Oğlumun boynu eğri

Hiç egzersiz falan yapmadan mı düzeldi benm oğlumun altta iki dişi var acaba üstler mi ağrı yapıyo
Egzersiz vs yaptırmasını,kucakta vs kafasını düzgün tutuyordu.1aylik fotosunu bakıyorum mesela yüksek üstü yatırmış kafasını kaldırmış. Oturduğu dönemlerde yani 6 aydan sonra başlamış başını yan tutma. Dişini çok geç çıkardı zaten 11 aylıktı. Eşim çok pimpiriklendi ama her ay kontrole götürüyordum o yüzden icim rahatti

Yatarken normal yattığı için kafasını tutamıyo die düşündük sonra düzeldi bi haftadır tekrar eğiyo yani dikkatimizi çektiğinde küçüktü kafasını öle tutabiliyo dedik emrahın boynu bükükler die filmi varya güya espri yapıyolar anne ne kadar üzülür kimsenin umrunda değil
Gerizekalilar ya. Kırk yıl düşünsem aklima gelmez. Ne patavatsız ne gereksiz insanlar

Çocuklarla çalışan bir pediatri hekimine götürün bence, eğer bir sıkıntı varsa mutlaka pediatri çalışan bir fizyoterapiste yönlendirecektir sizi. Anlara'daysanız Gazi Üniversitesi'nde Kıvılcım hoca var, tavsiye ederim.
Iğdır dayım maalesef o yüzden iki hafta demiştim ama duramam bi burdaki tek fizyoterapiste götüreyim ankara ya bunun için gidicem

Yatarken normal yattığı için kafasını tutamıyo die düşündük sonra düzeldi bi haftadır tekrar eğiyo yani dikkatimizi çektiğinde küçüktü kafasını öle tutabiliyo dedik emrahın boynu bükükler die filmi varya güya espri yapıyolar anne ne kadar üzülür kimsenin umrunda değil
Lütfen bunu kim diyorsa onunla bir daha görüşmeyin. Kendi annem bile olsa affetmem. Sağlık dalga geçilecek konu değildir

Gerizekalilar ya. Kırk yıl düşünsem aklima gelmez. Ne patavatsız ne gereksiz insanlar
Dediğim gibi kimse düşünmüyo ki o zaman daha üç aylıktı hatta biri dedi sana emrah diyelim die kızdım onun adı var zaten die geçmişti ne güzel nerden çıktıysa bi hafdır

Lütfen bunu kim diyorsa onunla bir daha görüşmeyin. Kendi annem bile olsa affetmem. Sağlık dalga geçilecek konu değildir
Zaten görüşmüyorum ama çocuğu olan insanların bunu yapması üzüyo seninde ewladın var ben ona bişe desem acaba bana neler yaparsın ki bize oğlumuzu sewdirmiyodu kızım kıskanıyo sewmeyin yanında diyodu sonra emrah gibi bu diyodu iki üç kez diyince eşine dedim ararlarsa gitmiycem ewlerine falan onlarda gelnesin die

Vallahi şu saçma ve cahil insanlar boşuna oksijen tüketiyorlar.

Zaten görüşmüyorum ama çocuğu olan insanların bunu yapması üzüyo seninde ewladın var ben ona bişe desem acaba bana neler yaparsın ki bize oğlumuzu sewdirmiyodu kızım kıskanıyo sewmeyin yanında diyodu sonra emrah gibi bu diyodu iki üç kez diyince eşine dedim ararlarsa gitmiycem ewlerine falan onlarda gelnesin die
Emin olun aynı lafı siz deseydiniz rezil ederdi sizi. Yumuşak bulmuş sizi.hadsiz. Ayy çok sinirlendim oğlumun bir hastalığıyla dalga geçenin alnını karışlarım. Annem senin oğlun tembel emeklemiyor diyor 9 aylık. Ona bile içerleniyorum.

