk üç aylık riskli dönemi atlattığım için boyatayım diyorum ama şimdi sizler böyle söyleyince kararsız kaldım:26: kıyafete konusuna gelince göğüslerim çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor bu yüzden elbisenin dar olmasından korkuyorum

canım kıyafet için birşey diyemem ama boya için organic boya kullanan bir kuaföre gidersen çok sorun olmaz, organicteki amonyak oranı diğer boyalara göre çok çok az, en azından için biraz daha rahat eder

Eki Görüntüle 465483

bu tarz göğüs alyından bol olan elbise alırsan güzel yakışır hemde kilolu görünmemiş olursun. ayakkabıda yumurta topuk alabilirsin onlarda çok şık duruyor. inşallah bebeğin kızdır yoksa tekrar sünnet yapmak zorunda kalırsın. bizim bi tanıdığımız sünnet zamanı öğrenmişti hamile olduğunu ve oğlu oldu bir daha sünnet yaptılar :)))

canım kıyafet için birşey diyemem ama boya için organic boya kullanan bir kuaföre gidersen çok sorun olmaz, organicteki amonyak oranı diğer boyalara göre çok çok az, en azından için biraz daha rahat eder
iyi fikir organic boya alayım daha öncede iki kere organic boya ile boyatmıştım dediğiniz gibi amnonyak kokusu yoktu araştırmalıyım hamileler için en iyi güvenilir olanı hangisi ise onunla bari yapayım teşekkürler fikir için

çok hoşmuş bu elbise bu tarz bişi almalıyım renkte güzel tam yazlık hafif bir elbise benide rahatsız etmez hiç alçak topuk ayakkabı giymeyi sevemem ama malesef dediğin tarzda bişiler bakmalıyım rahat olmam daha önemli teşekkürler önerileriniz için bu arada Allah nasip ederse kızım olucak bir daha sünnet yapmak zorunda kalmıcaz

Organik sc boyalarini kullanabilirsiniz
Yengemde kanser ve doktoru buboyalari oneriyor
Tamamenbitki ozlerinden yapiliyormus
Zarari olacagini sanmiyorum

Organik sc boyalarini kullanabilirsiniz
Yengemde kanser ve doktoru buboyalari oneriyor
Tamamenbitki ozlerinden yapiliyormus
Zarari olacagini sanmiyorum

peki hangi marka adını biliyormusun? bana özelden mesaj atabilirsen çok sevinirim nerden almalıyım hiç bir fikrim yok:26: kozmetik ürünleri satan yerlere baktım bugün bulamadım

organik boya kullanabilirsiniz, elbise konusunda helen dışında pek seçeneğiniz yok. düz ama şık pek çok ayakkabı var içinizi ferah tutun seneye kucakta bebekle daha zor. şimdi keyfini çıkarın.
ALLAH daha büyük mürüvetlerinide görmeyi nasip etsin. sağlıkla alın kızınızı kucağınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…