Oğlumun doğum günü

eşimle ıkımız yaptık pastsını ıkıncı yaş gununde hem daha lezeetlı hemde daha gorsellıydı =)

Oglumun dogum günü pastasini bu sene esim kendisi yapti. Gecen sene satin aldigimizdan daha güzel ve lezzetliydi. Sosyal medyadaki 1 yas abarti partilere bakmayin bence. Oglumun ilk dogum gününde uzun acik mavi bir elbise giymistim. Yeni birsey satin almadan

Kizimin dogumgunu konseptine uygun gorseli (kendi resmi de vardi,afisi tasarlayan yerden ucretsiz aldim)pastanin uzerine baski yaptirdik. Afis gorselini de kullanabilirsin bence.

pastayı siz yapın... şeker hamuru ile şekil verir,renklendirirsiniz bir sürü örnek videoları var. inanın zor değil... ben olsam öyle yapardım... uğur böceği modeli çok kolay mesela deneyebilirsiniz... olurda yaparsanız resmini atın buraya...

Bende dolabımdan giymek istiyorum ama çok kilo aldığım için olmuyor uygun bir elbise almayı düşünüyorum sade uzun

ilk cocukta insan heves ediyor.bende kizimin diş hediğini yapmistim.cok kalabalikti ben servis yapmaktan kizimi goremedim bile.misafirlerle ugrastim.o gunden beridir ozel gunleri kalabalik kutlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…