Canim ayni seyi bende yasadim kizim 3.5-4 aylikti. Gormeye gelen kisiler fark etmisti bende daha kucuk tam tutamiyo diye dusunsemde icime kurt dusmustu ve dra goturdum. Usgde sol kasi digerine gore kalin ve kisa cikti. Teshis tortokollis. Internette arastirdim ameliyata kadar giden bi olaymis. O aralar psikolojimi anlatamam. Ilk anneligim ve kalici birsey olacak diye nasil odum kopuyor anlatamam. Resmen hayattan kopmustum. Ayri ayri 3-4 dra gosterdim. Devlet evde fizik tedavi verdi. Ozelde kendi bolumune cagirdi vs. Sadece 1 kere seansa goturdum. Ilk basta haftada 1 gel diyen kisi haftada 3-4gun gelebilir misin dedi ki toplasan 10dk anca egzersiz yaptiriyorlardi. Bana para tuzagi geldi. Sonraki goturdugum drda fizige yonlendirdi ordaki fizyoterapist cocugun basini tam saga ve sola cevirdi. Cocuk cani acisa tepki verir bunda tortokollis yok dedi. Surekli ayni pozisyonda tutmaktan ayni yone baktirmaktan aliskanlik olusmus olabilir dedi. Egzersiz gosterdi evde yapmaya calistim ama cocuk kendini o yonde daha fazla kasmaya baslayinca bende egzersizi biraktim. Yataktaki pozisyonuna emzirirken 2 tarafli emzirmeye dikkat ettimm suan 1.5 yasinda sukur hic birseyi yok. Kendini uzme insAllah senin oglununkide gecici birseydir.