Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaan. Seneler öncenin konusu. Bende oturmuş dertli anaya teselli veriyorum
Konuyu kim zortlattı yahu
Bence hiç kasma benim kuzenil daha kısaydı o yaşnda orta 2 de futbola başladı kalecilik boyu 190 ana 155 baba 165 iki taraftan anne ve baba taraftan dede uzun sadeceBenim oglum 6 yasinda oglumunda boy oranı ortalamanin biraz altinda. Ama dedemiz ve büyükdedemiz kısa boylu bu nedenle genetik oldugunu düsünüyorum.elbette oncelik saglıkli olmasi ama arkadaslarinin arasinda kısa olmasida psikolojik sagligini etkiliyor. Ben günde 2 bardak sut, 1 tas yogurt ,1 yumurta ,1 kasik kecoboynuzu özü(tahinli) haftada 2 sefer balik mutlaka veriyorum ayrica barfiks aldik ona asılıyor ve evde elma toplama ve zıplama haraketleri yapiyoruz.
Canım aynı sorunu bende Suan bebeğimde yasıyorum. Suan nasıl oldu yavrunmerhaba arkadaşlar 2 tane çocuğum var büyük olan kız küçük olan oğlan.Kızım 5.5 yaşında çok şükür boyu iyi.oğlum 1 yaşında ama halka 74 cm persentile göre ortalamanın biraz altında ..eşimin boyu 1.75 benim boyum 1.58 ..acaba oğlum benim gibi kısa mı olacak.bana mı benzeyecek fizik olarak.Çok endişeleniyorum.büyüdüğünde çok üzülür arkadaşlarının yanında kısa kalır.beni suçlar diye korkuyorum.balık yağı içiriyorum bol bol yoğurt yediriyorum.büyüdüğünde basketbol yüzme boy uzatan ne varsa elimden geleni yapacağım ama genetik unsurlar ön plana çıkarsa oğlum kısa mı olur?
bebekken başka neler yapabilirim boyu uzun olsun diye bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi? Teşekkür edrim
Keçi sütü ürünleri kullanın mutlakamerhaba arkadaşlar 2 tane çocuğum var büyük olan kız küçük olan oğlan.Kızım 5.5 yaşında çok şükür boyu iyi.oğlum 1 yaşında ama halka 74 cm persentile göre ortalamanın biraz altında ..eşimin boyu 1.75 benim boyum 1.58 ..acaba oğlum benim gibi kısa mı olacak.bana mı benzeyecek fizik olarak.Çok endişeleniyorum.büyüdüğünde çok üzülür arkadaşlarının yanında kısa kalır.beni suçlar diye korkuyorum.balık yağı içiriyorum bol bol yoğurt yediriyorum.büyüdüğünde basketbol yüzme boy uzatan ne varsa elimden geleni yapacağım ama genetik unsurlar ön plana çıkarsa oğlum kısa mı olur?
bebekken başka neler yapabilirim boyu uzun olsun diye bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi? Teşekkür edrim