- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 27
- Konu Sahibi serenaysero
Boy 1.55 kilo 46
Saçım sarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük herkesin yemek yemeye ailece gidebileceği bir ortam , müzik filan yokBen uygun görmedim ama gideceğiniz ortamdan az çok bahsetseniz
Diğer renklerle trafik lambası gibi rengarenk oluyorum , eşimde siyah gömlek giyeceği için onla kombinlemek istedimSiyah elbiseleri sarı saçla biraz sert buluyorum.
Çok kısa değil aslında ben 1.55 olduğum için diz kapağı üstüne geliyorHem kısa hem dar. Fazla iddialı.
Birinden birini tercih edin. Kısa olacaksa biraz bol olsun. Dar olacaksa biraz uzun olsun.
Siyah renk yakışıyor , böyle çiçekli böcekli şeyleri sevmiyorum, benim boyum kısa esiminki uzun olduğundan hep böyle yanında çocuk gibi duruyorum o yüzden ağır birşey giymek istedimBu cocuk dogumgunu icin fazla ciddi ve seksi olur. Bununl klube gidebilirsiniz ama ailelerle birlikte cocugunuzun dogumgununu kutlamaya olmaz bence. Ustelik neden siyah giyiyorsunuz kari koca? Yas tutar gibi
Teşekkür ederim yorumunuz içinFazla kısa ve dar .
Ama eşinizle baş başa yemeğe giderken tercih edilse daha uygun olur biraz da seksi duruyor
Ankara akşamları çok soğuk malesef , esiyor,bndede kansızlık var kollarım çok üşüyor diz kapagimin üstüne geliyor elbise, bu arada teşekkürler yorumunuz içinBu yaz sıcağında daha kısa kollu bir şey giysenize :) kıyafet de biraz fazla seksi. Ama kıyafetin boyu ne. Belki de giyen manken 175, siz 155 olduğunuz için sizde o kadar iddialı durmaz. Santim olarak olcunce nerenize geliyor elbise? Hemen hemen resimdeki gibiyse ortama olmaz ama tam dizustuyse neden olmasin
Ankara akşamları çok soğuk birde doğum günü Eylül'ün 29 unda hava dahada soguyo, ve bnde kansizlik var kollarım çok üşüyorBirkaç eleştirim olacak: Bu yaz sıcağı için bunaltır. Neden karı koca siyahlara bürünüyorsunuz doğumgünü yemeğinde? Rengarenk olun demiyorum ama siyah dışında bir tek renk vs seçebilirsiniz. Bu elbiseyle ailelerle doğumgünü yemeğine gitmek yerine bir akşam eşinizle/arkadaşlarınızla restoran yemeğine ya da eğlenceye çıkabilirsiniz. Gereksiz bir iddia var anne babayla doğumgünü için.
TeşekkürlerGüzel bence.