Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah kahvaltı eiyoduk kucağımda oturuyordu bardağa saldırdı bizimki bende elimde tutaken ağzına bi götürdü tık tık ses geliyo bi baktım dişi çıkmışşşş ay çok mutlu oldumm yaaalkisalkisalkis
hayırlı diş olsun canım..inşallah bizimkide çıkar artık eridi iyice yavrum ağrısından bişey yiyemiyo,çok zor ya.her dişte böyle sıkıntılı olmaz umarım..
bizde bayağı sıkıntı çektik grip oldu burnu şakır şakır akıyo aşısını bile yapmadılar o yüzden ilaç veriyorum inşallah burun akması dursa aşısını yaptırcam darısı başınıza kızlar çok güzel bir duygu
benım minis kızımında cıktı eylulun ılk haftasında hatta 2. cisi bıle geldi bıraz erken oldu ama bız hıc bı sorun yasamadık ne ates ne nhuysuzluk cok rahat cıkardı allah hepınızın bebislerine bole rahat cıkarmak nasip etsin
hayırlı olsun ilk dişleriniz, umarım bizimkilerde kolay çıkartır. hoş 1 haftadır geceleri pek uyumuyoruz iştahsızlık ağlamalar arttı, umarım kolay atlatırız bu dönemi inşallah yakın zamanda dişlerimiz ağrısız cıkar :)
hayırlı olsun hayatım ilk dişiniz bizimkinin tam altı tane oldu dahada çıkıyo bakalım allaha şükür sorun yok erken çıktı tabi ilk dişi 4.5 aylıkken çıktı ama napalım çok şirin görünüo ama üstte 4 altta 2 dişimiz var teyzeleri