Evet söyledikleriniz çok doğru ama tortikolis olunca yüzde bi nebze bozukluk olmuyo bizzat yaşadım büyüktü kızımın tortikolisi hemde yüzde herhangi bi sorun olmuyor.
yok canım sadece şunu söylemek istedim. boyunda sanırım bi kitle oluyor. yani ultrasonda aradıkları o.. o kitle oyle ya da böyle yüzde ya da boyun bölgesinde bi tuhaflık yaratıyormuş. bilmiyorum belki istisnalar vardır ya da genel bir durum değildir.
zaten tortikolisli çocuklar annelerin bunu önceden farkedememesi yüzünden o boyutlara geliyormuş. yani takdir edersiniz ki büyüdükçe problem daha da belirgin hale geliyor. ama sen allaha şükür erken farketmiş ve hemen önlem almışsın. bazen bize kızıyolar büyüklerimiz çok abartıyosun diye ki ben bu tepkileri çok aldım.. ama hiç umursamadım. deli anne olmaya devam ediyorum hala:anne:

yok canım sadece şunu söylemek istedim. boyunda sanırım bi kitle oluyor. yani ultrasonda aradıkları o.. o kitle oyle ya da böyle yüzde ya da boyun bölgesinde bi tuhaflık yaratıyormuş. bilmiyorum belki istisnalar vardır ya da genel bir durum değildir.
zaten tortikolisli çocuklar annelerin bunu önceden farkedememesi yüzünden o boyutlara geliyormuş. yani takdir edersiniz ki büyüdükçe problem daha da belirgin hale geliyor. ama sen allaha şükür erken farketmiş ve hemen önlem almışsın. bazen bize kızıyolar büyüklerimiz çok abartıyosun diye ki ben bu tepkileri çok aldım.. ama hiç umursamadım. deli anne olmaya devam ediyorum hala:anne:
Evet haklısınız herkes aynı olmayabilir. Büyüklere bazen herşeyi doğru bilmediğini söyleyince kızıyolar ama herşeyi bilmiyolar :KK43:

Evet haklısınız herkes aynı olmayabilir. Büyüklere bazen herşeyi doğru bilmediğini söyleyince kızıyolar ama herşeyi bilmiyolar :KK43:
Sen çok abartıyorsun herşeyde doktora götürülmez ki hele kaynanam gülüyo bi sende var çocuk diyo geçen arkadaşım bişe olsa doktor daha önce gelseydiniz dese kim verecek hesabını çocuğa

Aman derler Boşverin çocuk sizin. Giderken soylemeyin bile aynı evdeyseniz de takmayin evet ben böyleyim diyin gecin bana da 2 li 3lu test yaptırma diyen çok oldu iyi ki de yaptirmisim çocuğumu öldürecek degildim ama insan bilinçli olmak istiyor onlara kalsa hersey gereksiz

Aman derler Boşverin çocuk sizin. Giderken soylemeyin bile aynı evdeyseniz de takmayin evet ben böyleyim diyin gecin bana da 2 li 3lu test yaptırma diyen çok oldu iyi ki de yaptirmisim çocuğumu öldürecek degildim ama insan bilinçli olmak istiyor onlara kalsa hersey gereksiz
Allaha şükür ki aynı ilde bile değilim ama babamız olan kabız olsa duyuruyo

Bebeğim tortikollismiş 5 mm kalınlık varmış çokmu bilemedim ama egzersizlerle geçer dedi doktorlar tabiki tek doktorla kalmıycam

Ben anlamıyorum
ya siz farketmeseydiniz bunu nolacakmış
O kadar çocuk doktoruna gidiyor bu çocuklar boyu ölçülüyor kilo ölçülüyor eee bu kadarmı yani hiç mi biri farketmiyor ya

Ben anlamıyorum
ya siz farketmeseydiniz bunu nolacakmış
O kadar çocuk doktoruna gidiyor bu çocuklar boyu ölçülüyor kilo ölçülüyor eee bu kadarmı yani hiç mi biri farketmiyor ya
Aynen öle 3 doktora götürdüm ki bugünkü sölediğim halde bence yok senin için rahat etsin ultrason çektirelim gör dedi çektirdim çıktı

Back
X