- 24 Mart 2020
- 146
- 298
- 35
-
- Konu Sahibi NickimiFerihaKoydum
7 yaşında otizmli oğlum var. Otizm yetmez gibi bir de skolyoz tanısı aldı. 30 derece ölçüldü skolyozu. Korse için bugün ölçü alınacak. Otizmle kafayı yerken bir de bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. Korseyi yaptıracağımız yer de önemli sanırım. Yaşadığım yerde tek bi yer yapıyo bana en yakın da büyükşehir ankara var. Ankarada varmı iyi bi yer? Skolyoz için neler yapabiliriz başka bir de fizyoterapi alacağız. İki doktor ameliyat diyor korse ile kurtaramazmıyız çok üzgünüm
Aynı şeyi yazacaktım. Baya tavsiye gelmiş.ekşide başlık var şu an bununla ilgili
siz mi açtınız bilmiyorum ama doktor önerileri de gelmiş...
Geçmiş olsun. Çok bi bilgim yok ama kuzenime bebekliğinde skolyoz teşhisi kondu. Her sene iki ameliyat oluyodu. Doğuştan bi kemiği eksik doğdu. Platin takıldı. Boyu uzadıkça platinide uzatıldı. Şimdi 18 yaşında erkek son bi ameliyatı var. Kendisi boks yapıyo öyle bi kısıtlaması yok tabi ama dikkat etmeside gerekiyo. Ankarada özel bi hastanede oluyo ameliyatlarını ama şuan hastane ismini hatırlamıyorum.7 yaşında otizmli oğlum var. Otizm yetmez gibi bir de skolyoz tanısı aldı. 30 derece ölçüldü skolyozu. Korse için bugün ölçü alınacak. Otizmle kafayı yerken bir de bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. Korseyi yaptıracağımız yer de önemli sanırım. Yaşadığım yerde tek bi yer yapıyo bana en yakın da büyükşehir ankara var. Ankarada varmı iyi bi yer? Skolyoz için neler yapabiliriz başka bir de fizyoterapi alacağız. İki doktor ameliyat diyor korse ile kurtaramazmıyız çok üzgünüm
Çok teşekkürler ismini orda da söyledilerekşide de gördüm yazınızı allah şifa versin. çocuk doktoru değil ama omurlik cerrahı tanıyorum babamı ameliyat etti bir araştırın isterseniz. Dr. Alparslan Şenköylü, Ankara'da kendisi.
Evet çok mesaj aldım bir sürü doktor önerisi. Bi doktora randevu aldım ankaradaAynı şeyi yazacaktım. Baya tavsiye gelmiş.
Bir öğrencim skolyoz hastalığı vardı. Fizik terapi alıyordu haftanın belli günleri. Gayet başarılı bir öğrenciydi. Bence sizin oğlunuzda çok başarılı olabilir. Kendinizi bırakmayın. Güçlü bir anne olursanız otizmlidee olsa başarılı olabilir her şeyi yapabilir. Çok geçmiş olsun.7 yaşında otizmli oğlum var. Otizm yetmez gibi bir de skolyoz tanısı aldı. 30 derece ölçüldü skolyozu. Korse için bugün ölçü alınacak. Otizmle kafayı yerken bir de bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. Korseyi yaptıracağımız yer de önemli sanırım. Yaşadığım yerde tek bi yer yapıyo bana en yakın da büyükşehir ankara var. Ankarada varmı iyi bi yer? Skolyoz için neler yapabiliriz başka bir de fizyoterapi alacağız. İki doktor ameliyat diyor korse ile kurtaramazmıyız çok üzgünüm
İnanamıyorum gerçekten bunu mu anladınız? Gerçekten bunu mu anladınız Allah aşkına o cümleden? Biraz vicdanlı olun Allah için şuraya sayfalarca yazarım yükümü, oğlumun yükünü... Ne size anlatacak dermanım var ne de vaktim. Şu yazdığınız şeyi bi daha okuyun olur muKeşke 'otizm yetmezmiş gibi' diye başlayan bir cümle kurmasaydinizo yavrunun elinde mi böyle olmak,skolyozla uğraşmak. Yukunuz ağır biliyorum,Allah yardımcınız olsun. Yüzme kursuna yazdırabilirsiniz çok faydali