Düğüne 42 gün varmış, kiyagetinizi 2 hafta kala alsaniz
daha iyi olmazmi.
Hem cok güzel düz ayakkabilarda var, topuklularla rahat edemezdiniz gercekten.
Saclarinizi kinayla boyamayi düsünürmüsünüz, normal boyatmayin bence.
Allah bebeginizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Bence de seneye bebekle daha zor olur.
Kıyafet konusunu son 10 güne bırakın bence.
Saç boyatma konusunda da ben iki hamileliğimde de boyatmadım,
ama ablam iki hamileliğinde de 3. aydan sonra boyattı...
evet saçlarım uzun ama saç rimeliyle kapatılacak kadar az bir fark yokSacin uzunmu bilemiyorum.
Eger olabilirse topuz yaptirip saclarinin diplerini uygun renkte sac rimeliyle boyayabilirsin.
Yikayana kadar akmaz.
Göğüs altından bollaşan bir elbise alırsan karnın büyüse bile hiç bir sorun olmayacaktır bence
Oğlunuzun damatlığınıda görün ve doğacak bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun İnşaAllah
Saçlarınızı boyatma konusunda birşey söyleyip sizi yanlış yönlendirmek istemem, ben size helen modeli bir abiyenin çok yakışacağını düşünüyorum, bu model abiyelerin robadan sonrası kloş olduğundan karnınız büyüsede sıkıntı yaşamazsınız, uzun saçlarınızıda tepeden bir at kuyruğu veya tepeden yapılmış örgülerle süslenmiş bir topuz yaptırırsınız, kolun üst kısmına takılan kalın bileklikler ve hafif topuklu rahat bir ayakkabıyla eminim çok şık olursunuz.
haklısınız ama gerçekten saçlarım kötü durumda 8 aydır boyatmadım ilk üç aylık riskli dönemi atlattığım için boyatayım diyorum ama şimdi sizler böyle söyleyince kararsız kaldım:26: kıyafete konusuna gelince göğüslerim çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor bu yüzden elbisenin dar olmasından korkuyorumBence saçlarını boyatma. ben hamileyken doktorum kesinlikle boyatma dedi. Ona olmaz buna olmaz sana olur. Başkasına birşey olmadı diye sana da olmayacak birşey yok dedi.
Kıyafete gelincede hamile kıyafetlerinin çoğu zaten göğüs altından bollaşan olduğundan şimdide alsan birşey fark etmeyeceğine göre.
Hamileyken direk sac boyatmaya kuaföre gittiğimde kuaför kendisi dedi bana zararlı cocuğa diye ve ben boyataamamistim... Bnce boyatmayin...
Elbise konusuna geline sözde 10 gun kala alın elbiseyi,dertmi yani o zamana kiloda almassiniz
iyi fikir organic boya alayım daha öncede iki kere organic boya ile boyatmıştım dediğiniz gibi amnonyak kokusu yoktu araştırmalıyım hamileler için en iyi güvenilir olanı hangisi ise onunla bari yapayım teşekkürler fikir içincanım kıyafet için birşey diyemem ama boya için organic boya kullanan bir kuaföre gidersen çok sorun olmaz, organicteki amonyak oranı diğer boyalara göre çok çok az, en azından için biraz daha rahat eder
Eki Görüntüle 465483
bu tarz göğüs alyından bol olan elbise alırsan güzel yakışır hemde kilolu görünmemiş olursun. ayakkabıda yumurta topuk alabilirsin onlarda çok şık duruyor. inşallah bebeğin kızdır yoksa tekrar sünnet yapmak zorunda kalırsın. bizim bi tanıdığımız sünnet zamanı öğrenmişti hamile olduğunu ve oğlu oldu bir daha sünnet yaptılar :)))
Organik sc boyalarini kullanabilirsiniz
Yengemde kanser ve doktoru buboyalari oneriyor
Tamamenbitki ozlerinden yapiliyormus
Zarari olacagini sanmiyorum
peki hangi marka adını biliyormusun? bana özelden mesaj atabilirsen çok sevinirim nerden almalıyım hiç bir fikrim yok:26: kozmetik ürünleri satan yerlere baktım bugün bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?