Oğlumun doğum günü

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
38
Arkadaşlar merhaba,bu ay sonunda oğlum 1 yaşına giriyor bazı hazırlıklar yaptım resimli afiş süslemeler vs.ama ne giyeceğine karar veremedim. 77 kiloyum elbise nasıl olur bilmiyirum.
Kendi aramızda bir kutlama olacak aile içinde.çok masraf yapmak. İstemiyirum pasta fiyatlarına baktım cok pahali en ucuzu 150 tl bu renkli tasarım pasta tarzı olanlar kredi çektiğim için fazla harcama yapmak istemiyorum .
Bir dogum günü konsepti yaptirdim uygun fiyatlı süslemeler herşey var diyirum ki pastayı da normal bir pasta alsam şu kare beyaz pastalar oluyorya diğer türlü çok pahalıya geliyor.
Fikir verebilir misiniz?teşekkür ederim.

Oğlunuz anlamayacak ki pastayı kimin için yapıyorsunuz? Evde kendiniz yapın ya da normal bir pasta alın olsun bitsin.
Eltim kızının Doğum gününü kutlamıştı, pastayı eşime aldırmışlar tam 350 lira vermişti. Yazık günah. Bana saçma geliyor böyle gereksiz harcamalar. Ha büyüyünce yapılır o da anlar. Ama daha 1 yaşında ne anlayacak?
Hatıra olsun diye bir iki foto çekin o kadar. O paraları oğlunuzun geleceği için biriktirin çok daha faydalı olur emin olun.
Uzun yaşları olsun.

Normal kremalı bir pasta üzerine oğlunuzun fotoğraf baskısını yaptırabilirsiniz. Şeker hamurları gerçekten pahalı ve bence 1 yaş için gereksiz zaten anlamayacak :) Mutlu yıllar kuzuya...

Can
Canım çok teşekkür ederim yorumun için çok haklısın zaten sıkışıgiz 350 tl ne demek israf yazik günah bende dediğin gb .sıradan bir pasta alıcam hiç gereği yok heves ettim ıstw doğum günü susleri için doğumunda hiç bir şey yaptırmadım diye zaten onlar yeterli .

Ay ne tasarım pastası oğlunuz anlamadıktan sonra ne önemi var?Anlayabilecek yaşa geldiğinde güzel pasta yaptırırsınız. Şimdi normal bir pasta yeter bence.

bence kutlamadan vazgecin.siz zannediyor musunuz ki oglunuz susleri pastayi gorunce vauvvv diyecek.daha kucucuj bebek ne anlasin.bana kalsa 3 yasindan once kutlamak gereksiz.cocuklarin olaydan haberi yok sirf insanlar gorsun diye yapamayin.biz genelde esimle yemege gider kizimizi parka falan goturur pastayida kendi aramizda keseriz.hic gerek yok abartili kutlamalara

Ay ne tasarım pastası oğlunuz anlamadıktan sonra ne önemi var?Anlayabilecek yaşa geldiğinde güzel pasta yaptırırsınız. Şimdi normal bir pasta yeter bence.
Evet canım almayı dusunmuyirum sadece bazı süslemeler yaptırdığım için acaba uyumsuz olurmu dedim kesinlikle uyun bir pasta alıcam haklısın.

Normal pastanın üzerine kağıt koyduklarını gördüm, istediğini çıkarıp, yapıştırıp 40 liralık pastayı 150 liralık haline getiriyor fotog çekimi sonrasında da çıkarıyorlar

Haklısın canım sadece bazı süslemeler yaptirdim uygun fiyata dogumda hiçbirşey yapamadığım için sanırım biraz heves ettim.aile içinde bir kutlama olucak zaten aslında bende sevmem gösterişli şeyleri

Düz bir pasta alıp şeker hamuru ve pasta süsleri ile 25 30 tl harcayarak çok güzel konsepte uydurabilirsin :)

Evet canım almayı dusunmuyirum sadece bazı süslemeler yaptırdığım için acaba uyumsuz olurmu dedim kesinlikle uyun bir pasta alıcam haklısın.
Özenmekte haklısınız ama bütçeyi zorlamayın, ucuzundan da şık şeyler seçilebilir. Allah analı babalı büyütsün bir ömür kutlamalı eğlenceli bir hayatı olsun evladınızın umarım :)

Nasıl olü yor acaba enteresan birsey

Bildiğiniz incecik kağıt çıktıyı normal pastanın üstüne hafifçe yapıştırıyorlar. Yüksek fiyatlı pastalara isyan eden bir arkadaşımda görmüştüm Ben temizlik açısından tercih etmem ama, çok ta olumsuz bir secenek değil sanki

Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel. Dilekleriniz için.

şimdi terkar sordum, araya buzdolabı poşeti koyup pastanın üstüne koyuyormuş, foto rengi çıkmasın diye

Gerçekten çok yaratıcı bir fikir orası kesjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…